fbpx

Lån til tatovering

I dag kan man låne penge til alt mellem himmel og jord, så det er selvfølgelig også muligt at låne penge til en ny tatovering. I denne guide fortæller vi dig alt om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du har brug for et lån til at finansiere den ønskede tatovering. Der er nemlig op til flere muligheder.

Prisen på den ønskede tatovering

Lån penge til tatoveringInden du indhenter lånetilbud fra de mange danske udbydere, bør du undersøge, hvad det koster at få lavet den ønskede tatovering. Prisen kan variere alt efter størrelse, kompleksitet, valg af tatovør og meget mere. Du behøver ikke at kende det eksakte beløb på forhånd, men det vil helt sikkert være en fordel at være bekendt med, om tatoveringen kommer til at koste 5.000 eller 15.000 kroner at få lavet.

For at blive klogere på tatoveringens pris bør du rette henvendelse til nogle af de lokale tatovører. Du kan med fordel indhente tilbud fra tre-fire forskellige tatovører for at have noget at sammenligne med. Husk at tage højde for antal års erfaring og andre faktorer i sammenligningsfasen. Man bør aldrig bruge prisen som den eneste sammenligningsfaktor. En billig tatovering er jo ikke meget værd, hvis den ikke bliver som ønsket. Det er en dyr fornøjelse at få fjernet en tatovering, hvorfor den skal laves ordentligt første gang.

Husk at lægge vejen forbi lægen, inden du får en tatovering, ifald du døjer med allergi og / eller en mere eller mindre alvorlig hudsygdom. Det forholder sig nemlig sådan, at langt fra alle mennesker kan tåle tatoveringsblæk. Derfor bør du forhøre dig hos lægen, inden du foretager dig yderligere.

Online lån kontra banklån

De danske banker er flittige til at udstede lån til køb af biler og ejendomme, men det forholder sig lidt anderledes med ikke velsete investeringer som elektronik, tatoveringer, byture og møbler. Det er i hvert fald meget lidt sandsynligt, at du vil kunne optage et lån i banken, hvis du fortæller, at lånet skal bruges til at finansiere en tatovering. Med andre ord vil et banklån være mere eller mindre udelukket i dette tilfælde.

Som du måske kan læse mellem linjerne, vil det være mere hensigtsmæssigt at overveje et online lån. Det karakteristiske ved online lån er, at du kan optage dem uden at redegøre for, hvad pengene skal bruges på. Optager du for eksempel et lån på 10.000 kroner, bestemmer du selv, om pengene skal gå til en ny tatovering eller en scooter. Ergo bør du uden problemer kunne låne penge til en tatovering, uanset om de samlede omkostninger løber op i 5.000 eller 25.000 kroner. Dog stilles der naturligvis nogle flere krav, hvis man skal optage et større lån.

Det er som regel billigst at låne penge i banken, men det er til gengæld betydeligt nemmere og ikke mindst hurtigere at optage et online lån. Drømmer du om at få en tatovering inden for nær fremtid, bør du udforske lånemulighederne på nettet.

I de kommende tre afsnit vil vi kort gennemgå de mest oplagte lånetyper, når det kommer til finansiering af tatoveringer. Der er tale om henholdsvis forbrugslån, kviklån og mobillån.

Forbrugslån

Skal du have en mellemstor eller stor tatovering, bør du indhente et tilbud på et forbrugslån, som på mange måder er en attraktiv lånetype. Man kan typisk låne et sted mellem 10.000 og 400.000 kroner med et forbrugslån. En tatovering koster sjældent flere hundrede tusinde, men det er en kendsgerning, at man kan låne så mange penge på nettet.

Et forbrugslån er et meget bredt begreb, idet forbrug dækker over alt det, man kan bruge penge på, herunder tatoveringer. Undgå så vidt muligt at låne flere penge end højst nødvendigt – de skal jo betales tilbage igen inkl. renter og andre omkostninger.

Kviklån

Et kviklån er et lån, som kan optages og udbetales her og nu. Den store fordel ved denne lånetype er, at det hele går hurtigt og gnidningsfrit, lige fra at ansøge om lånet til at få det udbetalt. Det hele sker ofte under én dag og er derfor et godt valg, hvis man skal have lavet en tatovering inden for få dage.

Kviklånet bør tages til overvejelse, hvis man skal have lavet en mindre tatovering, som koster et sted mellem 5.000 og 10.000 kroner. Dog er der også mulighed for at optage større kviklån, hvis det ønskes. Det er typisk nemmere at blive godkendt til et kviklån end et forbrugslån – grundet det lavere lånebeløb.

Mobillån

Slutteligt har vi det moderne mobillån, som også er yderst populært. I dag kan vi – takket være den teknologiske udvikling – optage et lån direkte via vores smartphone. Det er en mulighed, som mange tusinde danskere benytter sig af på daglig basis. Du kan også optage et mobillån, hvis du mangler penge til den ønskede tatovering.

Koster din tatovering ikke meget mere end 6.000 kroner, kan du muligvis optage et lån helt gratis, altså uden at betale renter og gebyrer. Flere og flere låneudbydere tilbyder nemlig gratis lån til nye låntagere, så hvorfor ikke benytte dig af den mulighed? Du har typisk 30-60 dage til at indfri gælden.

Finansiering af en tatovering – med lån eller opsparing

Billigste lån du kan tage så du kan få en tatoveringDet billigste er (og vil altid være) at finansiere sit forbrug med en opsparing. Desværre kan det være svært at få råd til alt det, man ønsker sig, uden at låne penge fra tid til anden. Spørgsmålet er så bare, om man bør optage et lån til drømmetatoveringen, eller om man i stedet bør spare op og væbne sig med tålmodighed. Det skal du selvfølgelig selv tage stilling til. Tænk dig godt om.

En mulig løsning kan være at finansiere 50 % med et lån og 50 % med en opsparing – eller en anden mere realistisk fordeling. Jo færre penge du skal låne, desto billigere bliver det at finansiere tatoveringen. Derfor bør du forsøge at skrabe så mange penge sammen på egen hånd som overhovedet muligt.

Selvom det er nemmest at låne penge gennem banker og låneudbydere, kan du også forhøre dig hos dine venner og familie. Denne mulighed bør dog kun tages til overvejelse, hvis man har styr på sin økonomi.