fbpx

Lån til bilkøb

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "lanpenge"

En bil efterlader et negativt aftryk på både privatøkonomien og miljøet, men faktum er, at det er svært at undvære en bil. Det er især svært for de danskere, som har langt til arbejde og har begrænset eller ingen mulighed for at benytte sig af offentlig transport.

En bil kan finansieres på mange forskellige måder, hvad enten der er tale om en brugt eller ny bil. Der er vel at bemærke fordele og ulemper ved alle lånetyper, hvorfor det er sværere end som så at vælge det rette lån. Netop derfor vil vi gerne præsentere dig for de mest fordelagtige lånemuligheder. Det sker på denne side.

Hvad koster din drømmebil?

Lån penge til bilkøbEn bil kan koste fra få tusinde og op til mange millioner kroner.

Første step er at finde den ønskede bil og lægge et budget. Du kan formentlig låne penge til købet, men det kræver altså, at du kender bilens pris. Står drømmebilen til 100.000, 500.000 eller et helt tredje beløb? Dette er ret afgørende for, hvilket lån du bør vælge. Derfor bør du allerede i dag udforske bilmarkedet, så du kan blive klogere på, hvad bilen koster inkl. eventuelt ekstraudstyr.

I gamle dage skulle man besøge alle de lokale bilforhandlere, hvis man skulle finde ud af, hvilke biler der var til salg på det givne tidspunkt. Det er ikke længere nødvendigt – takket være internettet. Du kan nemlig danne dig et komplet og overskueligt overblik over de mange tusinde bilannoncer på nettet. Her kan du opleve både brugte og nye biler fra såvel privatpersoner som bilforhandlere. Det er typisk også muligt at angive sit budget, således at man kun bliver præsenteret for de biler, som passer til ens budget. Dermed slipper du for at blive forelsket i en bil, som du ikke har råd til.

En billig bil kan hurtig blive dyr

I dag kan man sagtens finde en bil til 10-50.000 kroner, selvom det selvfølgelig ikke er de bedste biler, der er at finde i den prisklasse. Det er generelt en smule risikabelt at købe alt for billigeog gamle biler, da gamle biler typisk fører en masse reparationer med sig. Derved kan den billige bil gå hen at blive rigtig dyr, hvis den skal repareres i tide og utide.

Det kan være fristende at købe en billig bil for at spare penge, men det er slet ikke sikkert, at du kommer til at spare penge, hvis du skal bruge flere tusinde kroner på mekanikerregninger hver måned. Det er i hvert fald noget, man bør være forberedt på, hvis man investerer i en ældre bil. Lidt rust skader ikke, men er der problemer med motoren eller andre dyre dele, bør man lige overveje en ekstra gang, om man er villig til at tage chancen.

Du kan med fordel få en fagkyndig person – for eksempel en mekaniker – til at gennemgå bilen inden køb. Det kan nemlig være svært at spotte fejl og mangler med det blotte øje, hvis man ikke er den store bilkender. Derfor kan professionel hjælp være nødvendigt.

Få råd til drømmebilen med et lån

Lån til en ny bilDu har set dig lun på en bil og er nu begyndt at overveje mulige finansieringsløsninger. Det er nu, det gælder om at være ekstra skarp, idet der findes mange lån, og ikke alle lån er lige fordelagtige.

Er din opsparing tilstrækkelig stor til at dække hele købet, så behøver du ikke at foretage dig yderligere. Du kan i stedet smile ved tanken om, at du slipper for at optage et lån. Dog er vi selvfølgelig klar over, at langt fra alle har en stor opsparing. Derfor vil vi gerne fortælle lidt mere om, hvordan man kan optage et lån til en bil. Det danske lånemarked bugner nemlig af mere eller mindre attraktive muligheder for optagelse af lån.

Overraskende mange bilkøbere tænker, at et billån i banken er den eneste lånemulighed, men det er faktisk ikke tilfældet. Det er ganske rigtigt muligt at optage et billån i banken, men det er ikke nødvendigvis den bedste mulighed. Du skal i hvert fald besvare et utal af spørgsmål, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at blive godkendt. De danske banker er generelt påpasselige med at låne penge ud, medmindre låntager har en høj månedlig indtægt og / eller ejer værdier som hus eller båd.

Blev du afvist i banken, skal du vide, at der stadig er håb forude. Man kan nemlig også finansiere et bilkøb med et online lån. Du kan ikke låne lige så mange penge som i banken, men du kan da låne op til 400.000 kroner. Der findes rigtig mange både nye og brugte biler til under 400.000 kroner, hvorfor et online forbrugslån sagtens kan være et godt valg.

De digitale låneudbydere stiller naturligvis nogle få krav til dig som låntager, men slet ikke lige så mange som banken. En anden stor fordel er, at du ikke behøver at stille sikkerhed i lånet. Netop denne fordel er måske den vigtigste af alle. Foruden disse fordele skal du være bekendt med, at din låneansøgning typisk bliver behandlet samme dag, som du sender den. Med lidt held vil du kunne have pengene på din konto allerede hverdagen efter. Dermed kan du reagere hurtigt, hvis du lige pludselig falder over din drømmebil, og prisen er den rigtige.

Lån til bilkøb – til den laveste rente

Det er som allerede nævnt både hurtigt og nemt at låne penge på nettet, men det er ikke altid billigt. De internetbaserede låneudbydere løber nemlig en større risiko end bankerne, hvorfor de tillader sig at hæve renten en smule. Dog er der stor forskel på, hvor høje renter der opkræves fra udbyder til udbyder. Derfor opfordrer vi dig til at sammenligne renter og andre låneomkostninger. ÅOP er den faktor, som afslører, hvilket lån der er billigst, når alle omkostninger er lagt sammen.

Skal du låne mange penge til en ny eller brugt bil, gør du klogt i at indhente flere tilbud og sammenligne dem. Det er nemlig umuligt at vurdere, hvilken udbyder der er billigst, hvis man ikke har nogle konkrete tilbud at tage udgangspunkt i. Alle lånetilbud er nemlig skræddersyet den enkelte låntager.

Få nøglerne til din egen helt nye bil