fbpx

Om os

Ekonomi.dk – vejen til en bedre privatøkonomi.

Ovenstående beskriver kort og godt, hvad denne digitale tjeneste kan hjælpe dig med; netop at få en bedre privatøkonomi. Du får nemlig professionel hjælp til at spare penge på en verden af produkter og ydelser. Du skal hverken indtaste personfølsomme oplysninger eller have dit kreditkort op ad lommen – det er helt gratis at bruge hjemmesiden.

… Så hvad venter du på? Slå dig løs på siden og bliv klogere på, hvordan du kan reducere dine faste såvel som variable udgifter.

Ekonomi.dk er din digitale sammenligningstjeneste

For blot fem år siden skulle man besøge en lang række hjemmesider, hvis man skulle sammenligne priser på forskellige produkter og ydelser. Det er heldigvis ikke nødvendigt længere – takket være ekonomi.dk. Her på siden kan du nemlig sammenligne priser på stort set alt mellem himmel og jord. I skrivende stund kan du sammenligne priser på følgende ydelser:

De mange sammenligningsmuligheder er kun ét klik væk – find dem via vores menu.

Der er for eksempel mange penge at spare på lån, hvis man giver sig tid til at udforske vores store oversigt. I oversigten giver vi dig det komplette overblik over aktuelle lånetilbud med relevante oplysninger om lånebeløb, afbetalingsperiode, rente og minimumsalder. Med disse mange relevante oplysninger ved hånden kan du nemt finde dit ideelle lån.

Vi støtter en række organisationer

danske-hospitals-klovne

 

Vi støtter hjerteforeningen

 

Vi støtter Børnehjertefonden

 

Vi støtter WWF - Erhvevssponsor

 

Vi støtter CO2 Neutralt hjemmeside

Stop Papirspild mærket

Gratis adgang 24/7

Om du sidder og tænker økonomi om dagen eller natten, så kan du glæde dig over, at vores tjeneste er tilgængelig 24 timer i døgnet. Det betyder, at du kan sidde og sammenligne priser via din tablet, smartphone eller computer, når det passer dig. Der er selvfølgelig også mulighed for at bruge tjenesten på farten, hvis man vel at bemærke har adgang til internettet.

Ekonomi.dk finansieres ikke gennem brugerbetaling, men derimod gennem annonceindtægter, hvorfor du på intet tidspunkt vil blive opkrævet penge for at gøre brug af vores sammenligningstabeller eller øvrige funktioner. Den løsning har vi valgt, da vi ønsker, at alle skal kunne sammenligne priser på forsikringer, alarmer m.v.

Stor blog om privatøkonomi

Her på ekonomi.dk blogger vi om det, som vi interesserer os mest for; privatøkonomi.

Du kan via vores store blog blive meget klogere på alt, hvad der rører sig inden for privatøkonomi. Bloggen bliver jævnligt opdateret med nye og spændende blogindlæg, hvorfor du gør klogt i at besøge den fra tid til anden.

Hvor kan jeg købe en rejseforsikring? Hvorfor har jeg brug for en rejseforsikring? Hvad koster en indboforsikring? Kan jeg få internet på min adresse? Det er nogle af de spørgsmål, som vi svarer på i vores blogindlæg. Alle blogindlæg leveres i samme høje kvalitet som vores øvrige guides. Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål efter at have læst en guide, bør du lægge vejen forbi vores blog, hvor vi måske har besvaret spørgsmålet. En sidste mulighed er at kontakte os via e-mail, hvor vi glædeligt besvarer dine spørgsmål.

Modtag relevante nyheder direkte i indbakken

Ekonomi.dk er altid først med de seneste nyheder inden for privatøkonomi.

Ønsker du ikke at gå glip af relevante nyheder vedr. privatøkonomi, opfordrer vi dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Der er igen tale om en gratis mulighed, som du bør benytte dig af, hvis du sætter pris på at følge med. Du kan altid afmelde dig igen, hvis du mod forventning har fortrudt din tilmelding.

Det eneste du skal gøre er at oplyse din e-mailadresse – så sørger vi for at videreformidle de bedste tips og tricks til dig. Du kan nemt og hurtigt tilmelde dig via forsiden.

Ekonomi sparer danskerne for millioner

Ekonomi.dk har siden lanceringen (9. december 2016) hjulpet adskillige tusinde danskere med at spare penge på alt fra lån og forsikringer til privatalarmer og mobilabonnementer. I dag besøges siden af omkring 15.000 danskere om måneden.

Vi ser det som et stort privilegium at hjælpe danskerne med at optimere deres privatøkonomi. Fra december 2016 og frem til i dag har vi – takket været vores mange sammenligningstabeller og guides – sparet danskerne for mange millioner kroner. Du har nu også mulighed for at spare en mindre formue; ved at sammenligne priser på uundværlige ydelser.

Affiliate links

Det er ikke gratis at holde en tjeneste som vores kørende, hvorfor vi har valgt at gøre brug af affiliate marketing, for at kunne dække udgifter til hosting, udvikling m.v. I vores guides vil du opleve, at der kan forekomme affiliate links, som giver os en mindre kommission for hvert salg. Det er valgfrit, om man vil gøre brug af de indsatte affiliate links.

Hos ekonomi.dk linker vi kun til virksomheder, som vi kan stå inde for, hvorfor du trygt kan handle hos vores samarbejdspartnere. Fælles for alle de omtalte virksomheder er, at de har kunden i højsædet, ligesom vi har.

Husk at vores politikker, herunder vores privatlivspolitik, ikke længere gør sig gældende, når du forlader siden.

Følg med på de sociale medier

Ønsker du at få direkte besked, når vi lancerer en ny funktion, guide eller noget helt tredje, så bør du følge med via de sociale medier. Her deler vi nemlig de seneste nyheder og nye tiltag. Færdes du mod forventning ikke på de sociale medier, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, som tidligere omtalt.

Alternativt kan du bogmærke ekonomi.dk, så du altid kan tilgå siden på et splitsekund. Dermed har du altid de bedste sammenligningstabeller lige ved hånden.

Hvem står bag ekonomi.dk?

Ekonomi ejes og drives af Ekonomi IVS – et mindre firma med base i 8200 Aarhus N.

Teamet består af udviklere, tekstforfattere og konsulenter som giver dig en gylden mulighed for at optimere din privatøkonomi. Skriv endelig til os, hvis du vil vide mere om, hvem der ejer og driver din foretrukne sammenligningstjeneste på nettet.

I vores virksomhed arbejder vi med tre vigtige værdier bestående af gennemsigtighed, tryghed og ærlighed. Disse værdier er i fokus, hvad enten det handler om at belyse markedet for lån, alarmer eller forsikringer. Du kan stole trygt på, at vi udelukkende anbefaler dig de bedste produkter og ydelser på markedet.

Virksomhedsoplysninger:

Juridisk navn: Ekonomi IVS
Adresse: Ceresbyen 75, 8000 Aarhus C
CVR-nr: 38936298
CVRP-nr: 1022841455
Selskabsform: Iværksætterselskab
Etablering :13-09-2017
Telefonnummer: 25 67 41 04