fbpx
THIS IS
SPARTA

YouSee

Sammenlign de forskellige produkter fra Yousee her på siden. Find produktet fra Yousee, der passer til dig og dine behov.
 
 

Yousee — Den komplette guide

YouSee opstod tilbage i 1995, da man sammenlagde KTAS, Jysk telefon, Fyns telefon og Tele Sønderjylland til selskabet TeleDanmark Kabel TV. Her fokuserede man primært på at udbyde tv-løsninger. Først i 2001 begyndte man at udbyde bredbåndsprodukter og telefoni. D. 1 juni 2016, valgte TDC at gå sammen med YouSee. I prakis betød dette, at TDC’s privatkunder blev flyttet over til YouSee, som nu kun skulle udbyde løsninger til private. Sammenlægningen af YouSee og TDC, betyder at YouSee i dag, er Danmarks største teleselskab. Ligesom de andre teleudbydere på markedet, tilbyder YouSee mobiltelefoni og bredbånd. De adskiller sig dog ved også at udbyde tv-pakker, fastnet og bredbåndstelefoni. YouSee tilbyder både køb online og i deres fysiske butikker, som du finder i hele landet.

Mobiltelefoni fra YouSee

Du tilbydes 4 valgmuligheder i forskellige variationer. Den pakke der nok rammer bredest i forhold til prisen er; 15 GB data/ fri tale, SMS og MMS til 199 kr. Her får du også et ekstra SIM-kort, som du kan anvende til datadeling – virkelig praktisk, hvis man har en iPad eller tablet, som man gerne vil bruge på farten. Det billigste abonnement kosterYouSee 149 kr./md. og inkluderer 3 GB data/fri tale, SMS og MMS. Har du et forbrug der er mindre end dette, er YouSee nok ikke det selskab med størst fordele for dig, hvis prisen har en betydelig rolle i dit valg af teleudbyder. Er du typen der foretrækker at gå ned i en fysisk butik, når din mobil skal repareres, når du skal rådgives eller købe en ny telefon er dette naturligvis faktorer man må tage med i sine overvejelser, inden man kaster sig over lavprisselskaber, der udelukkende tilbyder online køb og services. Fælles for alle fire telefonabonnementer er, at du får fri adgang til YouSee Musik, op til 10 GB Roaming i 36 lande, voicemail app og Wi-Fi Opkald, som er en ny teknologi, der gør det muligt at bruge en wi-fi router til at foretage og modtage almindelige mobilopkald. Genialt, hvis man befinder sig i rum med dårligt signal. Er du også bredbåndskunde hos YouSee, bliver du belønnet med dobbelt op i data uanset, hvilket mobilabonnement du har. Ønsker man at oprette mere end et abonnement i husstanden, tilbydes du familierabat. Du kan oprette et tilsvarende abonnement for kun 139 kr, uanset antal. Hvilket abonnement du kan få til den pris afhænger af den pakke hovedabonnenten har valgt.

Bredbånd

YouSee tilbyder både almindeligt bredbånd og mobilt bredbånd. Foretrækker du almindeligt bredbånd, svinger prisen mellem 249 kr./md. for op til 25/5 Mbit og 699 kr./md. for op til 1000/100 Mbit, afhængigt af hvilken hastighed du ønsker. Er mobilt bredbånd mere dig? Så tilbyder YouSee fire pakker at vælge imellem, alt efter om det skal bruges på farten eller hjemme. Den billigste koster 119 kr./md. for 10 GB og den dyreste 399 kr./md for 500 GB. Vælger du 100 GB eller 500 GB, får du mulighed for at låne et modem gratis. Ellers skal du påregne udgifter til et USB-modem eller en router.

Vind 10.000 kr! 

Tilmeld vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 10.000 kr. Vi trækker lod én en gang om året.
Klik her og vind
close-link
Vind 10.000 kr.