fbpx

Telmore

På udkig efter Telmore mobilabonnement? Vi sammenligner de forskellige pakker, så du kan få den billigste pakke til dit behov.
 
 

Telmore — Den komplette guide

TELMORE blev grundlagt i oktober 2000, og var det første teleselskab, der kun tilbød online handel. TDC opkøbte TELMORE i 2004, men har fungeret uafhængigt af TDC ift. drift, produkter, priser osv. I 2013 blev TELMORE indlemmet i TDC koncernen og blev i praksis en del af denne. TELMORE er Danmarks største online teleselskab. I 2017 modtog de en pris for Danmarks bedste kundeservice. På deres hjemmeside tilbyder de mobiltelefoni, bredbånd og TELMORE Play, som er deres digitale underholdningspakke.

Mobiltelefoni fra Telmore – det kan betale sig!

TELMORE tilbyder fem forskellige abonnementer. Det billigste er TELMORE Home, med 20 timers tale og 20 GB data, fri SMS og MMS til 129 kr./md. TELMORE Home Telmorevirker kun i Danmark. Skal man til udlandet, har man mulighed for at skifte til et mobilabonnement med roaming i udlandet. Der er to abonnementer der inkluderer dette. TELMORE Roam til henholdsvis 149 kr./md. for 15 timer/ 25 GB data, fri SMS og MMS og 159 kr./md. for fri tale/ 10 GB data, fri SMS og MMS. Begge inkluderer 5 GB data i EU. Taler man for mindre end 15 timer om måneden, er det en fordel at vælge TELMORE Play. For kun 10 kr. mere om måneden får du 30 GB data, inkl. 8 GB i EU og TELMORE Musik oven i. Ønsker du andre underholdningspakker i dit abonnement er det også muligt at tilvælge dette. Udover TELMORE Musik kan der vælges mellem; Film og Serier eller Premium, hvor du kan gøre brug af den fulde underholdningspakke. Fælles for alle fire abonnementer er, at der er fri oprettelse. Er man en af dem, der bruger telefonen meget lidt eller ønsker man blot at have en ekstra telefon til et formål, der næsten ikke kræver noget forbrug, kan man gøre brug af TELMORE BASIS. Her betaler du bogstaveligt talt kun for dit forbrug. Det vil sige, 0 kr. i abonnement, 59 øre/min og 18 øre/SMS. Så tænker du sikkert, at det må være opkaldsafgiften som der tjenes på, men det er der heller ikke noget af i denne her pakke. Du skal blot betale 99 kr. i oprettelse.

Bredbånd fra Telmore

TELMORE tilbyder trådløst og hurtigt internet med 4G dækning. Til hjemmet kan man vælge mellem 4 pakker:

  • 100 GB data til 249 kr./md.
  • 300 GB data til 329 kr./md.
  • 500 GB data til 379 kr./md.
  • 200 GB data + TELMORE Play 399 kr./md. ( Her får du Play Premium med i købet, dvs. den fulde underholdningspakke.)

Alle 4 abonnementer inkluderer gratis låne-router og koster 99 kr. i oprettelse.
Skal du bruge data på farten til eksempelvis din iPad, tablet eller bærbare computer, tilbyder TELMORE følgende mobile løsninger:

  • 3 GB data til 49 kr./md.
  • 10 GB data til 99 kr./md.
  • 25 GB data til 149 kr./md.

Du modtager et SIM–kort, som du kan isætte direkte i din enhed eller i et USB – modem til din computer. Du kan købe op til 3 ekstra SIM-kort til 29 kr./md. pr. simkort, hvis du vil anvende datadeling. Alle 3 løsninger koster 99 kr. i oprettelse.

Vind 10.000 kr! 

Tilmeld vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 10.000 kr. Vi trækker lod én en gang om året.
Klik her og vind
close-link
Vind 10.000 kr.