fbpx
THIS IS
SPARTA

Telenor

Se vores sammenligning af Telenor mobilabonnementer. Herunder finder du forskellige pakker, så du kan vælge det abonnement, der passer til dig.
 
 

Telenor — Den komplette guide

Telenor er Danmarks næst største teleselskab og et selvstændigt selskab i Telenor koncernen, der har kontorer i 14 lande. Telenor investere i at levere gode netværksoplevelser til kunderne og har tilladelse til at drive 4 G netværk i 1800 MHz frekvensbåndet med 2 X 25 MHz i TT- netværket, der er en sammenslutning af Telenor og Telia. Hele koncernen arbejder for at give de mere end 160 millioner kunder de bedste oplevelser med Telenor som operatør – uanset om de er privat- eller erhvervskunder. Hos Telenor kan du få flexible mobil aftaler der sætter dit behov i fokus.

Lynhurtig bredbåndsforbindelse med Telenor

Er du vant til en lynhurtig bredbåndsforbindelse, når du er hjemme, på arbejde og i skole?  Men hvorfor så gå ned i hastigheden eller helt offline, når du holder fri, er i sommerhuset, kolonihaven eller campingvognen? Telenors 4G USB modem, eller router gør det muligt at være online og tjekke e-mails og nyheder i sommerhuset eller uanset, hvor I er i Danmark. Når du køber bredbånd hos Telenor, følger der en trådløs router med for 0 kr. Så kan du vælge at oprette et trådløst netværk, hele familien kan logge påTelenor samtidig. Du får her nogle tips og tricks til, hvordan du får trådløst internet derhjemme. Din hastighed og internetforbindelse er afhængig af, hvor du placerer din router – placer routeren så højt som muligt. Sørg for, at routeren ikke er fri, den må ikke gemmes væk f.eks. i bunden af et skab eller bag en væg. Placer ikke routeren i køkkenet, hvor der ofte er meget metal. Metal kan påvirke signalet fra routeren. din router bør ikke være placeret sammen med andet elektronik, da det kan forringe signalet. Telefoni til hele familien, et af de mest populære produkter Telenor tilbyder er fri +familie abonnementet. Med fri +familie abonnement opnår du mange fordele på en og samme regning. Du kan vælge mellem 2 pakker der i store træk er helt ens, forskellen ligger i prisen og antallet af GB, for kun 50kr mere om måneden, får du det dobbelte data.

Abonnementet indeholder.

  • Roam Away i 36 lande, der giver fri tale, sms og optil 10 GB data i hele 36 lande.
  • Viaplay i 12 mdr. En adgang pr. Familie optil 4 enheder og 2 samtidige brugere.
  • Office 365 Home og 1 TB OneDrive, inkluderet for op til 5 brugere, med adgang til 1000 GB online lagerplads til hver.
  • 1:1 lånemobil, er uheldet ude og mobilen skal på værksted, kan du gratis låne en mobiltelefon, mens din mobiltelefon er på værksted.
  • Altid 24 timers kunde service.
  • Få overført data fra den gamle mobil til den ny.

Digitalpænt, der blev en succes kampagne, for Telenor der som teleselskab ønskede at tage ansvar for, at vores børn kan færdes trygt på nettet og bruge de digitale medier uden frygt for at blive mobbet. Derfor satte Telenor fokus på forebyggelse af digital mobning med en landsdækkende kampagne, der blev modtaget med stor respekt, kampagnen smeltede sig fast helt ned hos de mindste børn i daginstitutionerne.

Vind 10.000 kr! 

Tilmeld vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 10.000 kr. Vi trækker lod én en gang om året.
Klik her og vind
close-link
Vind 10.000 kr.