fbpx
THIS IS
SPARTA

Plenti

Overvejer du at skifte til Plenti? Se de forskellige pakker her på siden og spar mange penge på din mobilabonnementregning fremover.
 
 

Plenti — Den komplette guide

Plenti Aps, blev etableret i 2015 og er et forholdsvist nyt teleselskab. Plenti bruger 3’s netværk, og i tilfælde af at du oplever manglende signal, vil dit netværk automatisk skifte over til Telia/Telenors net. Når det er sagt, så er det uvist, hvor længe endnu, at Plenti udfolder sig på disse master. Det forholder sig nemlig således, at Plenti for nyligt og nærmere specificeret i september 2017, blev købt af TDC Group. Hvad dette vil betyde for eksisterende og kommende Plenti kunder, vil Plenti fortælle nærmere om snarest. Dog lover de at eksisterende kunder beholder deres nuværende aftaler. Plenti vil snarest muligt gå over til at bruge TDC’s netværk. Selvom, vi ikke kan spå om hvad fremtiden bringer for Plenti, kan vi da stadig tage udgangspunkt i én ting -og det er hvad de fortsat tilbyder i dag. Plenti skiller sig ud ved kun at have ét abonnement – der indeholder alt hvad du har brug for. Lad os se nærmere på, hvad det betyder for dig. Fri tale, fri SMS, fri MMS og fri data på mobilen – alt dette kan du få for kun 119 kr./md.

Mobilabonnement hos Plenti

Har du så alt, hvad du skal bruge eller? Ifølge Plenti så grundlæggende set, JA! Skal du rejse inden for EU og ønsker du en EU- datapakke, så kan du tilkøbe dette for 30 kr. mere om måneden. Dog er der ikke fri data i udlandet. For information omkring, hvor meget data man kan bruge i EU, skal man logge på “Mit Plenti”. Som et ekstra plus får du online Plenti Mobilabonnementadgang til Berlingske med i prisen. Plenti har også en underholdningspakke, som du kan tilvælge og indeholder bla.; fri entré til Tivoli og Tivoli Friheden året rundt, fri adgang til alle Egmonts ugeblade og magasiner, fri adgang til tusindvis af lydbøger og e-bøger fra Politikken Books. Prisen for Plenti’s eneste mobilabonnement + underholdningspakken er 199 kr./md. Skal du have EU-datapakke med så bliver det en totalpris på 229kr./md. Som en ekstra service kan du, hvis du vælger den fulde pakkeløsning, tage en ven med i tivoli. Så hvis du hører til en af dem, der bare skal have fri data, tale, SMS og MMS – så er Plenti et godt valg. Fordelen er, at du kan tilvælge og fravælge EU-data og underholdningspakken efter behov. Men har du til gengæld ikke brug for al den frihed, så kan der være penge at spare for dig, ved at vælge et af de andre lavprisselskaber, der tilbyder flere muligheder.

Vind 10.000 kr! 

Tilmeld vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 10.000 kr. Vi trækker lod én en gang om året.
Klik her og vind
close-link
Vind 10.000 kr.