fbpx
THIS IS
SPARTA

Oister

Stor sammenligning af Oister mobilabonnementer. Se de forskellige pakker og løsninger, så du kan få den rette løsning til dine behov.
 
 

Oister — Den komplette guide

OISTER er et lavprisselskab, der både tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd online.

OiSTER så dagens lys i 2008 og er ejet af Hi3G Danmark ApS, bedre kendt som 3. De benytter 3’s sendemaster og du får derfor samme dækning som 3’s kunder.
Mobiltelefoni til alle. For at der skal være en løsning der passer til de fleste, uanset behov, tilbyder OiSTER 6 forskellige pakkeløsninger. Prisen spænder imellem 59 kr./md. for 2 timers tale/1 GB data og 139 kr./md. for fri tale/40 GB data. I alle abonnementer er der fri SMS og MMS. Får du behov for mere data i en periode, kan du for et tilkøb på 29 kr. få det dobbelte af, hvad der normalt er inkluderet i din pakke. Du kan i alle pakker anvende en del af din data i udlandet. Eksempelvis har du 5 GB EU-data med i pakken til 139 kr./md. Du kan ligledes bruge den tale, som er inkluderet i din pakke i hele EU, uden ekstra omkostninger. Har du ikke fri tale og bruger du mere end de timer, der er inkluderet i din pakke, koster ekstra tale 40 øre/min. Bruger du mere EU-data, end der er med i din pakke koster det 6,99 øre/MB og det er ikke muligt at tilkøbe datapakker. Vælger du at beholde dit gamle nummer, koster det 99 kr. i overdragelsesgebyr, ellers koster det 50 kr. for et nyt telefonnummer. Selvom OiSTER ikke har fysiske butikker, går de ikke på OISTERkompromis med en god kundeservice, da de både kan kontaktes via. chat, Facebook, e-mail og telefonisk. Der er ingen binding på mobilabbonnementer hos OiSTER, og du kan hurtigt og nemt på “Mit OiSTER”, som er din egen selvbetjeningsside, skifte dit abonnement gratis én gang om måneden, hvis dit behov ændrer sig. Det er også her, at du kan følge med i dit forbrug, tilmelde/fravælge services mm. Er du en af dem, der ikke bruger din mobil særlig meget, kan du faktisk også få et abbonnement der koster helt ned til 19 kr./md. Her betaler du kun for dit forbrug. Som OiSTER kunde får du, uanset hvilket abonnement du vælger, adgang til en masse rabatter på bla. fitness, restaurentbesøg, rejser, tøj og meget mere igennem LogBuy.

Mobilt Bredbånd

Med OiSTER får du en bredbåndsløsning der kører på 4G netværk. Til konkurrencedygtige priser tilbyder OiSTER 4 forskellige pakker, der prismæssigt ligger mellem 59 kr./5 GB og 209 kr./150 GB, alt efter om man har et meget lille forbrug eller om man er en famillie på flere personer, hvor der skal være plads til at surfe løs. Som et alternativ kan man, hvis man har et meget lille forbrug, vælge et abonnement til 19 kr om måneden, hvor man kun betaler for det man bruger. Vælger man en pakke på 50 GB og derover skal man påregne et engangsbeløb på 199 kr. for en router inkl. simkort ellers koster det 279 kr. for et modem. Kan man nøjes med et simkort, medfølger dette gratis.

Vind 10.000 kr! 

Tilmeld vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 10.000 kr. Vi trækker lod én en gang om året.
Klik her og vind
close-link
Vind 10.000 kr.