fbpx
THIS IS
SPARTA

Fullrate

Vi hjælper dig med at finde det helt rette Fullrate mobilabonnement. Se alle pakkerne fra Fullrate her på siden og vælg løsningen, der passer til dig.
 
 

Fullrate — Den komplette guide

Hos fullrate tilbydes kunderne abonnementer på bredbånd, mobil telefoni, TV og mobilt bredbånd.

Fullrate bredbånd

Du kan vælge imellem 3 abonnementer hos Fullrate, de fleste vil nok foretrække mellempakken der dækker bredt til en overkommelig pris.Fullrate mobilabonnement
Basis koster 229 kr. pr.md bredbåndsforbindelsen her er til dem, der ikke har det vilde behov for at være online, og surfe rundt på nettet, det er en perfekt løsning til dem der skal have adgang til borgerservice, abonnementet giver mulighed for at se film, tv serier og spille spil på Facebook. Mellem koster 249 kr.pr md bredbåndsforbindelsen her er nok den der rammer bredest og når ud til de fleste, hvis der er nogen i husstanden, der godt kan lide at streame, surfe og uploade videoer til YouTube – med en høj og stabil upload skal man nemlig ikke bekymre sig om hastigheden på upload-fasen. Stor pakke koster 279 kr.pr.md. men så er der også plads til teenagerne på nettet med det STORE behov, når husstandens børn, hver især sidder og gamer, streamer film og serier, hører musik og meget andet på bredbåndsforbindelsen. Der kan uploades store opgaver til skolen samtidig med, at fodboldkampen eller den gode film streames fra sofaen og der games i kælderen – og ikke nok med det, hjemmearbejdet bliver en leg. I dag bruger langt de fleste danskere en bredbåndsforbindelse, når de skal på internettet, da priserne på bredbånd er blevet så billige. Men der er flere forskellige typer af bredbånd, som kan være afgørende for, hvilken hastighed du kan opnå med din bredbåndsforbindelse.

Men skal det være DSL, COAX eller FIBERNET, hvad passer mon bedst til din husstand?

Den forbindelsestype, der er mest almindelig, er DSL, det er den traditionelle teknologi hvilket vil sige internet over de kobberkabler der er lagt til telefon nettet. Hastigheden på DSL, kan variere meget fra egn til egn, men der er altid 100 % dækning i hele landet, idet forbindelsen trækkes gennem nettet af kobberkabler til telefoni der allerede er lagt ud. Kvaliteten af internet forbindelsen kan være svingende, da det igen er afhængig af kobberkablernes længde, tilstand, alder og kvalitet. Det er naturligvis også af betydning hvor på nettet man fysisk er pladseret med sin bolig: Bor du f.eks. ude i skoven vil din forbindelse være langsommere end hvis du boede ude ved vejen, tæt på telefon kablerne. DSL er den ældste teknologi på markedet med den opdateres jævnligt så forbindelsen hele tiden opfylder forbrugernes behov. Hos Fullrate vil vi gerne blive ved med at tilbyde vores kunder et godt bredbånd til god pris, derfor opgradere vi løbende vores DSL net. Coax, er forbindelse gennem dit antenne kabel, du har mulighed for at slå 2 fluer med et smæk på internet og TV, ved at abonner på begge forbindelser i et og samme abonnement. Fibernettet, fremtidens teknologi, muligheden for de allerhøjeste hastigheder, der tilfredsstiller gamere og serverejere fuldt ud. Fiber ledes gennem lysledere, med et lavt optisk tab, der gør det muligt at sende store mængder information med store bånd bredder.

Vind 10.000 kr! 

Tilmeld vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 10.000 kr. Vi trækker lod én en gang om året.
Klik her og vind
close-link
Vind 10.000 kr.