fbpx
THIS IS
SPARTA

CBB

CBB mobil giver dig de laveste priser på telefoni. Se oversigten og find det abonnement, der passer til dig.
 
 

CBB — Den komplette guide

CBB ejes i dag af Telenor, og er blandt de første selskaber til at tilbyde mobiltelefoni over internettet i Danmark. CBB bruger Telenors og Telias sammenlagte netværk og du er derfor dækket godt ind med 4G netværk, hvis du vælger at bruge CBB. CBB er ligeledes et lavpris online selskab uden fysiske butikker. Med fokus på nemme og overskuelige abonnementer, mere kundeservice og god dækning, tilbyder de både mobilabonnementer og bredbåndsløsninger.

Mobiltelefoni hos CBB

På CBB’s hjemmeside kan du vælge mellem fem forskellige løsninger fordelt på tre kategorier:

DK – ABONNEMENTER hos CBB

Vælg mellem 4 timer/2 GB data for 69 kr./md. Eller 10 timer/ 2 GB data for 119kr/md. Fri SMS og MMS er inkluderet. Abonnementerne kan kun bruges i Danmark og det er ikke muligt tilkøbe udlandstelefoni. Skal du til udlandet, kan du skifte til et af EU Roaming abonnementerne. Eneste krav er, at du skal huske at gøre dette senest 24 timer før du forlader Danmark. Du kan ændre abonnementet ved at logge på “Mit CBB” eller ved at kontakte kundeservice.

EU ROAMING ABONNEMENTER

Her kan du vælge mellem tre forskellige abonnementer, alt efter om du vil have 10 timers tale eller fri tale, om du vil have 20 eller 40 GB data og om du vil have TIDAL CBBmusiktjeneste med i dit abonnement eller ej. Prisen ligger mellem 149 kr./md. og 199 kr./md. Med disse abonnementer er der 6 eller 10 GB data inkuderet, som du kan bruge i 44 EU-lande. Du kan også anvende den tale og SMS/MMS der er inkluderet i dit abonnement i EU-landene. Løber du tør for data i udlandet, får du mulighed for at tilkøbe 1 GB EU-data til 49 kr. eller for 7 øre/MB. Vær opmærksom på, at EU roaming-abonnementerne ikke gælder, hvis du ringer eller sender SMS/MMS fra danmark til udlandet, her gælder CBB’s udlandspriser, som du finder på deres hjemmeside. Medmindre andet er angivet på teleselskabernes hjemmeside, er dette faktisk som regel udgangspunktet – derfor er det vigtigt at undersøge denne lille detalje om udlandstelefoni, som hurtigt kan blive til en dyr fornøjelse.

CBB BASIS

Denne løsning er en mulighed for dig, som næsten ikke bruger din mobil. Her betaler du kun for dit forbrug. Man skal dog være opmærksom på, at der er en opkaldsafgift på 50 øre. Fælles for alle mobilabonnementerne er, at det er uden bindingsperiode og oprettelse koster 1 kr.

Bredbånd

Skal du bruge internet til hjemmet? Eller står du tit og sukker efter internetforbindelse til din iPad, tablet eller PC, mens du er på farten? Hos CBB har du mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til dig og til det rette formål. Skal du bruge internet på farten kan du vælge mellem to pakkeløsninger; 5 GB data til 59 kr./md. eller 15 GB data 129 kr/md. Er det internet til hjemmet du er på udkig efter, kan du vælge mellem 80 GB til 199 kr./md. eller 200 GB til 299 kr./md. Hvad enten du vælger en mobil løsning eller internet til hjemmet, skal du påregne et engangsbeløb på 149 kr. for et 4G modem eller 249 kr. for en 4G router. Er du i forvejen CBB mobilkunde får du en rabat på 20 kr./md. uanset, hvilken internetløsning du vælger.

Vind 10.000 kr! 

Tilmeld vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 10.000 kr. Vi trækker lod én en gang om året.
Klik her og vind
close-link
Vind 10.000 kr.