fbpx
THIS IS
SPARTA

3

Med 3 mobilabonnement kan du spare penge og bruge din mobil i næsten hele verden med 3LikeHome. Se de forskellige abonnementer herunder.
 
 

3— Den komplette guide

Teleselskabet 3 er det bedste udlandstelefoni, da de med ikke mindre end 53 lande, er det teleselskab der tilbyder udlandstelefoni til flest lande. Foruden de europæiske lande tilbyder 3 også gratis telefoni i bla. USA, Kina og Indonesien. Ved indførelsen af gratis roaming i Europa, er konkurrencen skubbet uden for Europa. Teleselskabet 3 kan også kalde sig markedsgigant sammen med hhv. TDC og Telia/telenor, da de tilsammen ejer alle mobilmaster i Danmark, alle andre mobilselskaber lejer sig ind på masterne hos de 3 giganter.Teleselskabet 3

Oister er et af de talrige selskaber der benytter sendemasterne hos 3, det er muligt via hjemmesidens kort, at tjekke hvordan dækningen er i dit område, kortet er vejledende og baseret på udendørs dækning.

3, gik i luften den 13. oktober 2003. Markedet var allerede dengang præget af en række store teleselskaber, som havde været i gang længe med 2G-telefoni og sad tungt på deres markedsandele.

Hos 3 havde man helt andre planer og begyndte som det første mobilselskab i Danmark at udrulle et 3G-net. Flere teleeksperter og finansreportere dømte projektet som håbløst og dødfødt fra starten. Dette lagde kimen til den ukuelighed og vindermentalitet, som fortsæt præger kulturen hos 3 i dag. Her er der en gejst og vilje til at ville lykkes, til at ville vokse og vise, at eksperterne tog fejl. Det er medarbejderne, der skaber succesen, med alle deres personligheder, hvor folk kommer fra betyder ikke så meget i 3´s univers, når bare de har den rette attitude.

3 er i mellemtiden blevet en succesfuld virksomhed, der har vendt underskud til stabilt overskud og er fortsat den mindste spiller af de fire store teleselskaber i Danmark, men degår benhårdt efter at vokse sig større og få flere kunder og dermed flere stordriftsfordele – hver dag, hver uge, hver måned.

3 er mulighedernes arbejdsplads, det er landet hvor alt kan lade sig gøre, det er her man som medarbejder er med til at sætte præg på fremtidens teleselskab.

Vejen til målet er, at være innovative, ambitiøse og konstant arbejde på at udfordre markedet og være først med det sidste nye, som gør mobiloplevelsen bedre og mere brugervenlig for kunderne, medarbejderne tør vende tingene på hovedet og være skarpe, hurtige og kreative for at nå målet. Her er frihed under ansvar, her er plads til at tage chancer, prøve af og udfordre, så længe ideen er kvalificeret og konkurrence dygtig.

Og det lykkes igen og igen, 3 er kommet først på markedet med en lang række tjenester, som danskerne ikke har set før. En af de første var videosamtaler, som så dagens lys i 2003,  hvor man kunne se den, man talte i mobiltelefon med.

3 tilbyder mobil telefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3’s kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 53 lande, via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere.

Vind 10.000 kr! 

Tilmeld vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 10.000 kr. Vi trækker lod én en gang om året.
Klik her og vind
close-link
Vind 10.000 kr.