fbpx
THIS IS
SPARTA

Fri SMS

På udkig efter at mobilabonnement med fri SMS? Vi sammenligner alle teleselskaber med fri SMS.

Fri SMS — Den komplette guide

SMS står for Short Message Service, og kaldes i daglig tale bare for sms. Det er en smart beskedservice som blev introduceret for rigtig mange år siden – dog først mange år efter at mobiltelefonien gjorde sit indtog. Da sms blev introduceret på markedet, havde de fleste ikke en gang en mobiltelefon som understøttede denne nye smarte funktion, og det krævede jo, at man skulle skifte til en ny smart telefon med display og en tastatur til at skrive tekst med. alle producenter af mobiltelefoner har sikkert jublet helt vildt, for nu var der et helt nyt marked som skulle dækkes, og der blev produceret rigtig mange forskellige telefonmodeller, som understøttede denne nye teknologi og mulighed for kunderne. Det er i året 1999 at de første sms bliver sendt frem og tilbage i England, og i år 2000 sker der for alvor en eksplosion i sms afsendelserne. Det er de 13 til 17 årige som går helt amok med at sende beskeder til hinanden i starten, men senere gør alle det stort set. Dengang var priserne noget helt andet end i dag, og med tiden faldt prisen fra 1 krone pr. sms til 25 øre og senere til 10 øre. I dag koster det i princippet ikke noget at sende en sms, da de fleste udbydere tilbyder fri sms og mms. Der findes dog enkelte teleselskaber som stadig tager et fast beløb pr. afsendt sms, men mon ikke at det kun er et spørgsmål om tid, før de også får ryddet det af vejen.

Hvad betyder det at have fri sms inkluderet i sit abonnement?

Fri sms betyder, at du kan sende et ubegrænset antal sms hver måned uden at blive krævet betaling for det. Fri sms er som regel en del af et abonnement, hvor du betaler et fast beløb hver måned, og så får du ubegrænset brug af sms tjenesten. Det er smart, at du ikke behøver at holde regnskab med hvor mange sms du sender. Før i tiden skulle man virkelig passe meget på, for hvis man sendte alt for mange, så blev regningen enorm. Det undgår du ved at vælge et abonnement, hvor du har fri sms. Det betyder også, at forbruget af sms er stigende og at der er flere og flere som bruger denne smarte besked form til at kommunikere med.

Fri SMSSammen med de mobiltelefoner der er på markedet i dag, så er det også blevet væsentligt nemmere at skrive beskeder på mobiltelefonerne eller de nye smartphones. Skærmene eller displayet er langt bedre og større, og tastaturet er meget nemmere at betjene end ved de telefonmodeller som var på markedet i starten af sms æraen. De enheder der findes på markedet i dag, har for eksempel også stavehjælp og foreslår endda ord når du begynder at skrive tekst. På den måde kan du reducere antallet af tryk på din mobiltelefon når du skal skrive. Det er nemt og smart. Det er som om, at sms har overtaget en del af den talekommunikation vi tidligere havde, og en af årsagerne er, at du kan skrive beskeder mens du laver alt muligt andet. Det kan du selvfølgelig også mens du taler, men med sms beskeder, så kan du holde pauser, og svare når du vil. En anden person i den anden ende af røret, ville nok blive rimeligt irriteret på dig, hvis du smed vedkommende på hold i tide og utide.

Er fri SMS noget for dig i dit abonnement?

Antallet af afsendte sms holder sig rimeligt stabilt nu, og derfor er det også en del nemmere for teleselskaberne at beregne kostpriser, og dermed holde priserne nede på denne beskedservice. Nu er den hos mange selskaber fri, men det betyder ikke, at den er gratis for teleselskaberne. De vælger bare at tabe lidt på den konto, for at tjene noget mere på for eksempel datatrafikken i stedet. Det er helt normale forretningsbetingelser, men du mærker det ikke så meget som forbruger eller kunde, da du jo betaler for en pakke, hvor alt er inkluderet, og så tænker du ikke over, hvad den ene ydelse koster op imod den anden.  Teleselskaberne ved godt, at det ikke koster ret meget at sende sms, og derfor kan de nemt give fri sms og mms, for det de taber – den smule, det kan de sagtens hente på at sælge datatrafik. Kostprisen for data er heller ikke ret meget, og det er her, at selskaberne kan hente gode fortjenester. I gamle dage, da selskaberne sendte trafik igennem kobberledninger, der kostede det en bondegård i forhold til nu. Men efter at ledningerne er skiftet ud med fibernet og IP teknologi, så er det ikke mange penge som det koster at sende en MB data igennem, for ikke at snakke om 1GB. det er så billigt nu, at der er en god fortjeneste for teleselskaberne, og indtil at brugerne eller kunderne kræver mere båndbredde, så holder priserne sig nok lidt i ro.

Der hvor der for alvor kommer konkurrence på telemarkedet er på dataområdet. Det bliver helt naturligt, at det ikke kommer til at koste penge for sms i fremtiden, og de få selskaber som stadig takserer for sms, de vil snart fjerne det, for ellers går det ud over antallet af kunder i butikken. Fri sms er blevet hverdagskost for de fleste, og at have et loft, det virker helt unaturlig i dag. Selv da sms beskeder blev “opdaget”, da vidste man, at det ville blive gratis en dag, eller at det ikke ville kunne betale sig at taksere for det, fordi andre ydelser ville komme og tage pladsen. Det har datatrafik gjort, og den vil stige støt i mange år frem, og altså være en god forretning for teleselskaberne i fremtiden. Fri sms betyder også, at du er fri for at skulle tælle og have overblik. Du kan bare sende så mange som du har lyst til, uden bekymringer og uden at du bliver flået når du modtager regningen. du kan dog stadig holde øje med dit forbrug på din side hos dit teleselskab, bare så du selv har styr på tallene. Om du kan bruge det til noget er din egen sag, for selskaberne bruger det kun til statistikker og den slags i dag. Det er ikke noget de skal tjene penge på, og det har de i øvrigt også gjort for længst.

Find det beste telefonabonnement med data her hos Ekonomi!

Her på Ekonomi.dk kan du let se hvilke selskaber der har fri sms inkluderet i deres abonnementer eller mobilpakker. Det fremgår helt tydeligt i vores liste, hvem der takserer og hvem der ikke gør. Du skal dog være opmærksom på, at selvom du har set en pakkeløsning hos et selskab, så kan de godt have andre versioner af samme produkt, hvor der så er grænser for antallet af sms. Derfor skal du være særligt opmærksom på lige de tal, når du klikker videre fra vores overskuelige liste med udbydere. På vores liste af udbydere vil du tydeligt kunne se talepris eller tid, sms eller begrænsning, mms eller begrænsning, og mængde data pr. måned. På den måde har vi gjort det meget lettere for dig, når du skal søge eller lede efter et nyt mobilabonnement. Det er vores mission, at du nemt og hurtigt finder det bedste og billigste tilbud, så du både får kvalitet og en god besparelse ved at skifte til en ny teleudbyder. Vi kan stå inde for alle de udvalgte udbydere på vores side, og de har alle produkter eller løsninger som matcher de flestes behov eller krav.

At skrive og sende en sms er noget vi stort set alle gør, og mange har gjort det i snart 25 år. Sms service er blevet en de af vores liv, og det er en nem og hurtig måde at kommunikere på. Det har været med til at udkonkurrere det almindelige brev som vi tidligere sendte med postvæsnet, og det har også været en stor konkurrent til mailsystemet som de fleste også kender, og har brugt i mange år. En sms fra hjem til barn, fra kæreste til kæreste, eller fra arbejdsgiver til medarbejder med mere. Sms bliver brugt på mange måder og til mange formål. Det er så populært, at det ligefrem også har været med til at ændre vores sprog, og at det for eksempel er blevet ok, at skrive breve i sms form, altså med forkortelser, tegn og andre stavemåder. Nogle ord er endda blevet optaget i ordbogen, som før kun var en del af sms sproget. Sms beskederne har virkelig både fjernet en masse besværligheder og barrierer, og tilført sproget, livet og hverdagen noget bedre og en meget nemmere måde at gøre tingene på. I dag sender man en lille ubetydelig besked, og pludselig har man en lang og dyb skriftlig kommunikation, og det bliver så til noget mere end bare en enkelt sms. Det er hurtigt, nært og nemt, og så er det for manges vedkommende en meget simpel måde at holde kontakt til omverdenen på.

Vi kender til behovet for SMS’er – sammenlign de forskellige abonnementer hos os!

Her på Ekonomi.dk er vi meget bevidste om hvilken betydning sms beskeder har for forbrugerne, og derfor kan du også hurtigt se, hvilke selskaber der tilbyder fri og ubegrænset brug af denne fantastiske kommunikationsform. De fleste selskaber har fri sms som en mulighed, men hos nogle koster pakken så også dobbelt så meget som hos andre selskaber. Derfor skal du tjekke vores oversigt grundigt, og så vælge de udbydere ud, som tilbyder fri sms i deres mobilpakker. Dem er der mange af, men når du klikker videre ind på udbyderens hjemmeside, så skal du være opmærksom på, at udbyderen måske har andre versioner af pakken, som bliver takseret ved et overforbrug af sms. Det fremgår måske ikke så tydeligt, men det findes, og så skal du jo ikke vælge den form for abonnement, hvis du går efter et med fri sms.

Det er jo vigtigt at forstå, at tjenesten sms jo ikke er helt fri, for du betaler jo for en pakkeløsning, hvor sms er inkluderet, og ovenikøbet med ubegrænset forbrug. Du har altså betalt for pakken, og så kan du bare bruge løs, uden at tænke på hvor mange sms du sender hver måned. Om dine sms bliver billige i den sidste ende, handler om hvor mange du sender. Jo flere du sender hver dag, jo billigere bliver det. Har du for eksempel en mobilpakke til 200 kroner, og du har fri sms inkluderet, så er det enormt billigt, hvis du også har en god mængde tale og data i pakken. Har du ikke det, så er det er dyrt abonnement, og så skal du for eksempel gå efter et abonnement med alt inkluderet og frit for 189 kroner.

Der er stor forskel på de forskellige teleselskabers tilbud og mobilpakker, men hvis du ikke har tænkt dig andet end at sende mange sms, og ikke tale ret meget eller bruge internettet, så har de fleste nogle basisabonnementer, hvor fri sms indgår. Selv om du ikke har brug for data eller tale, så kommer du til at betale for eksempel 149 kroner for et abonnement hver måned, hvis du vil have fri sms. du kan ikke bare for eksempel købe en pakke, hvor der er en times tale og fri sms til for eksempel 99 kroner. Det er måske en mangel i branchen kunne du mene, men selskaberne sammensætter jo deres pakker efter ønsker og efterspørgelse, og hvis det bliver efterspurgt af mange, så vil du sikkert snart kunne se en mobilpakke som denne hos en udbyder.

Hvilke services har du egentlig brug for, for at få det optimale ud af dit mobilabonnement?

Uanset hvilken telefonabonnement du finder eller ser hos udbyderne som har fri sms inkluderet, har også andre services, som du ikke får brug for. Det kan godt være lidt irriterende, at der ikke lige er en pakke eller løsning som matcher perfekt med for eksempel en times tale, fri sms, og ingen data for eksempel. Men der er mange mobilpakker som kommer tæt på denne løsning, og så ligger prisen på omkring 150 kroner om måneden. Hvad du lige tænker, at en pakke med en times tale og fri sms skal koste, er ikke til at sige, men den burde måske ligge på omkring 80 100 kroner, og det kan du ikke få det til lige nu. du skal finde et noget dyrere abonnement, som har fri sms inklusiv.

Ubegrænset SMS

Siden at det blev muligt at sende tekstbeskeder eller sms til hinanden med de første mobiltelefoner som kunne dette, så er brugen af denne mulighed, tjeneste eller service eksploderet allevegne. I begyndelsen var det smart fordi, at det kunne erstatte tale, som var forholdsvis dyrt dengang. Du kunne for eksempel sende en besked for en krone, og det kostede måske en 1,50 krone at tale pr. minut. Det var altså meget anvendt til private beskeder, som både kunne erstatte taletid og for eksempel lange mails. Med tiden er det blevet endnu billigere at sende en sms, og senest, lige før at mobilpakkerne blev introduceret, så kostede en sms mellem 0,1 krone til 0,25 kroner pr. sms. Nu, efter mobilpakkerne er kommet på markedet, så er der ikke mange selskaber som opkræver takst for afsendte sms, men de er enten inkluderet i mobilpakken som fri sms, eller med en form for begrænsning, for eksempel 3.000 sms i løbet af en måned. bruger du mere end 3.000 sms, så bliver du for eksempel takseret 0,15 kroner pr. sms, og så kan du nok selv regne ud, at du kommer til at betale 15 kroner, for 100 ekstra sms pr. måned, eller 150 kroner for 1,000 ekstra sms, og så betaler du næsten det samme som et abonnement som har fri sms, uden begrænsning.

Har du overblik over dit forbrug på mobilen?

Det kan altså betale sig, at vide lidt om, hvad dit forbrug ligger på, før du vælger den helt rigtige løsning til dit abonnement. Sender du en bunke sms hver dag, så kan det måske godt svare sig, at du vælger et billigt abonnement, hvor alt er inkluderet – herunder fri sms. Fri sms er altså helt uden begrænsninger, og for dig som sender rigtig mange hver måned. Det er der mange som gør, og mange sender mere end 100 hver dag. Det gør de, fordi at sms tjenesten eller servicen, har overtaget brugen af tale i mobiltelefonen, og det betyder for eksempel, at du kan skrive og besvare beskeder i det skjulte eller uden at forstyrre andre, når du for eksempel kører i tog eller bus. Derfor er der også mange som benytter sms i stedet for at tale i telefonen. En anden fordel er også, at du ikke behøver at svare lige med det samme, men kan tænke og overveje dit svar på en anden måde, end hvis du taler med nogen i telefonen. Du har også mulighed for at skrive beskeder med flere på en gang, og det er smart, i stedet for at du skal ringe op og tale med flere forskellige, og på den måde bruge unødig tid på at tale i telefon. Beskeder kan gøre meget korte, og det var de også meget i starten, og der opstod et helt sms sprog. Med tiden blev beskederne længere og længere, fordi der var mange penge at spare, i forhold til at bruge taletid i telefonen.

I dag er sms beskeder så meget brugt, at det både er private og erhvervsrettede beskeder som kunderne bruger. Private beskeder mellem familiemedlemmer eller venner er meget brugte, og det kan for eksempel være, at man vil lave aftaler for events eller arrangementer, og så er det smart, at man har dato og tid liggende gemt i sin beskedboks. På den måde er det sværere at glemme aftaler. Der er altså en form for skriftlig dokumentation som bliver gemt, og som kan hives frem, hvis det bliver nødvendigt. Sms tjenesten bliver brugt meget, når det for eksempel gælder private “samtaler”. Samtalen bliver erstattet af sms beskeder, og det har mest været fordi, at der var penge at spare i forhold til, hvad det kostede at tale i telefonen. Som i den ovenstående eksempel, så kunne man hurtigt spare flere hundrede kroner om måneden, hvis man erstattede taletid med sms. Det er nok ikke på grund af økonomien i dag, at man vælger at sende sms, men mere fordi det er nemt og bekvemt, og at man kan gøre det helt uforstyrret, i for eksempel tog, busser eller i biografen, mens man ser en god film. Sms beskeder bliver sendt overalt i verden, og det erstatter stadig taletid på mobiltelefonen.

Et af de meget omtalte forbrugsmønstre hos forbrugerne, som bliver omtalt i medierne i dag, handler om overforbrug og fravær blandt andet. Mange mener, at det har taget overhånd, når det gælder brugen af mobiltelefonen eller smartphonen, og måske har de lavere priser en del af skylden. Fri sms betyder jo, at man ikke behøver at tænke på omkostningerne, og at man kan sende sms i et væk, og hele dagen eller døgnet, hvis man vil det. Desværre tager mobiltelefonen eller smartphonen fokus væk fra mange andre vigtige ting i livet, og eksperter mener, at særligt de unge, får et unormalt forhold til deres mobiltelefon, og dermed også et unormalt forhold til virkelighedens verden, hvor de går glip af mange vigtige ting i hverdagen. Fri sms er smart og billigt, men hvis det er årsag til at de unges sociale liv forsvinder, så skal der gøres en indsats for, at få dem til at forstå, at mobiltelefonen bare er et hjælperedskab til kommunikation, og ikke deres eneste sociale bånd til omverdenen. Fri sms er perfekt for dem som kommunikerer en del, men hvis det tager overhånd, og alting foregår via sms, så skal der rettes op på det. Det er i hvert fald det som mange eksperter gerne vil slå et slag for.

Gratis SMS i mobilabonnementet

Når man færdes blandt andre mennesker eller er sammen med venner og bekendte, så kan det opfattes som meget uhøfligt eller irriterende, hvis nogle er mere optaget af deres mobiltelefon, end at være en del af sammenkomsten eller det som sker i det virkelige liv. Det gælder for eksempel i skolen, hvor eleverne forventes at lytte og tage del i undervisningen, eller hvis voksne er til familiesammenkomst, fest eller andet. Socialt nærvær er en vigtig del af livet, og hvis man ikke er nærværende eller deltagende, og er langt væk i sms med andre, så bliver man hurtigt udstødt af det virkelige liv, omgangskreds, venner med mere. Hvis du har fri sms, og bruger det lidt for meget, så skal du måske lægge dine vaner en smule om. Læg mobiltelefonen til side, når du er sammen med andre, eller hvis du er til undervisning. Du vil opleve en helt ny dejlig verden, hvor der er meget mere interaktion mellem mennesker, og du vil kunne glæde dig over mange indtryk, som det giver, at være en del af et fællesskab. Der er helt sikkert også nogen som vil glæde sig over din ærlige og nærværende deltagelse. Har du et abonnement eller ønsker du et abonnement med fri sms, og du kan finde det til den rigtige pris, så skal du da gøre det, men tænk over, hvornår og hvor meget du bruger det.

Er SMS en erstatning for dit talebehov?

Der er del som bruger sms som erstatning for tale eller taletid, og som dermed kan spare mange penge. Det er smart og med de helt nye mobiltelefoner eller smartphones, så er det blevet en del nemmere, at bruge tastaturet. Har du også slået T9 ordbogen til, så får du skrive og stave hjælp, så det bliver endnu hurtigere at skrive og sende sms til dine venner og bekendte. Da sms kom frem, så var det en meget stor besparelse for mange, når de erstattede tale med lange sms, så de kun skulle betale et lille beløb pr. afsendt sms. I dag er der også en besparelse, men den er ikke nær så stor, da prisen på afsendelse af sms er faldet en hel del siden da. Når man skriver sms og sender dem, så er korte sms jo dyrere i længden i forhold til, at man udnytter sms afsendelse med længere tekster i den sms man sender. Det gjorde man før i tiden, og det gør man ikke så meget mere. Nu sender man korte tekster frem og tilbage, og det skyldes nok, at prisen pr. sms er meget billig.

Det er også blevet meget mere normalt, at man erstatter mails med sms, både når det gælder private og erhvervsmæssige mails. Årsagen til det ligger nok ikke så meget i prisen, men nærmere, at det går lidt hurtigere. De fleste forventer en hurtigere responstid på en sms end på en mail. De fleste tjekker jo deres mailboks en gang om dagen, men de fleste tjekker sms beskeder flere gange om dagen eller hele tiden. Det er måske ikke så smart i forhold til vores nærvær i det virkelige liv og den stress som det måske kan afføde, men sådan er tingenes tilstand nu en gang. Det kan godt lægge et større pres på en medarbejder, hvis chefen begynder at sende sms i stedet for mail, og det er måske ikke så hensigtsmæssigt i længden. Det er også derfor, at flere virksomheder, både offentlige og private, indfører politiker omkring kommunikation og brug af mail og sms. På den måde bliver der lagt en linje for hvor meget og hvornår det forventes, at der bliver reageret på skriftlige henvendelser på kryds og tværs af virksomheden.

En anden måde som sms virker på, og som også kan være besparende for dig, gælder når du for eksempel selv vil spare penge på opkald. Det er som du sikkert ved, den som ringer op der betaler for samtalen, hvis det foregår indenfor landets grænser. Hvis du vil spare de penge, eller du ikke ønsker, at det er din konto som skal udsættes for forbrug på talefronten, så kan du sende en sms til vedkommende du vil tale med, om at du gerne vil ringes op. På den måde kan du spare dig selv for penge. Der er mange børn som har et abonnement der ikke har så meget taletid, og så kan det være smart, at de sender en sms til en forælder, om at blive ringet op. På den måde kan forældre også styre børnenes forbrug på deres mobiltelefon, og sikre, at de får en god telefoni opdragelse.

Teknologien indenfor SMS’er udvikles med hastige skridt!

Som tidligere nævnt, så har den teknologiske udvikling også gjort det meget nemmere at skrive og sende en sms. Udviklingen af mobiltelefoner og nu smartphones har gjort at tastatur og skærm er blevet en del større. Det gør det nemmere at ramme tasterne, og se hvad der bliver skrevet. Derfor er det også blevet meget hurtigere at skrive. En af revolutionerne indenfor mobile enheder og tastaturet, er den berømte T9 ordbog. Den intelligente ordbog T9, som står for text on 9 keys, har gjort det meget nemmere og hurtigere at skrive. Har du slået den til når du skriver, så hjælper den dig med at finde de rigtige ord i en database, og så gemmer den de ord du bruger, så du næste gang skal bruge det, så behøver du ikke at skrive hele ordet, men bare trykke ok, når ordbogen foreslår det for dig. Det er simpelthen virkeligt smart, men der er mange, særligt i den ældre generation, som hader den funktion. Heldigvis kan man slå den fra, så den bliver inaktiv, og så kan man skrive helt normalt, uden forslag fra ordbogen. Den yngre generation er vokset op med funktionen, og mange kan ikke leve eller skrive uden. At den bliver kaldt for den intelligente ordbog skyldes, at den hele tiden lærer og udbygger sit ordforråd, eller nærmere dit skrive eller taste behov. Den lærer dig og dine ord at kende, og så har du en super skrive assistent, når du skal skrive sms.

Skal du holde fest eller invitere mange venner til en hyggelig dag eller aften, så er det nemt at skrive til flere på en gang. Du behøver kun at skrive invitationen en gang, og å kan du tilføje alle de modtagere fra dine kontaktpersoner i din enhed. I gamle dage sendte man for eksempel fødselsdagsinvitationer ud med brev og posten, nu kan du nøjes med at bruge ti minutter på at skrive en god tekst, og så sende den til måske 15 på en gang. Det er virkelig smart og meget hurtigt. Det samme gælder den anden vej, for modtagerne af din invitation, kan også returnere deres svar via sms. Det er nemt, smart og hurtigt.

Med sms kan du også nemmere have styr på dine børn og deres færden. det er nemt at kommunikere med sine børn når de er på farten eller når de er hos venner. Mange forældre har valgt at lave en aftale med deres børn om, at de skal sende en sms om, hvor de befinder sig, og for eksempel når de lander hjemme igen. er du på job, og gerne vil have lidt styr på, om dit barn er kommet sikkert hjem fra skole, så kan en sms være med til at give dig lidt mere tryghed. Det er selvfølgelig ret smart, at man på den måde kan holde god kontakt med børnene, men det må ikke tage overhånd. Lav derfor simple “regler” eller aftaler som alle parter kan leve med, uden at det får karakter af overvågning.

Efter at sms beskeder er blevet en mulighed for alle mobilbrugere, så er der med tiden også stødt endnu flere muligheder til markedet eller forbrugerne. alle mulige sms tjenester har set dagens lys, og med dem, så kan du nu få tilsendt tilbud eller andet via sms. Det kræver selvfølgelig, at du tilmelder dig nogle af de services eller tjenester, og dem er der mange af. Mange af de tjenester du kan tilmelde dig er helt gratis, men der findes også mange, som koster penge. Ser du en sms tjeneste som du godt kunne tænke dig at tilmelde, så skal du lige tjekke, hvad det koster dig. Det gælder både selve tjenesten, er der et abonnement, og så gælder det prisen for at sende eller modtage sms. Der er mange faldgruber i dette marked, så du skal fare med lempe, og tjekke alt grundigt, inden du tilmelder dig sms tjenester. Et eksempel kunne være, at du er medlem af en klub, for eksempel Matas, og gerne vil have sendt sms, når dit yndlingsprodukt er på tilbud. denne tjeneste er gratis, men finder du andre lignende, så er det ikke unormalt, at det koster dig penge.

Hold kontakten vedlige med familie, venner og bekendte via frit SMS-forbrug!

Et abonnement med fri sms er ikke en dårlig løsning, hvis du er typen som gerne vil holde en god kontakt til familie og venner. I dag er familier spredt for alle vinde, hvor man tidligere måske boede ret tæt på hinanden, så er billedet lidt anderledes i dag. De unge tager til andre byer eller egne for at studere, og kommer dermed lidt langt væk fra forældrene. De voksne bevæger sig også mere rundt i dag, for blandt andet at arbejde med lige det de elsker. Det kan godt kræve, at der flyttes en del, og dermed er det ikke lige så let at holde kontakt til familie, venner og omgangskreds. Det er nemmere, hvis du er god til at skrive sammen med dem du gerne vil holde kontakten med. En sms i ny og næ er et godt redskab til at bibeholde kontakter og godt venskab, selvom man ikke er lige i nærheden. Med et abonnement med fri sms, så behøver du ikke tænke så meget over, hvad det koster. Mange kærestepar er meget afhængige af sms beskeder, og hvis de er splittet på grund af bopæl eller arbejde med mere, så er sms en god måde at holde forholdet kørende i en periode. Små kærlige beskeder giver så meget for et forhold, at det kan være det, som holder det hele sammen. Alle vil gerne have en opmuntrende og kærlig sms ind imellem, det luner, og mange gange kommer den på et tidspunkt, hvor mennesker lige har brug for det.

Som tidligere beskrevet, så findes der utallige sms tjenester som du kan gøre brug af, både gratis og nogle som du skal betale til. Har du lyst til at betale til velgørende formål, eller deltage i konkurrencer, som også støtter velgørende formål, så kan du også gøre det med sms. det har for så vidt ikke så meget med dit abonnement at gøre, og så alligevel. Har du for eksempel en mobilpakke til 200 kroner om måneden med fri sms, så dækker dette abonnement ikke betaling til tjenester som disse. Her vil du blive opkrævet for tjenesten, og du vil også blive opkrævet for et eventuelt doneret beløb til en indsamling. Nogle selskaber dækker ikke denne form for tjenester, med mindre, at du har penge på din saldo til formålet, mens andre bare trækker beløbet over din bankkonto ved næste opkrævning. Du skal i hvert fald undersøge, hvad forholdene er med dit abonnement, eller hvordan det ser ud med det nye, hvis du skal skifte abonnement.

Fri SMS hos EkonomiHvis du overvejer at skifte til et abonnement som et taletidskort for eksempel, så kan du også her gøre brug af sms tjenester, og for eksempel tanke din saldo via sms. Det er ret nemt, for du køber bare en voucher eller udskrift i supermarkedet eller på tanken, og så sender du de to koder til et nummer, og så har du flere penge på din saldo. Det er en meget nem for abonnement, og du kan på den måde styre dit forbrug. Er du typen som ikke har det store behov, men bare vil tanke en smule penge på din taletidskonto en gang imellem, så er denne løsning helt perfekt for dig.

SMS-beskeder er lig med let kontakt – oplev fordelene allerede i dag!

Sms beskeder har i den grad haft en stor påvirkning på samfundet, og måske også på os som mennesker. Vi har fået helt nye muligheder, og det er nemt at holde kontakt via sms beskeder til vores omgangskreds. Det er sjovt at holde kontakt, og der er mange gode oplevelser i at skrive til hinanden, og på den måde følge med i livet omkring en. skriver du meget til din familie eller dine venner, så er det måske en god ide, at du vælger et abonnement eller en mobilpakke, hvor fri sms er inkluderet. På den måde skal du ikke være bekymret over, hvor stor en regning du får, uanset hvor mange sms du sender hver måned.

En af de sjovere features eller funktioner med de nye mobiltelefoner eller smartphones handler om at dele livet, billeder, film eller andre oplevelser med hinanden. har du for eksempel billeder eller filmklip, som du har set på internettet, så er det nemt at kopiere et link, og så dele det via sms. På den måde kan du dele sjove klip, god musik, billeder, eller gode historier fra internettet. Det er en trend som vokser og vokser, og snart deler vi alt med hinanden. der er selvfølgelig grænser for, hvad folk deler, men hvis det handler om sjove og spændende ting, så gør de fleste det, og næsten hver dag. Send et link til dine venner med sms, uden skræk for hvad regningen bliver på, hvis du har et abonnement med fri sms.

Der er rigtig mange som bruger sms tjenester i hverdagen, og det skyldes, at der findes så mange sms tjenester, at man skulle tro det var løgn. De fleste er tilmeldt diverse klubber, forretninger eller foreninger, hvorfra der sendes sms informationer. Det kan være gode tilbud, invitationer til arrangementer, rabatkoder og meget mere. Services som du selv beder om at få eller modtage, og som du så kan vælge at gøre brug af. Nogle af disse tjenester koster penge, og andre er helt gratis. Du skal være varsom med at sige ja til alt hvad du ser, men har du læst vilkårene for den tjeneste du bliver tilbudt, og du accepterer dem, så skal du da bruge den, hvis den giver dig noget du efterspørger. Sender du for eksempel svar tilbage med en sms, så kan den godt koste penge, og så skal du regne med, at dit teleselskab opkræver dig penge for det. Er det gratis, så betyder det ikke noget, og heller ikke hvis du har en løsning med fri sms. Nogle tjenester som koster penge vil dit teleselskab opkræve dig for, og andre vil du betale via et almindeligt abonnement hos den udbyder der tilbyder servicen eller tjenesten. Har du et taletidskort, så skal du sikre dig, at der er penge på din konto, så der kan trækkes penge fra den. Nogle udbydere af taletidskort accepterer ikke, at der kan trækkes penge fra din saldo, men det kan du læse hos den enkelte udbyder.

Et hav af tilbud om fri SMS dukker op – hvilket bør du vælge?

Her hos os på Ekonomi.dk anbefaler vi, at du holder godt øje med de tilbud om sms tjenester du bliver tilbudt. mange er rigtig gode og brugbare, men desværre findes der også i den branche firmaer eller mennesker, som ikke har helt rent mel i posen. Vær derfor særligt opmærksom på disse tjenester, og særligt hvis det er udenlandske firmaer. Det er sket før, at folk er blevet snydt af skruppelløse firmaer, som sender en sms ud, og når man så svarer denne via sms, så bliver der trukket et vildt beløb fra ens konto. Pas på.

Ekonomi Fri SMS abonnement

Der bliver hele tiden fundet på nye smarte løsninger som passer til det mobile marked, og at bestille og betale varer via sms er en af dem. I fremtiden vil kombinationen af sms og betaling sikkert blive mere almindeligt, og her skal du som forbruger være opmærksom på gebyrer og udgifter. Som tidligere nævnt, så findes der brodne kar i branchen, og de udnytter enhver situation til at lokke penge ud af uskyldige mennesker. Dit abonnement dække ikke betaling af regninger eller for varer som du køber i en forretning, umiddelbart. Men der er løsninger på vej, som betyder, at dit teleselskab vil trække køb over din teleregning, hvis der er penge på kontoen, eller hvis de har adgang til din bankkonto. Så vil de trække penge fra den, som de gør via Betalingsservice i dag, men med et beløb som svarer til dit abonnement plus det som du har handlet for. Du skal bare være opmærksom på, om alt er ok, når du får din regning.

Selvom du har et abonnement eller en mobilpakke som er inkluderet fri sms, så kan du altså godt blive trukket for tjenester ud over dette, hvis du har valgt at gøre bruge af nogen. Det betyder, at dit teleselskab vil afkræve dig ekstra penge ud over prisen på dit abonnement. Har du et abonnement eller en mobilpakke som er inklusiv en masse ekstra tjenester som er inkluderet i din pakke, så kan du spare mange penge, ud over, at du også har fri sms.

Slip bekymringerne fri – skriv så mange tekstbeskeder fra din telefon, som du har lyst til!

Fri sms er en helt perfekt løsning til dig som bruger sms en hel del, og gerne vil skrive og sende uden at være bekymret over regningen. Der findes mange udbydere her på Ekonomi.dk som har fri sms inkluderet i deres løsninger, men de er jo i princippet ikke helt gratis, selvom det lyder sådan i dit øre. Abonnementer eller mobilpakker med fri sms koster lidt mere end dem som enten tæller sms, eller som har grænser for antal sms om måneden. Uanset hvad du vælger, så kan vi kun anbefale, at du tjekker vores udbydere efter i sømmene, og derefter vælger den som du mener dækker dit behov bedst, og som du synes har en fair pris for sine ydelser eller tjenester. Det er ret individuelt hvad der passer på den enkelte, men hvis du bruger en af vores udbydere, så er vi sikre på, at du sagtens kan finde et godt match. Det handler om dækning, hastighed, stabilitet, service og måske ekstra tillægstjenester, som du lige har brug for, og så selvfølgelig til den rigtige pris.

Den rigtige pris er den pris, hvor du som forbruger føler dig helt tilfreds, og hvor du synes at du får mest for pengene. Hvis du søger et abonnement eller en pakkeløsning hvor alt er frit, så findes det også, men det er ikke helt billigt. Er du helt ligeglad med prisen og bare vælger en nem og let løsning, så findes der pakker som har alt inkluderet for omkring 400 til 600 kroner om måneden, og så kan du bruge din mobiltelefon eller smartphone lige så meget du vil. Den eneste begrænsning der så vil være, er om du har batteri nok på din enhed til alt det forbrug. Tjek vores liste med udbydere, og find lige den som matcher dit behov eller forbrug.

Mobiltelefonen er en opfindelse, der har en betydelig indvirkning på vores daglige liv. Kommunikationskløften er mindsket, det er hundrede gange hurtigere at tekste hinanden frem for først at skulle ringe op og afvente svar i den anden ende. Med tekst beskeder eller SMSér er det også muligt at holde kommunikationen i gang med flere på engang uden ventetid. Der er flere udbydere som tilbyder gratis sms tjeneste via deres hjemmesider. Mange af de her udbydere på de kommercielle eller casual web baserede SMS-platforme, tilbyder deres kunder en gratis prøveperiode og giver forskellige muligheder med hver deres priser og politikker for de mange kunder, baseret på deres præference ud fra de pakker der leveres. Tidligere har sms-sendere på nettet været utrolig populære, fordi det er lettere at skrive beskeder på et rigtig tastatur frem for mobilens små taster – men udbyderne af disse tjenester har svære vilkår, da teleselskaberne opkræver betaling for beskederne, det er bagsiden af medaljen, web baseret fri SMS tjeneste, er som det lyder fri altså gratis, men ikke uden vilkår. De fri sms tjenester er ofte sponsoreret og dermed vil vilkårene for at gøre brug af de web baserede fri sms’er være forenelige med at acceptere f.eks. Reklame tekst og billeder sendt sammen med din besked til din modtager. Der er tilsvarende også begrænsninger på antallet af daglige gratis sms’er og antallet af tegn i teksten.

Messagebird bruges af mange førende forretninger, herunder IKEA og DOMINOS. Det kan betale sig at se sig godt omkring, for ligesom der er mange fordele ved denne kommunikations form er der også rigtig mange ulemper.

Så man bør hele tiden overveje fordele og ulemper op imod ens egentlige behov, de gratis glæder er ikke altid så glamourøse som de lyder.

F.eks. kan du komme ud for at skulle betale for antallet af SMS kreditter, i de tjenester som leveres i den Fri SMS. Da teleselskaberne skal have betaling for håndtering af beskeden. En mindre forstyrrende detalje ved web baserede sms-platforme er risikoen for at der ikke leveres supplerende ydelse, som f.eks. at gemme dine beskeder. Det finder du ud af ved at gennemlæse betingelserne og samtidig se efter om hjemmesiden er casual eller kommerciel.

En casual hjemmeside er primært til hurtige beskeder der ikke behøver lagring. De mere ordinære kommercielle web sider, tilbyder langt flere ydelser, herunder lagerplads til dine kommunikationer.

Snapchat er en af de meget populære casual web baserede online tjenester, som er gratis i brug og levere varen: lyn hurtigt beskeder, der kan deles i et kæmpe omfang på ganske få sekunder, før snappen forsvinder og så længe den deles er den i omløb, på kun få sekunder når en besked verden rundt i det rette netværk.

Men sms én er ikke kun til private og ungdommen, det er efterhånden også blevet et foretrukken kommunikations redskab for private og virksomheder, hvor man ser kundetilpassede SMS løsninger til brug på kontor, industrien, transport, det offentlige, tandlægen, mellem skole, hjem og eleven, samt til alarm og overvågnings formål.