fbpx
THIS IS
SPARTA

Billig mobilabbonement

Søg efter et billig mobilabonnement med vores filter og søge funktionalitet. Vi sammenligner alle markedets udbydere og priser, således du får den bedste løsning!

Billig mobilabbonoment — Den komplette guide

Hvad er et billigt mobilabonnement egentlig, og hvad koster det? De fleste forbrugere vil gerne betale så lidt for deres telefoni og datatrafik, og derfor søger de ofte efter nye muligheder og bedre priser. Markedet er blevet meget flygtigt de senere år, og det skyldes blandt andet, at man tidligere bandt sig i flere måneder, når man oprettede et nyt abonnement. Det sker ikke så ofte i dag. tidligere solgte teleselskaberne også mobiltelefoner sammen med et abonnement, og her bandt kunderne sig for seks måneders abonnement, før de kunne skifte til en anden og ny udbyder. I dag skifter kunderne eller forbrugerne abonnement meget tit, og det handler i stor grad om, hvad udbyderne finder på af nye tiltag. Det som er populært i dag, er gammeldags i morgen. En udbyder har på det seneste tilbudt hele pakken på telefoni, data og en masse ekstra tjenester for bare 119 kroner om måneden, og det er utroligt billigt, set i forhold til det som man får for pengene.

Hænger pris sammen med kvalitet? Læs vores svar herunder!

Ordet billig er måske heller ikke det bedste udtryk, når man skal sætte ord på mobilabonnementer. For prisen er bare en pris, og siger ikke ret meget om, hvad forbrugerne eller kunderne får for deres penge. Ingen vil have billigt abonnement, hvis ikke det virker, og slet ikke hvis der for eksempel ikke er nok taletid med i prisen. Så kan det være ligegyldigt. Det er ikke kun de unge som er interesserede i de bedste tilbud, også den midaldrende generation er meget bevidste om priser og kvalitet. Det er jo dem som i første omgang er vokset op med mobiltelefoni og data på telefonen. De ved godt, at der er mange muligheder, og de ved, at det ikke koster ret meget at sende en sms i kostpris for teleselskaberne. Derfor er markedet præget af, at kunderne ikke er så loyale som tidligere, og at det er meget let at skifte selskab. Det tager kun et splitsekund og gå på internettet, og så bestille et nyt abonnement som passer bedre end det tidligere. Det ved selskaberne godt, og de prøver hele tiden, at udvikle nye mobilpakker og tilbud, så de kan erobre eller fastholde deres kunder.

Billig mobilabbonementBillige mobilabonnementer hænger ikke på træerne

Billig mobilabonnement er altså ikke det som kunderne udelukkende søger, men i høj grad også en rigtig god kvalitet, hvor dækningen for eksempel er meget afgørende for kundernes valg af abonnement. Det har vist sig, at kunderne i høj grad er glade for de helt nye prissystemer, hvor teleselskaberne tilbyder mobilpakker, som indeholder hele pakken med taletid, sms, mms, og data. Det gør det hele meget mere overskueligt for kunderne, og det er nemt i forhold til betaling med mere. Med et billigt mobilabonnement kan man som kunde komme ret langt i forhold til både taletid og data, uden at skulle betale alt for meget. Det findes i dag flere mobilpakker til omkring 100 kroner som har masser af taletid, fri sms og mms, og en god mængde data, som sagtens kan leve op til et gennemsnitligt forbrug. Det er jo altid kunderne som vurderer om noget er billigt eller ej, men det er faktisk muligt selv at bestemme prisen på dit mobilabonnement selv. Det skal forstås på den måde, at du jo selv kan vælge den løsning som både passer til dit forbrug og til din pengepung. Det er de senere år blevet meget nemmere for forbrugere at vælge og vrage mellem de forskellige typer af abonnementer, og det gør de i høj grad også. Der bliver skiftet teleselskaber som aldrig før, og det giver store udfordringer for selskaberne, der må gøre alt for at holde fast på kunderne, og også for at kapre helt nye. Det giver stor aktivitet på markedet, og det er godt for konkurrencen.

Billigt mobilabonnement kan du får hos stort set alle udbydere. De har alle mobilpakker som ikke koster ret meget, men så følger der heller ikke så meget forbrug med pakken. Du kan for eksempel købe en mobilpakke til bare 49 kroner, og så har du taletid for en time og 1 GB data. det er et billigt abonnement, men der er nok ikke så mange kunder som kan nøjes med det i dag. De fleste kunder bruger deres mobiltelefon eller smartphone rigtig meget i hverdagen, og det betyder også, at de har behov for langt mere datatrafik en bare 1 GB pr. måned. Det er også den tendens som teleselskaberne ser i fremtiden. Der bliver behov for helt andre dataløsninger fremover, og datapakkerne bliver større og kræver mere hastighed. Derfor er 5G netværket også lige på trapperne. Det skal give forbrugerne endnu hurtigere internet, og det bliver nødvendigt, for mere og mere bliver forbundet via internettet, og det kræver kapacitet og god hastighed.

Find det bedste mobilabonnement til dine behov

Når du som forbruger skal finde en løsning der passer bedst til dig, og du søger efter et billigt mobilabonnement, så skal du ikke bare vælge det første og billigste du ser på internettet for eksempel. Prisen er en ting, men du skal også sikre dig, at du får det som du har behov for. Først og fremmest handler det om at du har den kvalitet som du efterspørger. Det er ikke alle selskaber som har perfekt dækning overalt i landet. Der kan være store forskelle på dækningen fra selskab til selskab, og det kan for eksempel godt være at et teleselskab har en god dækning i et område, og et andet som ikke har. Det handler nemlig om, hvor de har placeret deres telemaster og styrken af det signal som de udsender. Dermed ikke sagt, at du ikke kan få et billigt mobilabonnement med den bedste kvalitet, for det kan du sagtens. Find et dækningskort på internettet, og undersøg hvordan dækningen er i det område, hvor du skal bruge din mobiltelefon eller smartphone. Der er stor forskel på udbyderne kvalitet i de forskellige områder, og du skal selvfølgelig vælge den bedste. På et dækningskort kan du se hvor god dækning der er, og så kan du se om der er 2G, 3G eller 4G på internettet. Det vil sige, om du har langsom eller hurtigt internet. Det kan jo være, at du mest har brug for hurtigt internet, og ikke så meget behov for at tale i telefon.

Billig mobilabbonement hos Ekonomi

Teleudbyderne i Danmark låner eller lejer sig ind på netværksoperatørernes telenet, og dem er der tre af i Danmark. De er meget forskellige både hvad angår teknologi og placering. Det er derfor vigtigt, at du vælger en udbyder som benytter en operatør som har en god kvalitet der hvor du skal bruge din telefon. Det kan dækningskortet hjælpe dig med, men du skal huske, at disse kort kun er vejledende, og at det kunne være smart, at tale med dine naboer eller folk tæt på det sted. De har måske både gode og dårlige erfaringer og dele med dig. Du bliver klogere på de lokale forhold, og så får du lettere ved at træffe et godt valg. Når du finder en udbyder med et godt signal, og med god internetforbindelse, så kan du begynde at kigge på priser. Dit abonnement skal jo passe til dit forbrug, og n¨r du kender det, så kan du vælge mellem selskabernes mange gode tilbud.

Når du skal vælge den bedste og billigste løsning for dig, så skal du vide hvor meget du forventer at bruge på taletid, sms, mms og datatrafik. Det kan måske være svært, men du kan i mange tilfælde slå dit forbrug op hos din nuværende udbyder, og så står det sort på hvidt, hvad du bruger. Hvis du for eksempel taler 6 timer om måneden, sender 400 sms, ingen mms, og har brugt 5 GB data, så skal du finde et tilbud der matcher disse tal. Det er meget nemt, for du kan på de forskellige udbyderes hjemmeside helt tydeligt se, at der er mange muligheder, og du kan sikkert hos de fleste af dem, finde et som rammer dit forbrug ganske godt. Hvis du finder en udbyder med lige det du skal bruge, så kan du sammenligne priserne i forhold til andre udbydere. Finder du for eksempel to til tre udbydere som stort set har samme pris, så skal du vælge den udbyder som har det bedste signal og det hurtigste internet. På den måde bestemmer du selv hvad du køber, og har stor indflydelse på, til hvilken pris. Det kan godt være, at det billigste er det bedste, men tjek det for en sikkerheds skyld. Mange forbrugere ved ikke, at der er stor forskel på dækning og kvalitet, og så kommer de til at købe et forkert abonnement.

Det er nemt at skifte til et billigt mobilabonnement

Har du et abonnement i dag som du er glad for, men som du synes er alt for dyrt i forhold til de reklamer du ser på tv, så skal du da bare undersøge muligheden for at få en lavere pris. Der er mange før dig, som har ringet til deres nuværende selskab, for at spørge ind til en reduktion i prisen på abonnementet. Det kan ofte lade sig gøre, for selskabet vil jo gerne beholde dig som kunde. Er der ikke muligheder for at gøre noget på den måde, så skal du skifte selskab. Det gør du lettest ved at udfylde et skema på teleudbyderens hjemmeside, og så vælge det abonnement som du ønsker, og så får du en kvittering for modtagelsen af skifte. Det koster som regel ikke noget at skifte, og skal du have dit gamle mobilnummer med til det nye selskab, så skal du regne med, at det tager cirka en måned. Du vil modtage et nyt sim kort med posten, og når du får besked fra din nye udbyder, så kan du skifte sim kortet i din telefon. Det er nemt og helt uden problemer for dig at skifte. Dit nye teleselskab vil opsige dit abonnement på dine vegne, og sørge for, at du hurtigst muligt bliver flyttet. Er du ligeglad med dit gamle telefonnummer, så kan du i princippet skifte fra den ene dag til den anden. Der findes enkelte teleudbydere som tager gebyrer for at oprette nye kunder. Det er forskelligt, hvad de tager for det, men typisk er det 50 til 100 kroner. Der er jo udgifter ved at sende sim kort med mere, og dem skal nogen jo dække. Vil du ikke betale for oprettelse, så kan du nemt finde udbydere som ikke kræver penge for at oprette nye kunder.

Find billigt mobilabbonement herSammenlign nemt priserne på telefonabonnementer online!

Et billigt mobilabonnement er nemt at finde via internettet, men det kan godt virke lidt uoverskueligt, hvis du ikke lige er inde i alt det med telefoni og priser. Derfor kan du med fordel læse med her, når vi forklarer lidt om de forskellige muligheder for dig. Markedet er i dag fyldt med gode tilbud, og de billigste løsninger, er helt sikkert mobilpakkerne. Den eneste ulempe ved dem er, at du måske ikke i en pakke kan få data nok, men skal ud og tilkøbe mere datatrafik for eksempel. Det kommer med tiden, at datapakkerne bliver større og sikkert også en smule billigere. En mobilpakke er en pakkeløsning hvor du som kunde køber et abonnement, som har både tale, sms,mms, og data inkluderet. Jo mere tale og data du ønsker, jo mere kommer du til at betale for den hver måned. Du skal jo ikke vælge en pakke med mere end hvad du skal bruge, for så vil det være spild af penge. Mobilpakkerne på markedet er skruet sammen på lidt forskellig vis, og nogle er målrettet en bestemt gruppe af forbrugere, for eksempel en mobilpakke til de helt små eller en til seniorerne. De fleste unge ved godt hvad de skal have, nemlig masser af taletid og masser af datatrafik, og så vil de have den hurtigste internetforbindelse hele tiden. Det er store krav, men det findes på markedet, og også til meget fornuftige priser. Det kan måske virke alt for meget for dig som ikke har det store behov, men så kan du kigge efter de små og meget billige mobilpakker, bare du husker, at udbyderen skal have et godt signal der hvor du befinder dig.

En gennemsnitspakke eller løsning hedder 5 timers tale og 10 til 15 GB data, fri sms og mms. Den kan du købe for omkring 79 til 100 kroner om måneden, alt efter hvilken udbyder du vælger at benytte dig af. Her er det måske mest afgørende for dig, hvordan kvaliteten så er. Er der god dækning i dit område hos den udbyder som kun tager 79 kroner pr. måned, så er det den løsning som du skal vælge. Du skal jo spare penge der hvor du kan, selvom det kun er 21 kroner om måneden i dette tilfælde, så kan de bruges på noget andet. Udover at du kan spare penge, så kan du også risikere, at du får meget bedre dækning, og hurtigere internet, i forhold til det som du har nu.

Overvejer du at skifte fra et almindeligt abonnement til en taletidspakke, så er det måske ikke den billigste løsning, medmindre at du har et meget lille forbrug. Det er typisk børn eller ældre borgere som ikke har det store forbrug, som kan have gavn af en taletidspakke. Der kan du godt spare lidt penge. Har du som en af de få stadig et fastnetabonnement og vil slette det eller opsige det, så kan du sagtens spare mange penge ved at oprette en billig taletidspakke. Du skal bare have en mobiltelefon eller smartphone, og så vælge imellem en af de mange udbydere af taletidspakker. Du kan få pakker ned til 50 kroner, og så tanker du bare op efter behov. Det er billigt på den måde, at du kun betaler for det som du rent faktisk bruger, men hvis du får et stort forbrug, så råder vi dig til, at du konverterer din taletidspakke til en billigere mobilpakke løsning, hvor du for eksempel køber 5 timers tale, fri sms og mms og 1 GB data. Det kan du få for 70 kroner hos nogle af de billigste udbydere. Et billigt mobilabonnement er ikke svært at finde, men det svære kan være, at sætte tal på, hvor meget man bruger for hver måned. Har du i forvejen et abonnement, hvor du kan tjekke dit forbrug, så skal du gøre det inden du skifter abonnement. Så får du et godt billede af, hvad du skal kigge efter, når du vælger et nyt billigt mobilabonnement.

Her hos Ekonomi.dk sammenligner vi priserne for dig – hos os finder du nemt et billigt abonnement!

Den nemmeste måde at få overblik over priserne på mobilmarkedet er ved at undersøge tingene på internettet. Det er her at teleudbyderne slår deres folder, og det er her at du kan sammenligne priser og indholdet af de forskellige løsninger. Det du skal sammenligne er dækning, hvor mange timers tale du får, hvor mange sms eller mms du får med i købet, og selvfølgelig også den mængde datatrafik du har til rådighed. Datatrafikken måles i enten MB eller GB, og hvis du har et stort behov, så er det GB du skal kigge efter. GB eller giga bit, er den mængde som du kan up- og downloade i alt. Det er altså ikke kun download, men også upload.

Hvad er dine behov til et telefonabonnement? Skriv dine behov ned!

Ser du mange film eller streamer du masser af musik hver måned, så skal du vælge et abonnement med masser af data. Ser du for eksempel en film på internettet som varer halvanden time, så bruger du cirka 1,6 GB data på det. Så hvis du ser en film hver dag, så kan du nok regne ud, at du minimum skal have 45 eller 50 GB til rådighed hver måned. Det ville have været meget dyrt med de gamle typer af abonnementer, men med et billigt mobilabonnement, hvor data også er inkluderet, så kan det gøres for rimelige penge. 50 GB er ikke standard hos mange teleudbydere i dag, men mange tilbyder at du kan tilkøbe ekstra GB til datatrafik, og det koster cirka 100 kroner for 30 ekstra GB hos nogle af udbyderne. Det er da til at overskue, hvis man har det behov. Har du et billigt mobilabonnement til 100 kroner om måneden med 30 GB data, og du tilkøber yderligere 30 GB til 100 kroner, så kan du nøjes med samlet 200 kroner om måneden for en pakke med ti timers tale, fri sms, mms og 60 GB data.

Billige abonnementer til mobilerOvenstående er bare et eksempel på, hvordan du kan sammensætte dit eget abonnement som du har behov for. Det er ikke alle udbydere som giver denne fleksibilitet til deres kunder, men som har faste pakkeløsninger, og så kan du vælge mellem dem. Du kan heller ikke tilkøbe ekstra data hos alle udbydere, men det er helt sikkert, at de der ikke giver den mulighed for deres kunder i dag, de vil gøre det inden for kort tid, for det er løsninger som denne, at kunderne vil efterspørge. En af grundene til at kunderne vil have fleksibilitet i deres løsninger skyldes, at de hele tiden får nye behov på internettet. Så vil de have film service og pakker, og de vil se nyhederne via internettet og så videre. Det kræver store mængder af data eller GB til rådighed, og der må udbyderne følge med kundernes behov.

Det er jo dig selv som kunde der beslutter dig for, hvad du synes et billigt mobilabonnement er, og hvad det skal koste. Det er dine behov og dine penge det handler om. Er du ligeglad med prisen, bare at du har masser af fri tale, sms,mms og data, så kan du vælge frit på markedet, dog med fokus på dækningen. Det er vigtigere at du har dækning end at du har fri af alt det andet. Har du en pakke til 300 kroner med alt frit, så nytter det ikke noget, hvis ikke du har ordentlig dækning på dit abonnement. Tjek altid dækningskort eller spørg naboerne, før du vælger dit nye abonnement. Det ville være ærgerligt at du skulle blive skuffet over et skifte, hvor du får dårligere vilkår end med dit gamle abonnement.

Flere og flere udbydere af mobilabonnementer giver også ekstra services med i pakken. Det kan være gratis magasiner, tv, musik, bøger, spil og meget andet. Det koster alt sammen noget for teleudbyderne, men det er perfekt for dig som har det behov. Vælger du et billigt mobilabonnement med en pakke bestående af fri tale, sms, mms og data, og hvor du får ugeblade, nyheder, aviser, film og musik med mere, med i pakken, så har nogle udbydere et tilbud på cirka 190 kroner om måneden. Bare besparelsen på ikke at skulle købe et ugeblad hver uge til 20 kroner, 80 om måneden, gør at det er et meget attraktivt tilbud for rigtig mange kunder.

Tænk på de økonomiske aspekter ved at skifte mobilabonnement!

Det handler i den grad om at regne tingene lidt ud, hvis det handler om økonomi, når du skal vælge nyt billigt mobilabonnement. der er mange teleudbydere at vælge mellem og de har alle meget forskellige tilbud, og de mobilpakker som bliver tilbudt inden for hvert selskab, er skruet sådan sammen, at de matcher bestemte grupper af forbrugere og kunder. der er noget for enhver smag og for enhver pengepung. Der er tilbud eller pakker som retter sig mod de helt små, hvor der er begrænsninger på forbrug, og på de lidt ældre som sender masser af sms til deres venner og skolekammerater. De unge har rigtig mange spændende muligheder, og det er denne gruppe som nok i stigende grad vil stille større krav til deres mobilabonnementer i fremtiden, og særligt når det gælder mængden af datatrafik. De unge bruger mobilen eller smartphonen hele tiden, og de er online hele tiden. De ser en masse Youtube klip eller film, og mange af dem også mange spillefilm via internettet. Det koster mange data kroner, og det stiller krav til udbyderne om, at datapakkerne bliver større med tiden. En anden vigtig faktor når det handler om datamængden, handler om den teknologiske udvikling på billede- og film området. Her sker der en hurtig udvikling, og fra vi før så tv i en opløsning, så ser vi nu film i 4K opløsning. Det kræver endnu mere data eller båndbredde, og så vil datapakkerne blive endnu større. Det kræver også bedre hastighed på det signal som teleselskaberne leverer, hvis vi alle skal se 4K tv i fremtiden. Derfor er der mange som glæder sig til det nye 5G netværk, som har næsten ti gange så hurtig hastighed som 4G nettet. Det vil løse mange fremtidige problemer med kapaciteten på internettet landet over.

Generationen af forbrugere som aldersmæssigt ligger omkring de 30 til 50 år, har et moderat brug i forhold til telefoni og internet på det mobile internet. Det kan sagten stige med årene, og det vil også stille større krav til udbyderne. Denne gruppe af kunder bruger gennemsnitspakkerne, som ligger på 10 timers tale, 20 til 30 GB data, fri sms og mms. Disse pakker er billige hos de fleste udbydere, og alt efter hvilken udbyder du vælger her, så koster de mellem 100 og 250 kroner pr. abonnement. Det er forholdsvis fair priser, men som kunde bør du gå efter det billigste abonnement, og det med den bedste dækning. Det er for eksempel ikke alle udbydere som har 4G dækning i hele landet, så her må du undersøge disse forhold inden du vælger et nyt billigt mobilabonnement. Det gør du på de dækningskort som findes på internettet.

Den ældre generation er ikke vokset op med mobiltelefonen og alle de muligheder som den har bragt med sig. Nogle få er med på vognen, og dem som kommer til, de har ikke det store behov. Mange har brug for meget taletid og ingen data, mens andre bare har brug for at kunne blive ringet op. Den sidste gruppe kan sagtens nøjes med et børneabonnement, hvor der kun er mulighed for at ringe meget lidt ud, men at der kan modtages et ubegrænset antal opkald. disse abonnementer kan fås fra 20 til 50 kroner om måneden. Meget billige løsninger, som ikke har mange andre muligheder, og helt uden datatrafik for eksempel. Denne gruppe vil også med fordel kunne bruge de populære taletidskort, hvor der tankes op efter behov.

Sådan skifter du lettest til en billigere løsning!

Der er mange måder at skifte teleselskab på, men den via internettet er den mest brugte. Her kan du tilmelde dig et nyt selskab og købe et billigt mobilabonnement, og så klarer dit nye selskab alt omkring flytning af nummer med mere. Du skal intet foretage dig, andet end at tilmelde dig et nyt selskab. Hvis du ikke ønsker at beholde dit gamle telefonnummer, så kan du skifte fra dag til dag, ellers tager det cirka en måned at flytte dit nummer over til den nye udbyder. Som regel er det gratis at skifte teleselskab, men nogle få opkræver et oprettelsesgebyr på mellem 50 og 100 kroner. Hvis du vil spare dette gebyr, så finder du bare en udbyder som ikke opkræver det, men som har samme netværksoperatør, altså samme dækning, og som kommer tæt på den pris og det indhold du ønsker på dit mobilabonnement. Det kan du helt sikkert, for mange af udbyderne har abonnementer som ligner hinanden meget, men du skal være grundig når du sammenligner dem.

Afslutningsvis skal du som forbruger vide, at det er et meget godt telemarked vi har i Danmark når man sammenligner os med andre lande. Her er en ok konkurrence, og sammensætningerne af de forskellige mobilpakker eller abonnementer er meget varierende og fleksible. Du har som kunde masser af muligheder for at bestemme indholdet af dit abonnement, og dermed også stor indflydelse på hvad du skal betale for din telefoni og dit mobile internet. Det er købers marked på mange områder, og det betyder, at du selv bestemmer ret meget. Er du ligeglad med prisen, og bare vil have den bedste kvalitet, så handler det om netværksdækning og hastigheden på internettet, og vil du have det billigste, så kigger du først på dækningen, og så det forbrug som du forventer at skulle have. Er det ikke ret meget, så kan du slippe for 50 kroner om måneden for en billig mobilpakke, og bruger du både meget tale og data, så kan det gøres for mellem 100 og 300 kroner, alt efter hvilket selskab du vælger. Det er altid den sunde fornuft der afgør hvad man beslutter sig for, og de fleste vil selvfølgelig vælge det bedste abonnement til den billigste pris. Så kan man jo bruge de sparede penge på noget helt andet, som man så kan glæde sig over.