fbpx
THIS IS
SPARTA

Zaplo

Zaplo er en af de mest attraktive lånemuligheder i Danmark. Klik dig videre igennem Ekonomi og se kampagner og muligheder.

Anmeldelse af Zaplo

Her hos Zaplo er der mange lånemuligheder for dig som lige mangler lidt penge. Deres forbrugslån matcher rigtig godt med resten af markedet, og deres løsninger er både smarte, hurtige og billige. Klik ind på deres låneside, og indstil dit lånebeløb til det ønskede, og udfyld deres låneansøgning, så du kan få penge på kontoen i løbet af kort tid. I deres låneberegner indstiller du dit lånebeløb, og modsat mange andre udbydere, vælger du her størrelsen på den ydelse du ønsker. Herefter beregner de den løbetid og de omkostninger som du kommer til at betale i hele perioden.

Lån mellem 5.000kr og 20.000kroner hos Zaplo

Du kan låne mellem 5.000 kroner og 20.000 kroner, og du må ikke være registreret i RKI. Lån for eksempel 20.000 kroner, og indstil ydelsen til 3.550 kroner om måneden, så vil du i løbet af 11 måneder være ude af din gæld til Zaplo. Det er en smart måde at gøre det på, hvis du er mere interesseret i hvad du skal sidde for hver måned, og ikke er så fokuseret på rentesatser og omkostninger. For rigtig mange forbrugere er et lån en god ting, og de vil gerne selv kunne bestemme over lånet, så det passer ind i deres månedlige budget. Det får du mulighed for med Zaplos smarte låneberegner, som tager udgangspunkt i beløb og ydelse.

Sørg for at kunne betale

Når du låner penge, skal du være helt sikker på, at du kan betale pengene tilbage som aftalt. Derfor er det rigtigt smart, at du selv kan vælge størrelsen af den ydelse du skal sidde for. Hvis du har styr på din økonomi, så ved du også nogenlunde, hvor meget råderum du har, hvis du skal låne penge, og hvor meget du kan sætte af til dit månedlige afdrag. Har du styr på det, så kan du roligt ansøge om et smart og hurtigt lån hos Zaplo. Løbetiden er typisk maksimalt 24 måneder, men hvis du er typen, som godt vil betale din gæld af hurtigt, så kan dette være løsningen for dig.

Betingelser hos Zaplo

For at kunne låne penge hos dem, skal du selvfølgelig opfylde alle deres betingelser, og så i øvrigt kunne leve op til deres kreditkrav. De lover lynhurtig sagsbehandling, kun få minutter, men du skal regne med, at de har særlige perioder med stort pres på deres service, og derfor kan der godt gå lidt længere tid. Det er et utroligt populært produkt som passer på rigtig mange kunder, og som dækker en særlig målgruppe, nemlig folk som vil låne mellem 5.000 kroner og 20.000 kroner, uden sikkerhed og uden spørgsmål om formålet med det nye lån.

Zaplo logo

Vesterbrogade 1L, 4. - 1620 København V

info@zaplo.dk

78795353