fbpx
THIS IS
SPARTA

Vivus

Måske et af de mest attraktive lån i Danmark. Altid spændende kampagner og muligheder. Søg i dag få hurtigt svar.

Anmeldelse af Vivus

Vivus er en af de helt nye og fremstormende låneudbydere, som du sikkert kender fra mange af deres reklamer på tv. De er unge i faget, men har stor erfaring med at tilfredsstille lånere over hele landet. Deres lånekoncept ligner heller ikke mange andre låneudbyderes, tværtimod. De tilbyder en kreditløsning til ansøgere som er fyldt 20 år, og som opfylder deres øvrige kreditkrav. Du låner i første omgang 4.000 kroner over 30 dage, og overholder du denne aftale med dem, så er lånet i princippet gratis. Hvis du forlænger løbetiden, så begynder det at koste penge, og du vil for eksempel kunne låne 4.000 kroner over tre betalinger for 1.600 kroner i samlede omkostninger, og dermed betale 5.600 kroner tilbage til dem. Det er en ret smart måde at udlåne penge på, og mange kunder er meget glade for denne model, som er ret unik i Danmark.

Lynhurtig lån hos Vivus

Det tager ikke ti minutter at få sendt en låneansøgning af sted, og de svarer også lynhurtigt på din ansøgning. Indenfor få timer, nogle gange minutter, så har du enten modtaget en godkendelse eller et afslag på din ansøgning. Hvis du får godkendt et lån, så skal du klikke på et link i den mail de har sendt til dig, og så bliver du ført ind på en låneaftale via NemID, hvor du kan se dine lånevilkår, og hvor du så underskriver låneaftalen med din digitale signatur. Det er utroligt nemt og hurtigt, og så er det faktisk ok priser som de har. Er du kunde der, så får du mulighed for senere i forløbet at låne flere penge, eller rettere et større beløb, men det kan du læse dig til i deres meget udførlige vejledning på deres låneside.

Lån hos Vivus trods RKI?

Er du registreret i RKI, så har du ikke mulighed for at låne penge hos Vivus, som så mange andre steder, og de låner heller ikke penge ud til dig, hvis du ikke er fyldt 20 år.
Vivus er et virkeligt godt bud på en låneudbyder, som gør det på en helt anden måde, og så til meget skarpe og konkurrencedygtige priser. Dem kan vi varmt anbefale, lige som mange andre af deres tilfredse kunder landet over. Husk, at det er vigtigt, at du overholder dine betalingstider, så du optjener mulighed for at låne endnu mere hos Vivus. Brug ti minutter på en låneansøgning, og så har du dine penge på kontoen allerede i morgen, hvis du har brug for et hurtigt lån.

Vivus logo

Vesterbrogade 124 B - 1620 København V

support@vivus.dk

78772068