fbpx
THIS IS
SPARTA

Santander

Santander er en af Danmarks største udbydere af lån. Altid pålidelig og god support. Søg i dag og få svar.

Anmeldelse af Santander

Santander kender de fleste nok kun fra reklamerne, hvor de fortæller, at de er Danmarks billigste låneudbyder, og det er der mange gode grunde til. De er utrolig populære blandt kunderne, og deres låneløsninger matcher med de fleste behov. Du kan låne mellem 10.000 kroner og 350.000 kroner til lige det du vil, uden at du skal stille sikkerhed for dit lån, og de spørger heller ikke om, hvad du skal bruge dine penge til. Du kan for eksempel låne 100.000 kroner til 1.425 kroner om måneden i 84 måneder, og med kun 19.700 kroner i kreditomkostninger. Det er selvfølgelig vejledende priser, da dine tal bliver baseret på den grundige kreditvurdering som de foretager. Når de har lavet en vurdering af dig, og du bliver godkendt, så vil de sende dig en låneaftale, hvor de endelige lånetal er oplyst.

Benyt Santanders låneberegner

Klik ind på deres låneside, og udfyld deres låneberegner med dit ønskede lånebeløb, og indstil derefter løbetiden. Nu får du oplyst alle vigtige tal omkring det lån du vil ansøge om, og her er ingen skjulte tal eller noget der står med småt. Alt er fuldstændig gennemsigtigt, klart og tydeligt. Det smarte ved deres låneberegner er, at du selv kan justere dit lån, så det passer perfekt til din økonomi. Hvis dit budget siger, at du kan afdrage med 2.000 kroner om måneden, så kan du let justere løbetiden, så det kommer til at passe. Så vil du spare cirka 5.000 kroner i omkostninger, Så vil løbetiden vil kun være omkring 56 måneder. Det bliver ikke mere smart og hurtigt.

Hurtig sagsbehandling hos Santander

Santander er også meget hurtige når det gælder sagsbehandling. Det tager selvfølgelig lidt længere tid, jo mere du skal låne, men du har pengene på din konto få dage efter du har underskrevet låneaftalen. Så skal du bare finde ud af, hvordan du skal bruge pengene, og sørge for at du betaler pengene tilbage til tiden.
Santander er helt sikkert et af de bedste bud på en seriøs lånepartner her i landet. De kan varmt anbefales, og de har en utrolig god kundeservice, som rigtig mange kunder er glade for. Du skal selvfølgelig have styr på din økonomi, inden du ansøger om et lån, og være helt sikker på, at du kan leve op til dine forpligtelser. Har du det, så kan du roligt begynde at udfylde din online låneansøgning via NemID, og sende den hurtigst muligt. Jo før du søger, jo før har du pengene på din konto.

Santander Consumer Bank

Stamholmen 147, 6. sal. - 2650 Hvidovre

privatlaan@santanderconsumer.dk

70213131