fbpx
THIS IS
SPARTA

Nordiclån

Nordiclån tilbyder en lang række spændende lånemuligheder. Klik dig ind på websitet og søg om et lån allerede i dag.

Anmeldelse af Nordiclån

Hos Nordiclån får du en rigtig god mulighed for at få et hurtigt og billigt lån, uden at du skal svare på spørgsmål om, hvad du skal bruge pengene til. Her får helt unge også mulighed for at låne penge til meget fair priser, du skal nemlig kun være 18 år for at ansøge om lån her. Nordiclån tilbyder faste lån med en fast aftalt løbetid til alle forbrugere som opfylder deres lånebetingelser. Det smarte med et fast lån er, at du har en udløbsdato, og når den er nået, og du har betalt alle dine afdrag, så er det et overstået kapitel. Det er en rigtig god følelse, når man har betalt et lån ud, og det betyder også, at du sagtens kan ansøge hos den samme udbyder igen, da du allerede har vist, at du er en god låner eller kunde.

Lån mellem 10.000 og 50.000 hos Nordiclån

Her kan du låne mellem 10.000 kroner og 50.000 kroner, og når du er kommet ind på deres låneside, så bliver du præsenteret for deres smarte låneberegner, hvor du nu kan indstille den til lige det du ønsker. På den måde bestemmer du selv en del over, hvordan du vil afvikle dit lån, og dermed også, hvor meget du vil betale i fast ydelse hver måned. Du kan for eksempel låne 30.000 kroner til et indskud til en bolig, for mellem 1.000 kroner og 1.260 kroner om måneden i 36 måneder – altså tre år, og det er nemt og bekvemt at ansøge om lånet.

Lån hos Nordiclån via NemID

Er det det lån du ønsker, så klikke du på fortsæt, og kommer ind på en side via dit NemID, som du så udfylder som din låneansøgning. Husk at udfylde alle felter, og giv dem korrekte oplysninger. Du udfylder altid en låneansøgning under strafansvar, og hvis du giver falske oplysninger, så er det strafbart, og medfører et retsligt efterspil. Du skal sørge for at tjekke, at dine oplysninger ikke indeholder fejl, så det er smart, at læse det hele igennem inden du sender din ansøgning. Er der fejl, kan ansøgningen blive afvist, uden at den er blevet behandlet.

Nordiclån laver altid en kreditvurdering af dig

Nordiclån foretager en kreditvurdering på baggrund af dine personlige oplysninger, og dem som de indhenter andre steder fra. De accepterer for eksempel ikke, at en ansøger er registreret i RKI, og er du det, så skal du ikke bruge din tid på at søge om et lån her. Vi kan helt klart anbefale dig at bruge Nordiclån som din lånepartner, og hvis du er meget ung, så er det en af de få udbydere som låner ud til 18 årige ansøgere.

Nordic Lån logo

Østre Stationsvej 1-5 - 5000 Odense C

nordiclaan@nordiclaan.dk

99999009