fbpx
THIS IS
SPARTA

Modus Finans

Modus Finans hjælper dig med et lån uanset hvilket lånebeløb du står og søger. Søg i dag og få svar.

Anmeldelse af Modus Finans

Hos Modus Finans finder du en af landets bedste låneudbydere, som giver alle forbrugere, der opfylder deres lånebetingelser, mulighed for at låne penge nemt, hurtigt og billigt. Du kan låne mellem 10.000 kroner og 50.000 kroner over 78 måneder, hvis du er fyldt 20 år, og opfylder de øvrige lånevilkår som de stiller til deres ansøgere. Modus Finans har en rigtig smart ordning, hvor de tilbyder deres lånere op til to måneders valgfri afdragsfrihed. Det betyder, at du kan vælge to måneder i løbet at et år, hvor du ikke skal betale dit afdrag. Det kunne for eksempel være juni, sommerferieperioden, og december, hvor julen tager sit indtog, men det bestemmer du helt selv, og du helt lade være med at vælge afdragsfrihed. Det er helt sikkert en af de mange grunde til at forbrugerne eller lånerne er helt vilde med deres lån.

Eksempel på lån hos Modus Finans

Du kan for eksempel låne 40.000 kroner for mellem 1.674 kroner og 2.059 kroner pr. måned over tre år, inklusiv de to måneders afdragsfrihed, som gælder for alle år, som lånet løber over. Det er meget fornuftige priser, og hvis du vil slippe lidt billigere i omkostninger, så kan du indstille låneperioden til enten 12 eller 24 måneder, så bliver det en del billigere at låne de 40.000 kroner. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til, da de ikke spørger om formål med lånet, og de kræver heller ikke nogen form for sikkerhed for dit nye lån. Det er en nem, smart og hurtig låneløsning, og når du ansøger dem via deres online ansøgningsskema, så får du svar i løbet af få timer, og pengene står på din konto senest dagen efter. De er utroligt effektive og hurtige.

Ha’ styr på din økonomi

Før du låner penge skal du lige sørge for, at du har styr på din egen økonomi, og være helt sikker på, at du har råderum nok i dit budget til at betale dine månedlige afdrag. Selvom du på deres låneberegner godt kan vælge en kort løbetid, så skal du ikke presse dit budget så meget, at du ikke har råd til at klare uforudsete udgifter. Modus Finans er en meget populær og kendt låneudbyder, som nyder stor respekt hos kunderne. Det skyldes deres gode service, og ikke mindst deres mulighed for at aflaste budgettet i nogle af de hårde måneder. Det er helt klart en låneudbyder som både vi og kunderne kan anbefale, og du kan roligt ansøge om dit lån her.

Modus Finans logo

Østre Stationsvej 1-5 - 5000 Odense C

kundeservice@modusfinans.dk

99999111