fbpx
THIS IS
SPARTA

Leasyminilån

Leasyminilån er nok den bedste udbyder af lån i mindre størrelse. Ansøg om et lån og få hurtig besked.

Anmeldelse af Leasyminilån

Hos Leasyminilån kan de tilbyde dig et af landets bedste og billigste lån, og du kan låne mellem 5.000 kroner og 10.000 kroner, hvis du er fyldt 20 år, og i øvrigt opfylder deres andre kreditbetingelser. Du kan for eksempel låne 8.000 kroner over 24 måneder for mellem 397 kroner og 455 kroner om måneden, men du kan selv indstille dit lån i deres låneberegner. På den måde kan du selv være med til at bestemme, hvad du vil sidde for i ydelse hver måned. Vælger du en kortere løbetid, vil dit afdrag stige en smule, til gengæld vil dine samlede kreditomkostninger falde tilsvarende.

Lån hos Leasy Minilån via NemID

Du skal ansøge via NemID og så skal du indsætte dit lånebeløb og løbetid. Derefter så udfylder du deres låneansøgning, og giver dem dine personlige oplysninger sammen med dit cpr-nummer. Når du har udfyldt din ansøgning, så skal du lige huske at læse deres lånevilkår, og dobbelttjekke dine oplysninger, så du er sikker på, at du sender en fejlfri låneansøgning. Du modtager en bekræftelse på at de har modtaget din låneansøgning, og at du får svar indenfor kort tid. Der går sjældent mere end et par timer, selvfølgelig afhængig af, hvornår du sender din ansøgning.

Lån til lige hvad du vil

Du kan bruge dine penge til lige det du vil, og du bliver ikke spurgt om formålet med dit lån. Leasyminilån kræver heller ikke sikkerhed for deres lån. Det er helt normalt, at når du ansøger om et forbrugslån i Danmark, så bliver der ikke krævet sikkerhed får lånet. Det gør selvfølgelig, at lånet bliver en smule dyrere end et billån eller et boliglån, hvor låneudbydere tager pant i bil eller bolig, men forbrugerne er vilde med denne type lån. Det er naturligvis også fordi, at ansøgningsprocessen er så nem og hurtig, og at du kan søge fra din computer, tablet eller smartphone, uanset hvor du er i landet.

LeasyMinilån foretager kreditvurdering

Som alle andre låneudbydere, så foretager Leasyminilån også en kreditvurdering af dig som ansøger, og hvis du for eksempel står i RKI, så har du ingen chance for at låne penge her. Det accepterer de ikke, og det betyder, at andre lånere får langt billigere lån, da de ikke tager større risici ved deres udlån. Deres sagsbehandling foregår for en stor dels vedkommende, via elektroniske databaser og registre, som lynhurtigt gør arbejdet færdigt. Det betyder færre omkostninger, og hurtigere svar til ansøgerne.

Når du får et positivt svar fra dem i en mail, så kan du klikke ind og underskrive din låneaftale med NemID og din digitale underskrift, og senest dagen efter har du pengene på din konto, som du har opgivet i din låneansøgning. Det er smart, hurtigt og billigt. Lige det som de fleste ansøgere har brug for, når de ansøger om et lån.

LEASY MINILÅN logo

Østre Stationsvej 1-5 - 5000 Odense C

leasy@leasy.dk

88888888