fbpx
THIS IS
SPARTA

Fokuslån

Få fuld valuta for pengene med Fokuslån. Ansøg hos Fokuslån og få pengene udbetalt direkte på din konto.

Anmeldelse af Fokuslån

Hos Fokuslån får du fuld valuta for pengene. Du skal være fyldt 20 år for at kunne ansøge om et lån hos en af vores populære låneudbydere. Her kan du låne mellem 10.000 kroner og 75.000 kroner til lige det du vil. Fokuslån tilbyder dig et forbrugslån, hvor du har stor indflydelse på, hvad lånet skal koste dig. Når du kommer ind på deres låneside, så vil du møde en rigtig smart låneberegner, hvor du hurtigt kan indstille dit lånebeløb og løbetid, og så kan du se præcis hvad lånet kommer til at koste dig igennem hele perioden. Vil du for eksempel låne 50.000 kroner over fem år, så kan du vælge at sidde for mellem 1.300 kroner og 1.535 kroner.

Fokuslån adskiller sig fra andre udbydere

Fokuslån adskiller sig en smule fra andre låneudbydere, da de også tilbyder dig, at få en periode med afdragsfrihed. Du kan altså vælge først at starte med at betale af på dit lån nogle måneder efter at du har fået dine penge udbetalt. Det er ret smart, og selvom det måske koster lidt mere i forhold til de samlede omkostninger, så er det et behov som mange ansøgere har. Derfor er de blevet ret populære hos kunderne.

Forbrugslån hos Fokuslån

Et forbrugslån hos dem betyder, at du ikke skal fortælle noget om, hvad pengene skal bruges til, og at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Typisk skal du stille sikkerhed, når du låner til bolig eller bil hos andre låneudbydere, men her låner du pengene på dit glatte ansigt. Du skal udfylde et online ansøgningsskema via NemID, hvor du giver dem nogle personlige oplysninger. Du giver dem samtidig tilladelse til at indhente yderligere oplysninger, og samlet bruger de dem til at lave en grundig kreditvurdering af dig som ansøger.

Krav for at låne hos Fokuslån

Du skal være minimum 20 år, og må ikke være registreret i RKI, når du ansøger om et lån hos dem, og så skal du opfylde de andre kriterier for at blive godkendt til et nemt og hurtigt lån.
Vi kan helt klart anbefale Fokuslån som din nye lånepartner, hvor du i løbet af kort tid vil få svar tilbage, om din ansøgning er blevet godkendt eller ej. Bliver din ansøgning godkendt, så skal du underskrive en låneaftale via NemID og din digitale signatur. Det gør processen meget nemmere, sikker og hurtig. De tilbyder dig op til 90 dages afdragsfrihed, hvis det er det du ønsker, men du kan også starte med at betale af på lånet med det samme. Her bestemmer du faktisk meget selv, og kan skrue dit lån sammen, så det passer godt ind i din økonomi.

Fokuslån logo

Østre Stationsvej 1-5 - 5000 Odense C

fokuslaan@fokuslaan.dk

99999000