fbpx
THIS IS
SPARTA

Ferratum

Få nogle af Danmarks bedste lånemuligheder med Ferratum. Ansøg om et lån og få lynhurtigt svar.

Anmeldelse af Ferratum

Ferratum er meget kendt i offentligheden, og særligt på grund af deres mange reklamer på tv og på internettet. De er også kendte for en af landets bedste låneløsninger, som de tilbyder til forbrugere eller kunder over hele landet. Via deres online ansøgningsskema får du hurtig adgang til et hurtigt og billigt lån. Du kan låne mellem 1.500 kroner og 15.000 kroner. Ferratum tilbyder ikke et fast lån med en fast aftalt løbetid, men en smart kreditløsning, hvor du aftaler et kredit maksimum med dem, og så har du maksimalt 47 måneder til at få kreditten ud af verden. Det er en smart måde at gøre det på, og hvis du for eksempel får godkendt et kredit maksimum på 11.000 kroner, så skal du betale en minimumsydelse hver måned på 1.774 kroner. Lige her betyder det, at du kan betale lånet ud på 12 måneder, men det behøver du egentlig ikke. Bare du holder dig indenfor 47 måneder.

Lån hos Ferratum via NemID

Hos Ferratum udfylder du en låneansøgning via NemID, og så udfylder du alle de oplysninger de beder dig om. De benytter dine oplysninger – plus dem de i øvrigt indhenter på dig, til at foretage en kreditvurdering af dig som ansøger. Du skal være minimum 23 år når du ansøger om et lån hos dem, og du må ikke være registreret hos RKI. Når du har udfyldt alle oplysninger, skal du dobbelttjekke dem, så du ikke sender en ansøgning med fejl i. Det vil være møg ærgerligt, at de afviser en ansøgning på grund af en mindre fejl. Læs også deres lånebetingelser godt igennem, så du ikke bliver overrasket over, at det for eksempel koster gebyrer, hvis du ikke overholder din aftale med dem. Det gør det nemlig, og det kan blive en dyr fornøjelse, ikke kun hos dem, men hos alle andre låneudbydere.

Ingen spørgsmål til hvad du skal låne til

Ferratum spørger ikke om, hvad du skal bruge dine penge til, og de forlanger heller ikke sikkerhed for dit lån. En kreditløsning er utrolig fleksibel, i og med, at du betaler ned på den hele tiden, og hvis du lige har behov for lidt ekstra penge, så kan du igen hæve op til det kredit maksimum som du har aftalt med dem. Det er der mange danskere som gør brug af i det daglige, og hvis du har styr på din økonomi, og er god til at administrere penge og forbrug, så kan du roligt søge om at få en aftale med Ferratum. De er kendte for at levere en hurtig og billig kreditløsning, som du kan bruge til lige det du vil. Helt klart en låneudbyder som vi varmt kan anbefale, og som har mange tilfredse kunder i hele landet, og i mange andre lande rundt omkring.

Ferratum logo

Omøgade 8, 2. sal - 2100 København Ø

kundeservice@ferratum.dk

70201047