fbpx
THIS IS
SPARTA

DER Privat Finans

DER Privat Finans er en af Danmarks ældste og mest troværdige udbydere. Uanset lånebeløb, kan du låne det hos DER.

Anmeldelse af DER Privat Finans

DER Privat Finans er en af markedet ældre låneudbydere. Hvem husker ikke de mange butikker de havde før i tiden, hvor de finansierede blandt andet hvidevarer med mere? Det gør de jo også i dag i en vis forstand, men nu med lidt flere lånemuligheder. Før var de store på markedet, og det er de også i dag. Som de selv skriver, så bestemmer du selv farten. Det betyder, at hvis du skal låne mellem 10.000 kroner og 100.000 kroner, så kan du selv bestemme, hvordan du vil tilpasse dit lån til dit øvrige budget. Du kan også geare dit lån, forstået på den måde, at du kan sætte din ydelse op i perioder, hvis du ønsker det, så du kan betale lånet ud lidt hurtigere. Det er smart og helt med på noderne, og det er lige det kunderne ønsker sig af et moderne lån.

Lån hos DER Privat Finans uden spørgsmål

Du kan låne til lige det som du vil, der bliver ikke stillet spørgsmål til noget som helst, og de kræver ingen form for sikkerhed for dit hurtige og billige lån. Lån for eksempel 60.000 kroner over 48 måneder til kun mellem 1.628 kroner og 2.092 kroner. Skal du for eksempel lige til at flytte i ny bolig, og det er lidt knap med pengene til at begynde med, så starter du med et afdrag på for eksempel 1.800 kroner, og når du så lige har fundet dig til rette, og du har set, at du godt kan betale lidt mere af hver måned, så sætter du bare beløbet op til det du formår. Det er sund fornuft, at betale sit lån ud så hurtigt som muligt, for du slipper lidt billigere i omkostninger på den lange bane.

Lån med DER via NemID

Klik på ansøg, og bliv ført ind på en låneansøgning via NemID, og udfyld den simple låneansøgning, uden at lave fejl, og send den så ind efter cirka ti minutter. Så hurtigt går det, og du får en bekræftelse på at de har modtaget din ansøgning, og at du inden længe vil få svar, så snart, at de har behandlet den, og foretaget en kreditvurdering af dig som ansøger. Bliver du godkendt til et lån, så har du pengene på din konto senest dagen efter. Smart, effektivt, hurtigt og billigt. Er du registreret i RKI, så kan du ikke låne hos DER privat Finans.

Vi kan anbefale DER Privat Finans som en af de skarpeste låneudbydere i landet, og med et af de mest fleksible systemer der findes på lånemarkedet.

DER Privat Finans logo

Østre Stationsvej 1-5 - 5000 Odense C

der@der.dk

70702424