fbpx
THIS IS
SPARTA

BankNorwegian

BankNorwegian kan hjælpe dig med alle typer lån uanset lånebeløb. Ansøg i dag og få pengene udbetalt hurtigt.

Anmeldelse af BankNorwegian

Hos en af markedets førende låneudbydere BankNorwegian kan du låne mellem 5.000 kroner og 400.000 kroner. Du kan ansøge om kviklån, som er et almindeligt forbrugslån, samlelån, som er et lån du kan bruge til at få mere styr på din økonomi, og så tilbyder de, at du som kunde kan ansøge om, at forhøje dit eksisterende lån. Der er mange muligheder for dig som kunde eller låner, og du vil altid blive behandlet godt og ordentligt.

BankNorwegian tilbyder forbrugslån og kviklån

Et forbrugslån eller et kviklån som du kan ansøge om hos BankNorwegian er et lån, hvor du kan bruge pengene du låner til lige det du vil. Du skal ikke fortælle dem, hvad pengene skal bruges til, og de stiller heller ikke krav om sikkerhed for lånet. Hvis du for eksempel vil låne penge til boligforbedring, så tager det ikke mere end ti minutter at søge om et lån her. Sagsbehandlingen klarer de lynhurtigt, og du får svar indenfor få timer. Du modtager altid en mail som bekræftelse på, at de har modtaget en ansøgning, så du ved, at de er i gang med at behandle din ansøgning.

Betingelser hos BankNorwegian

For at ansøge om et lån hos BankNorwegian, så skal du opfylde nogle ret enkle betingelser. Du skal bo i Danmark, have fast arbejde, være fyldt 23 år, og så må du ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret. Det kan de fleste danskere opfylde. På baggrund af dine oplysninger, og dem som de indhenter fra andre registre og databaser, så foretager de en kreditvurdering, som fører til enten en godkendelse eller et afslag på din ansøgning.

Eksempel på lån hos BankNorwegian

Du kan for eksempel låne 65.000 kroner til 1.360 kroner om måneden over fem år til en rente på mellem 10 og 28 procent, alt efter hvordan kreditvurderingen af dig som ansøger falder ud. BankNorwegian har et af landets billigste forbrugslån, og deres samlelån er meget populære. Her kan du ansøge om at få indfriet dyre lån eller kreditter til et samlet stort lån. Det giver mere overblik over din økonomi, og du sparer helt sikkert mange penge i omkostninger. Ansøgere oplever også ofte, at deres månedlige ydelse til det nye store lån, bliver mindre end de samlede ydelser på de gamle lån eller kreditter. Der er altså rigtig mange fordele ved at omlægge sine lån, til et nyt og meget billigere lån.

Lån rigtig mange penge hos BankNorwegian

Hvis du skal låne rigtig mange penge, så har BankNorwegian, som en af de få låneudbydere i landet, mulighed for at låne dig op til 400.000 kroner, uden sikkerhed og uden spørgsmål. Det adskiller dem fra mange andre låneudbydere som ikke låner så mange penge ud.
Vi giver BankNorwegian de største anbefalinger, og forsikrer dig om, at deres løsninger er blandt landets bedste og billigste.

Banknorwegian logo

Philip Heymans Alle 7 - 2900 Hellerup

post@norwegian.no

+4767593000