fbpx
THIS IS
SPARTA

SMS lån

Se alle udbydere af SMS lån her. Få det bedste lån med én af understående muligheder.
★★★★★
Lånebeløb:3.000 - 75.000 kr.
Afbetalingsperiode:12-72 mdr
Rente:14,85-29,85%
Min. alder:18 år
Hvorfor AnnaFinans?

Ingen skjulte gebyrer
Svar med det samme
Sikkert med NemID

 
 

Senest opdateret

SMS lån 4.000 kr.

Rigtig mange studser lidt over, at der er noget der hedder et SMS lån. Den ældre generation ved lige med nød og næppe, hvad en SMS er, men at det har noget med lån at gøre, ved de færreste. De fleste unge ved dog godt, hvad det handler om, og det skyldes sikkert, at disse lån, primært er rettet mod den yngre målgruppe. Tidligere var et lån noget man gik ned til sin bank og fik, men det er alt for besværligt, og der kan gå flere dage inden man får svar, og banken kræver ofte, at du fortæller, hvad lånet skal bruges til. Et SMS lån er et kviklån, som forbrugere eller kunder lyn hurtigt kan søge om, og låneudbyderne, som tilbyder denne slags lån, spørger ikke om formålet med lånet. En anden pointe omkring SMS lån handler om størrelsen på lånet og løbetiden – det er nemlig små beløb, og meget kort løbetid, op til cirka 6.000 kroner, og en løbetid på få måneder.

Hvad er et SMS lån

sms lån hvad er det

Et SMS lån er altså et lån, hvor man benytter sin mobiltelefon til at søge om et lån. Typisk foregår det ved, at du besøger en af vores låneudbydere på vores liste, og hos denne, vil du kunne se, at de tilbyder SMS lån. Det er langt fra alle, men en hel del. På lånesiden kan du klikke på et felt eller et link, som fører dig videre ind til en ansøgningsside, hvor du som bruger så skal følge de videre instrukser. Du kan hos de fleste udbydere både bruge mobiltelefon og computer ved et SMS lån, begge dele er til rådighed, og det er med tiden, efter at flere og flere har fået smartphone, mere brugt, at hele ansøgningen til et SMS lån, foregår online via en smartphone.

Det som er kendetegnet ved disse lån er, at det går meget hurtigt med at søge om lånet, sende ansøgningen, modtage svar, og få pengene udbetalt. Nogle låneudbydere som tilbyder SMS lån, er kun 15 minutter om at svare ansøgeren, og pengene er ofte på kontoen samme dag. Det går altså lyn hurtigt. Størrelsen på lånet er heller ikke ret stort, og går fra 100 kroner og op til 6.000 kroner, ved de fleste låneudbydere, som tilbyder disse små lån. Du kan for eksempel låne 4.000 kroner til nul kroner i rente over nogle få dage, hvis du for eksempel vil skifte en ødelagt smartphone ud med en ny, og så betale pengene tilbage, når du får løn til den førstkommende lønudbetaling. Renten er nul, hvis du betaler inden den korte løbetid udløber. Søger du låneudbyderen om lidt længere tid, til at betale lånet tilbage, så begynder du at betale renter og omkostninger.

Løbetiden er altså også meget kort ved SMS lån, og typisk fra nogle få dage til et par måneder. Selvom låneudbyderne tilbyder dit lån som et gratis lån, her tjener de ingen penge, så håber de på, at du bliver en fast kunde, som løbende vil gøre brug af deres tjeneste eller service, og på den måde, vil de med tiden, få en rimelig forretning ud af dit engagement med dem. Det sker ofte for de fleste, at der er behov for ekstra penge, her og nu, og så er man allerede kunde hos et selskab, og så kan du få endnu hurtigere lån. Det kræver dog, at du overholder dine aftaler med den enkelte udbyder, og betaler deres penge tilbage til tiden. Mange af udbyderene af SMS lån, vil også øge dine muligheder i forhold til lånets størrelse.

Hvor søger du SMS lån

Her på Ekonomi.dk kan du sagtens finde udbydere af de hurtige og billige SMS lån. Det eneste det kræver af dig er, at du kigger vores lange liste af udbydere igennem, og finder nogle stykker som umiddelbart tiltaler dig. På vores liste eller oversigt, vil du lyn hurtigt få et overblik over, hvem der tilbyder disse lån, hvor meget du kan låne, og hvad det koster i rente. Klik ind på dem alle, og læs deres vilkår igennem, inden du søger. Når du har fundet to til tre udbydere som du synes om, så sender du dem alle en ansøgning. Det vil øge dine chancer for at blive godkendt, og for at få et hurtigt lån, med penge på din konto, som du kan bruge til lige det du vil.

Det er altså via vores liste med låneudbydere, at du finder de bedste og billigste SMS lån. Der findes rigtig mange andre udbydere på markedet, men vi har valgt de bedste ud, så du slipper billigere i omkostninger. Andre udbydere på markedet har helt vilde omkostninger, og du vil tro det er løgn, men nogle af dem, har renter hvor ÅOP, de årlige omkostninger i procent, sagtens kan blive fra 500 til 1000, og nogle endnu mere. Dem skal du for alt i verden undgå, og det gør du ved, at benytte udbydere fra vores liste, med særligt udvalgte låneudbydere.

Hvad kan jeg bruge pengene til

Hos vores udbydere bliver der ikke stillet spørgsmål om formålet med dit lån, og det er heller ikke det som er vigtigt for udbyderne. De går mere op i, om du kan og vil betale pengene tilbage igen, til aftalt tid. Et SMS lån er jo et kviklån, som hører under kategorien forbrugslån, som betyder, at du kan bruge pengene til hvad som helst. Det er kun dig selv, som vurderer, om du bruger pengene fornuftigt, og ikke en eller anden bankrådgiver i din bank, som måske ikke lige synes, at det er en specielt god ide. Du skal altså selv finde ud af, om du bruger dine lånte penge fornuftigt, og der kan der være mange faktorer der spiller ind.

Lad os for eksempel sige, at din knallert, som du bruger til at køre på arbejde, er gået i stykker, og en reparation vil være al for dyr, og den er alligevel syv år gammel, og en reparation vil nok ikke være den eneste inden for de næste par år. Her kan det være ret smart, at låne pengene til en ny, så du kan bibeholde dit job, og møde til tiden. Her er knallerten så en forudsætning for, at du har en fast månedlig indtægt, og et køb af en ny, vil være en god investering, og på den måde et fornuftigt træk, rent økonomisk, forudsat, har du har plads i dit budget til at betale de faste afdrag hver måned. Hvis du i stedet brugte de lånte 6.000 kroner, til den sprit nye iPhone, til erstatning for sidste års model, så ville det hos eksperter ikke være et ret fornuftigt valg, da det ville blive betragtet som vild luksus, at skifte smartphone hvert år, og luksus skal man som ung ikke låne penge til, på den måde.

Men låneudbyderne på vores liste blander sig ikke i, hvad du bruger pengene på. De er tværtimod helt ligeglade. De skal bare sikre sig, at du er i stand til at betale deres penge tilbage til tiden. Derfor er det vigtigt, at du har godt styr på din økonomi, før du ansøger om et lån. For det første skal du være sikker på, at du har råd til at betale hele beløbet ud, hvis det handler om et af de meget korte lån, eller at der er plads i dit budget til de månedlige afdrag. Låner du for eksempel 6.000 kroner over et år, 12 måneder, så skal du sikre dig, at du har cirka 1.200 kroner hver måned, til at betale låneudbyderen. For at få mere styr på din økonomi inden du låner penge, så sæt dig ned, og lav et budget med din indkomst og dine udgifter, og få på den måde overblik over, hvad du har råd til. På den måde vil du sikkert også finde ud af, at du godt kunne gøre lidt ekstra ud af, at optimere din økonomi, så du måske kunne få råd til endnu mere sjovt. Overblik over økonomien  giver også et langt mere bekymringsfrit liv. Så hvorfor ikke starte tidligt.

Hvad kræver det at få et SMS lån

krav for sms laan

Her på Ekonomi.dk er vi glade for, at vi kan mønstre nogle af de bedste låneudbydere på det danske marked, og med så meget forskellige tilbud til forbrugerne eller kunderne. Udvalget er stort, og der findes mange lånetyper, og du vil nemt kunne finde et lån som matcher med dit behov. Har du behov for et hurtigt og nemt lån, så skal du ansøge om et SMS lån. Det er nemt, og så har du pengene på din konto indenfor meget kort tid.

Når du ansøger om et lån hos en af vores udbydere, bliver du selvfølgelig mødt med nogle enkle krav til dig som person og som låner. De vil jo gerne sikre sig, at du både vil og kan betale deres penge tilbage til aftalt tid. Derfor har de opstillet en række kriterier eller krav til deres lånere. Det er nogle af de krav som går igen hos udbyderne, men der er også nogle som gerne vil vide noget mere. Fællesnævnerne er for eksempel dit navn, din alder og at du har en dansk folkeregisteradresse, og så dit cpr-nummer. Herefter er der stor forskel på, hvad de forskellige udbydere vil vide noget om, og det kan for eksempel være, om du er dansk statsborger, om du bor alene eller har en partner, og om du er registreret i RKI eller Debitorregistret.

Mange af udbyderne vil også gerne vide noget om dine indtægtsforhold, og det kan for eksempel være løn fra job, pension, dagpenge eller andet. På den måde kan låneudbyderne nu danne sig et billede af dig som ansøger, og foretage det som de kalder en generel kreditvurdering. En kreditvurdering er en form for sikkerhed for låneudbyderne. Her tager de alle dine forhold med i vurderingen, og afgør på den måde, om du vil være i stand til at betale dit lån tilbage.

Når du ansøger om et forbrugslån, kviklån eller SMS lån, så stiller låneudbyderne jo ikke krav om nogen form for sikkerhed, som det blandt andet er kendt ved for eksempel et billån. Her vil udbyderen typisk tage pant i bilen der bliver købt, og på den måde har de bilen som sikkerhed for lånet. Det sker ikke med forbrugslån. Derfor er udbyderne nød til at foretage en generel kreditvurdering, ved at få nogle af dine personlige oplysninger. Når du sender en låneansøgning, så giver du samtidig også selskabet lov til, at indhente flere oplysninger om dig, så disse kan indgå i deres vurdering. Du bliver altså vurderet om du er egnet til at få godkendt et lån hos den enkelte udbyder, men det betyder ikke, at du er afskrevet som låner, bare fordi du ikke bliver godkendt hos en udbyder. Du kan sagtens blive godkendt hos en anden, og derfor anbefaler vi også, at du søger om lån hos flere udbydere på en gang. Det øger dine chancer betydeligt.

Låneudbyderne har altså meget forskellige krav og kriterier til deres låneansøgere, og det er din fordel som ansøger. Det giver dig flere muligheder for at få et lån godkendt, og få ekstra penge på kontoen, til lige det du vil bruge dem til.

Hvor meget kan man låne med SMS lån

SMS lån er hurtige og nemme forbrugslån eller kviklån, som du kan ansøge om hos nogle af de mange udbydere vi har på vores liste. Når du ser vores liste af udbydere igennem, så vil du hurtigt opdage, at de alle har meget forskellige tilbud til dig, i forhold til lånebeløbets størrelse. Når det handler om SMS lån, så er spændet mellem 500 kroner og op til 10.000 kroner, men typisk ligger det på 5.000 eller 6.000 kroner. Hvis du ved helt præcist, hvad du skal bruge pengene til, som du skal låne, så skal du bare søge om det beløb på den enkelte udbyders låneside, og sende ansøgningen af sted.

Du bestemmer jo selv hvor meget du vil låne, og det er dig selv som vurderer, om du har råd til at låne pengene. Typisk er SMS lån både små beløb, men også med meget kort løbetid. Derfor skal du være helt sikker på, hvis du for eksempel låner 3.000 kroner over 30 dage, at du også kan betale pengene tilbage til tiden. Hvis du ikke gør det, så kan det blive ret besværligt og meget dyrt for dig. Det skal du for alt i verden undgå, da det kan få store konsekvenser, både i forhold til dit engagement med den udbyder du har valgt, men også i forhold til din generelle økonomiske situation. Er du i denne situation sikker på, at når du får din næste løn for eksempel, så betaler du pengene tilbage, så er det jo helt perfekt. Særligt hvis du har valgt en udbyder, som tilbyder dig at låne 3.000 kroner uden omkostninger, hvis lånet er tilbagebetalt inden fristen. Gør du det, så vil mange af udbyderne belønne dig, og give dig mulighed for at låne endnu flere penge til favorable renter, og med noget længere løbetid. Du gør dig fortjent til et bedre service, ved at overholde alle aftaler. En form for gulerods-system.

Med et SMS lån kan du også låne helt ned til 500 til 1.000 kroner. Står du med et lille minus på din konto, på grund af en uforudset udgift, så kan du få det dækket ind ved et et mindre lån, så du stadig har penge til at overleve en hård måned. Der er så stor fleksibilitet hos låneudbyderne, at de dækker stort set alle lånebehov. Og vil du bare låne 500 kroner over tre dage, så findes der også muligheder i den retning.

Hvordan søger du SMS lån

Her på siden har vi masser af låneudbydere som tilbyder forbrugere eller kunder SMS lån. Kig vores liste igennem, og vælg de udbydere ud, som du ka se, at de udlåner det beløb du ønsker. Du kan på listen også se, løbetider og renter/omkostninger, så du kan godt grov sortere dem inden du går videre. Sørg for at have en pen og et stykker papir ved hånden, så du kan skrive nogle noter, som du skal bruge, når du skal sammenligne de forskellige udbydere med hinanden. Når du har fundet to til tre låneudbydere som du gerne vil gå videre med, så skal du lige læse deres vilkår igennem, og hvis de er ok, så send dem alle en ansøgning. Det foregår jo online eller via din mobiltelefon – forskelligt fra udbyder til udbyder, det er meget hurtigt og nemt.

Du skal gøre dig umage med at svare på alle deres spørgsmål fra start af. Fejl kan betyde, at lånet enten afvises, eller at det tager alt for lang tid. Du kan godt opleve, at udbyderne ringer til dig, for at få nogle detaljer på plads, selvom det er yderst sjældent. Låneudbydernes systemer er sådan indrettet, at det hele skal være nemt og nærmest automatisk, så de kan holde deres omkostninger nede. Hvis udbyderne skulle bruge for meget tid på at opklare mangelfulde eller forkerte oplysninger, så ville det ikke være rentabelt for dem. Derfor vil de hellere afvise en ansøgning for meget, og så undgå at bruge for meget tid på at sagsbehandle. Det giver derfor god mening, at du tjekker alle dine svar, inden du sender dem af sted til udbyderen.

Når du mener, at alt er ok, så sender du dine oplysninger til udbyderen, som kort tid efter, begynder på deres sagsbehandling. Den består først og fremmest af, at krydstjekke alle dine oplysninger via forskellige registre og platforme. Når det er sket, så får en medarbejder din ansøgning i hånden, og så bliver det vurderet, om du skal godkendes eller afvises som låner. Det tager ikke ret lang tid, og på omkring 15 til 30 minutter, så vil du have fået et svar via email eller på SMS. Har du fået et negativt svar, altså et afslag, så skal du lige vente på de andre afgørelser, fra de udbydere du også har søgt hos samtidig, før du går noget andet. Sender du tre ansøgninger på en gang, så har du stadig muligheden for et positivt svar hos en af de andre to udbydere.

Modtager du et positivt svar, med et tilsagn om lån, så vil enten din SMS eller mail, være sendt med et link, hvor du kommer ind til selve låneaftalen. Den skal du læse igennem, og hvis alt er ok, så underskriver du den – foregår oftest via NemID, og klikker ok. Nu har du en aftale med en låneudbyder. Hurtigt, sikkert og nemt.

Hvad koster et SMS lån

sms lån pris - hvad koster det

Det koster penge at låne penge. Sådan er det, og det gør det også, hvis du optager et hurtigt SMS lån. En af grundene til at du skal vælge en udbyder fra vores liste, handler om, at du skal undgå nogle af de værste lån på markedet. På Ekonomi.dk har vi gjort en del af arbejdet for dig sådan, at du ikke vil opleve ublu og dyre lån, som du kommer til at betale alt for mange penge til. Der findes udbydere af SMS lån, som tager helt vildt høje renter. Når du benytter vores låneudbydere, er du sikker på, at alt er ok, og at du ikke bliver snydt så vandet driver. Når det så er sagt, så er SMS lån ikke de billigste lån på markedet, så du skal virkelig overveje, hvad dit behov er, og så skal de penge du låner, virkelig være helt og aldeles nødvendige.

Der findes låneudbydere som i princippet låner penge ud til nul kroner i rente, men med et oprettelsesgebyr samt et mindre betalings- eller faktureringsgebyr. Så koster lånet altså lidt alligevel, og de omkostninger, vil du kunne se i ÅOP, de årlige omkostninger i procent. Det er altså sjældent, at du finder lån som er helt gratis, men der findes enkelte, som tilbyder, at du for eksempel låner 1.000 kroner over tre eller fem dage, uden renter, og med et oprettelsesgebyr. Lad os tage et eksempel, hvor du låner 1.000 kroner over fire dage, uden rente, men et oprettelsesgebyr på 300 kroner, så koster det altså 300 kroner, plus et opkrævningsgebyr på 45 kroner, og det giver sammenlagt 345 kroner. Det svarer til 34,5 procent i ÅOP, og det er et meget kortvarigt lån. Hvis du for eksempel skyder betalingstiden på dette lån – det er muligt hos nogle af udbyderne, så vil lånet for alvor begynde at koste dig mange penge, og jo længere tid du udskyder tilbagebetalingen, jo mere koster det.

Derfor skal du virkelig overveje om SMS lån er det helt rigtige for dig, og om ikke et af de andre lån på vores liste, er langt bedre for dig og din økonomi. Låner du for eksempel 2.000 kroner hos en anden udbyder over et år, så kan du måske slippe af med 25 procent i ÅOP. Det er altid din helt egen vurdering, om det er det ene eller andet lån du skal have, men vi anbefaler bare, at du undersøger vores låneudbydere grundigt, så du selv vælger den bedste løsning.

Fordele og ulemper ved SMS lån

Uanset hvad du vælger, så har SMS lån en hel del fordele, som du ikke må undervurdere. Ingen spørger dig om, hvad pengene skal bruges til, det styrer du helt selv. Der stilles heller ikke krav om nogen form for sikkerhed for dit lån, så du skal altså ikke bekymre dig over, at låneudbyderen for eksempel vil tage pant i en ny knallert, hvis det er det som pengene skal bruges til. De forlanger heller ikke en medansøger til de mindre SMS lån, så det er kun dig selv, som er ansvarlig for at betale lånet tilbage til långiveren.

En anden fordel er helt klart tilgængeligheden af et hurtigt og nemt SMS lån. Du kan altid ansøge om et hurtigt lån, uanset hvor du befinder dig. Hvis du er rigtig smart, så har du vores side valgt som foretrukken, og så kan du på den måde altid slå siden op os på din computer, tablet eller smartphone, og søge om et lån. Så hvis du er ude i byen, og falder over et godt tilbud, for eksempel på en ny bærbar computer, så kan du lyn hurtigt ansøge om et hurtigt SMS lån, og på den måde får den bærbare med hjem med det samme. Det er smart og hurtigt.

En tredje fordel er, at du kan låne et mindre beløb næsten gratis. Hvis du har fuldstændig styr på din økonomi, og du er helt 100 procent sikker på, at du kan overholde den korte betalingsfrist på et mindre lånebeløb, med en kort løbetid – få dage, så er det helt ok, at du låner pengene på den måde. Vær opmærksom på, at fordelen forsvinder i det øjeblik at du ikke holder tiden, og du er nød til at udskyde betalingen. Så koster lånet dig pludselig en mindre formue.

Det kommer meget an på hvilken type person du er, i forhold til at låne penge. De fleste lånere går i princippet ikke så meget op, i hvad de betaler for at låne penge, men mere, om de har råd til at betale afdragene. For dem handler det om de penge de har til rådighed, når alle regninger og afdrag er betalt hver måned. Er du den samme type, som bare vil låne lidt penge, til at købe en vare, som er et super-her-og-nu-tilbud, og du ved, at du har pengene inden nogle dage, så skal du da bare kaste dig ud i det. Er du derimod bare en smule i tvivl, om pengene er der på det tidspunkt, hvor du skal tilbagebetale lånet, så skal du tøve, og finde en helt anden løsning. Du må aldrig tage chancer med lån. Det er en alvorlig begivenhed, og du skal være både fornuftig og ansvarlig på samme tid.

En fjerde fordel ved SMS lån og andre hurtige kviklån er, at du ikke behøver at sende alle mulige papirer frem og tilbage til låneudbyderne. Det er sjældent, at de beder om dokumentation for noget som helst, da de har adgang til alle mulige registre og databaser, så de kan krydstjekke dine oplysninger ret hurtigt. Går du for eksempel i banken, vil du stadig blive afkrævet alle mulige papirer og lønsedler med mere, selvom de burde kende noget mere til dig som kunde, end en låneudbyder som du finder her via vores liste.

Der er en stor ulempe ved SMS lån, som vi heller ikke har lagt skjul på tidligere i vores beskrivelse. Det er noget dyrere at optage et SMS lån end andre typer, og det hænger sammen med selskabernes risikoberegning ved disse lån. Lånene er rettet mod meget unge kunder, og de er ikke så sikre, at låne ud til, som for eksempel ældre velkonsoliderede med både job, bolig og høj indtægt. Jo højere risiko der er for at tabe penge på lånere, jo mere koster lånene. Derudover bliver der heller ikke krævet sikkerhed for lånet, og det gør det ikke bedre for dig som låner.

En anden ulempe ved SMS lån er løbetiden, som er en del kortere end andre almindelige lån. Du vil typisk kunne låne penge fra få dage til få måneder, og så skal pengene falde til tiden. Der er et utroligt stort pres ved at tage en lån som dette, da en for sen tilbagebetaling, vil udløse en del ekstra omkostninger og meget højere renter. Låner du for eksempel penge den 26. i måneden, for lige at klare måneden igennem inden du får løn til den første, så du der kan betale pengene tilbage, og så lønnen ikke kommer ind på din konto til tiden, så kan det betyde, at du må punge ud med ekstra omkostninger. Derfor skal du være mere end 100 procent sikker på, at du kan betale dit lån tilbage til aftalt tid.

Er du i tvivl om et SMS lån er det helt rigtige for dig, så find en anden låneløsning hos andre af vores låneudbydere her på siden. Der er masser at vælge imellem, og du finder sikkert et lige så godt alternativ til et hurtigt SMS lån. Her kan du også låne mindre beløb, og med en lidt længere løbetid. Derudover har du altid muligheden for at tilbagebetale dit skyldig beløb, lige når du vil. På den måde behøver du for eksempel ikke at vente med at tilbagebetale et lån på 2.000 kroner, over to år. Det kan du gøre efter to måneder, hvis det er det du vil.

Har du brug for endnu flere råd og tips om lån, lånetyper, afdrag og låneaftaler generelt, så kan vi anbefale, at du læser flere af vores artikler her på siden.

Brugeranmeldelse

Min løn var forsinket (af uvisse årsager) og faldt over et godt tilbud på et spisebord, som jeg har ledt efter længe. Med et SMS lån fra Ekonomi kunne jeg få pengene med det samme og købe bordet. Jeg betalte tilbage, da jeg fik min løn. Super effekt og let.

★★★★★
Charlotte Nielsen
Skriv en anmeldese om vores service – klik her

Vind 10.000 kr! 

Tilmeld vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 10.000 kr. Vi trækker lod én en gang om året.
Klik her og vind
close-link
Vind 10.000 kr.