fbpx
THIS IS
SPARTA

Quicklån

Sammenlign alle Quicklån her på siden. Vi viser alle udbydere på siden, så du kan vælge.
 
 

Senest opdateret

Quicklån — Den komplette guide

Quicklån er en betegnelse for forbrugslån som er meget nemme og hurtige at blive godkendt til. Ordet quick betyder hurtigt, og dækker over flere ting, når du skal søge om et lån. For det første så handler det om den tid det tager at finde frem til et lån som du godt kunne tænke dig at ansøge om. Det har vi på Ekonomi.dk gjort meget lettere for dig. Det betyder, at du nu ret hurtigt, kan finde frem til en låneudbyder som matcher med det lånebeløb du har brug for. Vi har oprettet en liste af udbydere, som er utrolig overskuelig, og som viser udbyderens firmanavn, det låneinterval som de dækker, løbetid, og en vejledende rentesats. Et hurtigt overblik giver en hurtigere ansøgningstid.

Den anden grund til at det hedder et quicklån, har også noget med tid at gøre. Det tager nemlig kun omkring ti minutter at udfylde en låneansøgning hos låneudbyderne på vores liste, og det skyldes især udbydernes smarte online løsninger, hvor du i princippet bare skal udfylde nogle få felter med spørgsmål, som de så bruger til at vurdere, om du kan blive godkendt til et lån hos dem. Der er selvfølgelig en smule forskel på, hvad du bliver spurgt om, hos den enkelte udbyder, men i det store og hele, så ligner de hinanden meget. De smarte løsninger som låneudbyderne bruger, er for eksempel online ansøgningsskema, samkøring af data med andre tilgængelige databaser, elektroniske forespørgelser på offentlige registre med mere. Det hele foregår mere eller mindre automatisk, og det går rygende hurtigt.

Den tredje ting som gør, at din ansøgning behandles lyn hurtigt, er låneudbydernes smarte setup, som både handler om digital sagsbehandling, men også den endelige og afgørende accept eller afvisning af din ansøgning. De fleste ansøgninger bliver behandlet lige, og det betyder, at ingen får særbehandling, kriterierne er de samme for alle. Der foregår en form for førstesortering, og her bliver ansøgninger afvist ret hurtigt. De ansøgninger som går videre til anden sortering, vil også for en stor dels

quicklån

vedkommende blive analyseret elektronisk. Her foregår den næste sortering, og der sendes igen afslag ud. De sidste som kommer igennem den elektroniske sortering, de vil nu blive behandlet af en medarbejder, som sender de ansøgninger videre, som vedkommende kan godkende, til en leder som træffer den endelige afgørelse. Herefter sendes der svar om godkendelse eller afvisning af ansøgningerne.

Den fjerde årsag til at det hedder quicklån, er at låneudbyderne er vildt hurtige til at sende dig pengene til din konto, hvis du får godkendt et lån, og du har underskrevet en låneaftale. I dag bruger mange det der hedder en straks overførsel fra bank til bank, og det tager ikke mange minutter. Det koster lidt ekstra at lave den slags overførsler, men det vil kunderne gerne betale, så længe at de har pengene på deres konto så hurtigt som muligt.

Før du tager et quicklån

Der er mange vigtige ting du skal tage stilling til før du ansøger om et lån hos en af vores låneudbydere på vores liste, og dem skal vi lige for en god ordens skyld trække op i det følgende. Det er nemlig en ret alvorlig sag at låne penge, og det skal du være klar til på flere måder. For det første skal du jo være myndig, og opfylde de enkelte låneudbyderes krav i forhold til alder, og alle de andre krav, som vi kommer ind på senere i vores artikel. Når du er myndig, så har du ifølge dansk lov også ret til at låne penge, men der følger en del forpligtelser med, når du skal låne penge, og det handler om, at du er både disciplineret, ansvarsfuld og at du har styr på din økonomi.

At have styr på sin økonomi før du søger om et quicklån, er yderst vigtigt, for det gælder om, at kunne betale de lånte penge tilbage, og selvfølgelig til tiden. Du skal altså have et godt overblik over din økonomi, og du skal ikke bruge mere end du tjener, eller sagt på en anden måde, du skal både have råd til at betale dit lån tilbage, og så kunne klare alle andre forpligtelser af økonomisk karakter i dit liv. Derfor er det vigtigt, at du har et budget, så du på den måde har opstillet et billede af din økonomi, som viser, hvilke indtægter du har, og naturligvis hvilke udgifter du har. Et budget er en form for økonomisk plan eller oversigt, som du skal rette dig efter, når det handler om din økonomi. En vigtig pointe her er, at budgettet er en plan, og ikke det faktiske billede af din økonomi. Det faktiske billede kan du se, hvis du for eksempel trækker en månedsoversigt ud fra din bankkonto, hvor du så kan se, hvor meget du egentlig bruger hver måned, og helt præcist til hvad.

Du skal altså have fuldstændig styr på, om du har råd til at ansøge om et quicklån inden du søger, og det kræver jo, at der er luft i dit budget til at betale af på dit lån. Skal du låne 20.000 kroner over fire år, til 625 kroner om måneden, så skal du som minimum have det i overskud hver måned, og helst lidt mere. Hvis du opdager, at du måske bruger for mange penge i forhold til dit budget, så må du ændre nogle af dine forbrugsvaner, så der bliver balance i dit budget. Finder du ud af, at du har råd til at betale dit afdrag på 625 kroner om måneden, så skal du bare komme i gang med at ansøge om et quicklån hos en af vores udbyder på listen.

Hvad kan du bruge et quicklån til

Uanset hvad du har tænkt dig at bruge dine penge til, som du låner af en af vores låneudbydere på listen, så er de i princippet ligeglade med hvad du bruger dem til. Det smarte ved at ansøge om et quicklån er, at der ikke bliver stillet nogle spørgsmål om formålet med dit lån. Du kan altså låne penge til lige det du vil, og der er ingen der blander sig i dine sager. Det er lidt af en tillidserklæring fra låneudbydernes side, når de bare låner penge ud til højre og venstre, uden at de går op i, hvad du bruger pengene til. Det er helt anderledes toner, end det man oplevede for få år tilbage, hvor bankerne i princippet havde monopol på udlån i Danmark. Her var det helt almindeligt, når man søgte om lån, at man både skulle fremvise budget, årsopgørelser og andre dokumenter, for at kunne låne. Udover det, så var det også almindeligt, at bankrådgiveren blandede sig i formålet, og det var ikke sjældent, at man fik at vide, at det måske ikke var den mest fornuftige disposition man kunne foretage, og ofte blev lånet afvist, fordi bankrådgiveren ikke var enig med dig, i forhold til formålet.

Det sker ikke hos udbyderne her på Ekonomi.dk. De blander sig slet ikke i dine ting, men overlader trygt beslutningerne til dig. Det er så her, at du selv skal udvise fornuft og ansvarlighed, i forhold til, om det lån du ansøger om, er fornuftigt eller ikke, i forhold til din generelle økonomi. Har du selv styr på, eller overblik over din økonomi, så er du også selv i stand til at vurdere, om dit nye lån giver mening. Skal du for eksempel ansøge om et quicklån til et indskud på en lejlighed der koster 20.000 kroner, og til lidt nyt inventar til 10.000 kroner, så tænker du måske, at du vil søge et lån på 30.000 kroner sammenlagt. I bund og grund ser det fornuftigt ud, men du skal også tænke på, at pengene skal betales tilbage igen. Tjener du ikke så meget, så er det nemmere at få godkendt et lån på 20.000 kroner end et på 30.000 kroner, og det koster også mindre i omkostninger og i afdrag hver måned.

Du skal altså selv vurdere, hvad der er vigtigt, og hvad der giver mening i forhold til dine økonomiske forhold. Er din økonomi stram, så lån mindre, og køb eventuelt noget brugt inventar til at starte med. Du kan jo lynhurtigt spare lidt penge op, og købe nyere og smartere inventar med tiden.

Hvem kan få et quicklån

Det er i princippet alle over 18 år som kan søge et quicklån hos en af vores udbydere på Ekonomi.dk, men der er visse begrænsninger i forhold til, at du for eksempel skal opfylde nogle af de krav, som udbyderne opstiller i deres lånebetingelser eller vilkår. For eksempel har flere udbydere deres helt egen aldersgrænse, og det kan svinge mellem 18 og 25 år. Er du lige blevet 18 år og myndig, så har du nu selv mulighed for at søge om lån, på samme vilkår som alle andre. Du skal bare være opmærksom på, at nogle altså har en højere grænse end de 18 år. Udover aldersgrænsen, så har udbyderne som skrevet, også andre krav til deres låneansøgere, og de kan godt afvige lidt fra hinanden, men generelt, så er de meget ens. Selvom de så åbenlyst ser ens ud, så skal du vide, at de alle har deres helt egne kriterier for deres lånere.

Den enkelte udbyder har sit helt eget koncept, og det kan for eksempel være omkring størrelsen af en ansøgers indtægt i forhold til lånebeløbets størrelse. Skal du for eksempel låne 30.000 kroner til et indskud til en lejlighed, så kan en låneudbyder godt sætte en minimumsindtægt for deres ansøgere, som ikke er beskrevet i deres vilkår. Quick laanDet holder de fleste udbydere tæt til kroppen, og det betyder, at hvis du ikke har en indtægt der er høj nok, i forhold til lånebeløbet, så vil du ikke blive godkendt til lånet du søger. Derfor er det en god ide, at du tænker meget over lånebeløbets størrelse i forhold til din indtægt inden du søger om lån. Lån så lidt som muligt, og sørg for at det er realistisk i forhold til din økonomi.

Udover den lidt mere ’skjulte’ dagsorden hos udbyderne, så har de alle nogle klart udmeldte krav, som du skal opfylde, når du ansøger om lån. Du skal udfylde et ansøgningsskema med dit navn og din folkeregisteradresse, skrive dit cpr-nummer, din alder, indtaste det beløb du ønsker at låne og en løbetid, hvor det månedlige afdrag fastsættes, og så skal du skrive eller oplyse lidt om din indtægt, din jobsituation eller lignende, og om du er registreret i RKI eller Debitorregistret. Det tager dig ikke mange minutter at udfylde dette simple skema, og når du har gjort det, så skal du lige tjekke alle dine oplysninger igennem inden du sender den til låneudbyderen. Det forventes også, at du har læst lånevilkårene hos udbyderen, så du ikke bagefter bliver overrasket over noget.

Hvad koster et quicklån

Du finder altid det bedste og billigste lån her på Ekonomi.dk, og det er uanset hvor meget du skal låne. Det kan imidlertid være svært at sige helt præcist hvad et lån koster, uden at man har besøgt den enkelte låneudbyderes side. Det gør du nemmest og hurtigst via vores lange liste med udbydere, og så får du lynhurtigt svar på, hvad et lån det koster dig. Men lad os tage et eksempel, og sige, at du vil låne 40.000 kroner til et nyt køkken, og det skal koste maksimalt 1.000 kroner om måneden, så vil du skulle låne pengene over cirka fem år, og lånet vil cirka koste dig 20.000 kroner i samlede omkostninger. Du skal dog selv ind på den enkelte udbyders side, og selv indsætte dit lånebeløb. Derefter kan du justere på løbetiden, hvor du så selv kan bestemme, hvor længe du vil låne pengene, og tilpasse det efter, hvor meget du har råd til at betale i afdrag hver måned.

Vil du for eksempel kun betale 750 kroner i afdrag om måneden, så har du også den mulighed. Her skal du dog forvente, at jo længere tid, at du lader lånet løbe over, jo dyrere bliver det i samlede omkostninger. Det kan altid betale sig, at betale sit lån tilbage så hurtigt som muligt, uanset hvad. Men det smarte ved vores låneudbydere er, at de i princippet lægger det op til dig selv, hvad du har råd til, og hvor meget du for eksempel vil spare i omkostninger, ved at vælge en kortere løbetid.

Et quicklån koster altså det som du selv vælger i princippet, da du alene kan justere op og ned på den enkelte låneudbyders låneberegner. Det er det som gør vores side til en af de smarteste løsninger på markedet. Vi har sorteret ud i låneudbyderne, så kun de bedste og billigste er tilbage. Vi har hjulplet dig med at spare en masse tid på at søge andre steder, her er alle samlet på et sted, og så kan du meget nemmere sammenligne vilkår og priser med hinanden, og på den måde finde det allerbedste tilbud for dig og din økonomi. Det er nemlig det der er afgørende i den sidste ende, hvad du har råd til, og hvad du har lyst til, uden at nogen spørger dig om noget som helst.

Hvis du vil vide mere om lån, priser, vilkår og andre gode tips, så skal du læse nogle af vores artikler her på siden. Her kan du blive endnu bedre rustet til at ansøge om et quicklån.

Vores liste med udbydere

Her på Ekonomi.dk er vi meget opsatte på at levere de bedste lån til forbrugerne eller kunderne, og give den bedste information omkring lån, så der ikke er nogen tvivl hos kunderne om , hvad de går ind til, når de ansøger om quicklån. Det er vigtigt for kunderne at vide, hvilke betingelser og hvilke omkostninger der bliver aftalt ved en underskrivelse af en låneaftale. Det gør vi ved at beskrive de forskellige muligheder så objektivt som muligt, og på en så detaljeret måde, at alle kan forstå forholdene omkring de forskellige lån, lånetyper og de mange låneudbydere som vi har på vores liste.

Låneudbyderen eller långiverne på vores liste, tilbyder alle de såkaldte quicklån, og de har alle gode lånevilkår, som er reelle og meget fair. Det kan du ikke altid regne med, hvis du tager et lån andre steder, for eksempel i en butik i forbindelse med et køb af en vare. Her har butiksejeren lavet en aftale med udbyderen, om at butikken får en provision, hvis de formidler en låneaftale, og den pris skal kunden jo selv betale. Derfor er det sjældent, at butikkernes lånemuligheder er de billigste, tværtimod. Når du benytter låneudbyderne på vores side, så kan du garanteret finde de bedste og billigste quicklån på markedet, og til de bedste betingelser. Her er der ingen skjulte overraskelser, men meget åbne og tilgængelige vilkår og priser, som alle tåler dagens lys.

Vores liste indeholder altså de mest seriøse låneudbydere, som har de bedste lånemuligheder. Du vil altid kunne finde en eller flere udbydere som matcher med dit lånebehov, og hvor du selv kan bestemme, hvad du ønsker at betale i afdrag hver måned. Det gør du nemt, ved at klikke ind på den enkelte udbyders side, og indstille lånetilbuddet med dit beløb og løbetid, og så får du vist alle vigtige oplysninger omkring lånet. Det kan ikke gøres nemmere eller hurtigere. Når du har fundet det bedste lån, så tager det under ti minutter at udfylde en ansøgning og så sende den af sted til låneudbyderen. Hurtigt og nemt quicklån.

Hvis du leder efter en speciel låneudbyder, og ikke finder den her hos os, så er det fordi vi ikke anser vedkommende for god nok til det bedste selskab. Vi anbefaler i princippet alle udbyderne på vores liste, i og med, at de alle har helt seriøse og gennemsigtige forhold omkring deres lånetilbud. Det skal også give dig en tryghed som kunde, og det står vi inde for. Sikre, trygge, hurtige og billige quicklån.

Hvordan søger man quicklån

I det følgende vil vi forklare dig lidt om, hvordan du ansøger om et quicklån hos udbyderne på vores liste. Selvom de er lidt forskellige, så har de nogenlunde de samme procedurer, og de anvender allesammen online ansøgningsskemaer. Som vi tidligere har anbefalet, så råder vi vores besøgende til, at de skal finde op til tre låneudbydere som matcher med det lånebeløb der ønskes. Vil du for eksempel låne 40.000 kroner, så skal du vælge fem udbydere ud fra vores liste, og klikke ind på dem alle, og så nedskrive de vigtigste tal på en seddel. På den måde kan du sammenligne dem med hinanden, og så vælge tre ud, som du rent faktisk sender en ansøgning til. Det er helt gratis og uforpligtende at klikke ind på de forskellige udbyderes låneside.

Når du lander på en låneudbyders låneside, så skal du først indtaste dit lånebeløb, altså for eksempel 40.000 kroner. Derefter vælger du en løbetid som du mener er realistisk. Her afhænger det lidt af, hvor meget du regner med at betale af på lånet hver måned. Vælger du for eksempel fem år, så vil dit afdrag vise omkring de 1.000 kroner pr. måned. Er det for meget, så ændrer du løbetiden til et år ekstra, og så vil afdraget blive noget mindre, omkring 855 kroner om måneden. Vil du gerne betale lidt mere om måneden end de 1.000 kroner, så skal du trække et år fra løbetiden, til fire år for eksempel, og så lander dit afdrag måske på 1.400 kroner. Her bestemmer du sådan set selv. Derefter skal du indtaste alle dine personlige oplysninger, og hakke nogle felter af, i forhold til statsborgerskab, medansøger, og om du er registreret i RKI. Du bliver også bedt om at skrive lidt om din indtægt, og hvilken form for indtægt du har. Når alle felter er udfyldt, så skal du tjekke dine oplysninger en ekstra gang, og læse udbyderens lånevilkår, så du er sikker på, at alt er forstået. Er alt i orden, så sender du udbyderen din ansøgning, og det gør du med de andre to også, hvis du følger vores anbefaling.

Nu kan du bare vente på, at du får svar på dine ansøgninger, som kommer med mail til dig inden ret længe. Du skal ikke gøre noget, før du har fået svar fra alle dine ansøgninger, så du ved, om du kan vælge imellem flere tilbud, altså når du ved hvor mange tilsagn eller afslag du har fået.

Hvor lang tid går der

Når du har ansøgt om et quicklån, så er det meget forskelligt, hvor lang tid der går fra du har sendt dine ansøgninger til du får et svar. Da udbyderne er meget forskellige i deres måde at håndtere de modtagne ansøgninger, så svinger det også ret meget, hvor lang tid der går. De fleste af udbyderne har en hurtig måde at sagsbehandle ansøgningerne på, og de bruger for eksempel elektronisk databehandling i processen, og det giver derfor meget hurtigere svar til ansøgerne. Typisk går der omkring et par timer, men nogle gange kan der kun gå få minutter. Der er eksempler på at de hurtigste allerede sender svar indenfor 15 minutter, og det må siges at være lynhurtigt. Du behøver ikke at blive utålmodig, for svaret skal nok komme.

Hvis du er kommet til at lave en fejl i dit ansøgningsskema, så kan du godt opleve, at du får en mail, eller bliver ringet op, for at få uddybet nogle spørgsmål, eller for at få rettet fejlen i din ansøgning. Det kan godt forsinke processen en smule, men der skal du bare glæde dig over, at låneudbyderen har taget sig tid til at få opklaret nogle ting, og ikke bare afviser din ansøgning, som er den mest normale procedure, hvis der er fejl i en ansøgning.

Låneaftalen og penge på kontoen

Når du har ansøgt om et quicklån, så vil du modtage svar via mail, og det tager lige lidt tid. Når du så modtager svar, så skal du vente til du har modtaget svar på alle dine ansøgninger, hvis du har søgt flere steder på en gang. Når alle svar er kommet, så vælger du det bedste af de godkendte lån. Får du afslag på alle dine ansøgninger, så skal du prøve hos nogle andre udbydere, og så skal du måske ændre taktik en smule. Prøv med mindre lånebeløb, og eventuelt med en medansøger som vil stå som ansvarlig for lånet sammen med dig. Det kan være en ven, en partner eller et familiemedlem. Det afgør du selv. Det kan øge dine chancer for at få godkendt et lån betydeligt.

Når du har klikket på linket, der fører dig ind til låneaftalen, så skal du læse den igennem igen, og tjekke, at alle tal er som du så på udbyderens låneside. Er alt ok, så kan du underskrive din låneaftale med dit NemID. Derefter kan du bare vente på, at udbyderen sender pengene til den konto du har opgivet i din ansøgning, som typisk er din Nemkonto. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvor længe de er om at sende pengene, men de gør det normalt senest dagen efter. Ofte har du pengene samme dag, da mange af udbyderne bruger det man kalder en straks overførsel. Når pengene står på din konto, så kan du bruge dit quicklån til lige det du vil, og når du vil.

Vind 10.000 kr! 

Tilmeld vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 10.000 kr. Vi trækker lod én en gang om året.
Klik her og vind
close-link
Vind 10.000 kr.