fbpx
THIS IS
SPARTA

Lån trods RKI

Lån trods RKI? Der er muligheder at hente. Herunder kan du ansøge om et lån.

Lån trods RKI — Den komplette guide

Auroralån - Lån trods RKI

Har du en dårlig kredit historie eller er du i RKI? Det er intet problem.
Aurora Lån tilbyder lån trods RKI.
Lån op til 50.000 kr.
Lav en ansøgning på 3 minutter.
Alt bliver afklaret online.
Udbetaling på 24 timer.

Hos Ekonomi.dk anbefaler vi ikke forbrugere som er registreret i RKI, at låne penge, før at de har fået bugt med skyldig gæld hos kreditorer. Det gør låneudbyderne her på siden heller ikke. Der kan være mange gode grunde til, at man bliver registreret i RKI, men uanset grund, så skal du gøre noget ved situationen. Der findes låneudbydere som låner penge ud trods RKI registrering, men det er meget få, og så er det meget dyrt. Derfor er det smarteste for dig som er registreret, at du finder løsninger som kan få dig ud af RKI systemet så hurtigt som muligt.

Tag kontakt til RKI

Du skal kontakte RKI og finde ud af, hvem der har registreret dig, og så skal du kontakte dine kreditorer, for at høre om mulighederne for at få lavet nogle aftaler. De er helt sikkert villige til at lave aftaler som både gavner dem og dig. De vil helst ikke skrive dit udestående på tabskontoen, og kan de bare få nogle af pengene retur, så er der basis for en aftale. Det er muligt at komme ud af RKI indenfor en overskuelig årrække, og så kan du ånde lettet op.
lån trods rki

Få hjælp af familiemedlem til lån trods RKI

Der findes jo også den mulighed, at du kan få et familiemedlem til at hjælpe dig med et lån, så du kan blive gældfri. Når du bliver det og du er slettet i registrene, så kan du få mulighed for senere, at tage et lån, og betale dit familiemedlem tilbage igen. Det som er pointen er, at du skal forsøge at afprøve alle muligheder, så det giver dig bedre økonomiske muligheder i fremtiden. Man er lidt stækket rent økonomisk, hvis man ikke kan låne penge.

Søg et lån, selvom du er registreret i RKI

Du kan selvfølgelig søge om lån, selvom du er i RKI, men der er ikke mange muligheder for succes, og hvis der findes udbydere som vil hjælpe dig, så kan prisen være meget høj. Du kan eventuelt med fordel kontakte en gældsrådgiver, som ved hvad det handler om, og som helt sikkert kan hjælpe dig på vej. Det koster selvfølgelig nogle penge, men ofte er de givet rigtigt godt ud, da vedkommende helt sikkert vil kunne spare dig for mange penge i den sidste ende. Du må aldrig give op, for der er altid løsninger, hvis du bare er vedholdende nok.

En historie om RKI-lån fra det virkelige liv

En ret sjov og lærende historie fra det virkelige liv, handler om en fyr, som havde været ude for en skilsmisse og deraf en følgende tvangsauktion på et fælles hus, som gav ham en gæld på næsten 300.000 kroner, som han ikke kunne betale afdrag på, da han skulle starte helt fra bunden af igen. Han fortalte om al sin nød på jobbet til sine kolleger, og en dag kommer det for chefens øre. Han kalder Peter ind, og spørger om han kan hjælpe ham. De laver en aftale, hvor en del af hans løn går til at betale virksomhedens lån tilbage. Han blev gældfri, har stadig job, og mangler kun et par år af hans aftale med chefen. En god historie til inspiration for, at der altid findes løsninger.

FAQ: Lån trods RKI

Brugeranmeldelse

Jeg var havnet i RKI pga. en mobiltelefon på afbetaling, hvor jeg var flyttet adresse og regninger blev ved med at komme pr post. Jeg endte derfor i RKI. Jeg skulle en dag bruge nogle penge hurtigt og kunne ikke optage lån med RKI, fik jeg besked på af banken. Jeg faldt over Ekonomi, der kunne hjælpe mig med et lån trods RKI. Super dejligt.

★★★★★
Frederik Nielsen
Skriv en anmeldese om vores service – klik her

Vind 10.000 kr! 

Tilmeld vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 10.000 kr. Vi trækker lod én en gang om året.
Klik her og vind
close-link
Vind 10.000 kr.