fbpx
THIS IS
SPARTA

Hurtig lån

Med et hurtig lån, har du pengene på meget kort tid. Se alle udbydere af lån med hurtig udbetaling herunder.
★★★★★
Lånebeløb:3.000 - 75.000 kr.
Afbetalingsperiode:12-72 mdr
Rente:14,85-29,85%
Min. alder:18 år
Hvorfor AnnaFinans?

Ingen skjulte gebyrer
Svar med det samme
Sikkert med NemID

 
 

Senest opdateret

Et hurtig lån er et lån som du kan ansøge om, og som du efterfølgende får enten afslag eller tilsagn om ret hurtigt. Her på Ekonomi.dk har vi en lang liste med låneudbydere, som alle tilbyder dig og andre forbrugere adgang til hurtige og billige lån. Et hurtigt lån tager ikke lang tid at søge om, og hvis du er lidt smart, når du søger, så brug nogle af de nedenstående råd og tips, som vi giver dig. Det vil spare dig for meget tid, din søgning vil blive mere effektiv, og du får bedre chancer for at få godkendt og bevilget et lån. Vi forsøger, at gøre vores besøgende meget klogere på det at låne penge, så du og andre får langt bedre forudsætninger, for at få godkendt en ansøgning, og dermed få lidt flere penge på kontoen, som du kan bruge til lige det som du vil.

Hurtig lån, kviklån eller turbolån, som denne type lån også kaldes, er kendt for at være ret nemme og hurtige at få, men hvis du ikke er så god til computer, eller du ikke er så god til tal eller at skrive, så kan du godt regne med, at du får god støtte og hjælp i det følgende. Hæng på, og prøv at læse nogle af de mange andre artikler vi har skrevet om lån, så vil du blive endnu bedre rustet til at få godkendt en låneansøgning.

Lånetyper

Vi kan opdele hurtig lån i to typer af lån, og i princippet flere, men de to hovedtyper, er vigtigst for dig at kende. Låneudbyderne på vores side er nemlig meget forskellige, og de har alle deres egen måde, at køre tingene på – deres eget koncept. Det betyder for dig som kunde eller låneansøger, at du også har rigtig mange muligheder for at få et lån, som passer helt perfekt til dit behov. Det er nemlig det som det hele handler om – at du finder et lån, som passer til dine ønsker, og at det også passer til din pengepung eller budget. Når det gør det, så er vores mission fuldført. De to typer kalder vi for henholdsvis fast lån og for kreditløsning.

Et fast lån, er en lånetype, hvor låntager og långiver, aftaler et fast beløb som lån, for eksempel 20.000 kroner, og en fast og foruddefineret løbetid, med en rente og et månedligt afdrag, som også aftales ved underskrivelse af låneaftalen. I den type lån er intet overladt til noget som helst, og alt er bindende og gældende, indtil løbetiden udløber, og indtil at lånet er betalt tilbage til långiver, inklusiv renter med mere.

En kreditløsning er et helt andet koncept, og virker mere som et kreditkort, hvor du aftaler med långiver, at du får stillet en konto til rådighed, med for eksempel 20.000 kroner, og så aftaler I et minimumsbeløb, som du indsætter på kontoen hver måned. Her aftaler I ingen løbetid, og i princippet, så kan lånet løbe resten af dit liv. Selv når kontoen kommer i nul på et tispunkt, så vil kontoen først blive lukket, hvis du beder om det. Ellers ville den bare være aktiv, til du igen begynder at hæve penge fra den. Normalt sender låneudbyderen ved disse lån et master card eller lignende, og så kan du bare bruge det, når du handler med mere.

Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, men den vigtigste ulempe, handler om at kreditløsningen kan blive rigtig meget dyrere end det faste lån, hvis ikke du har god disciplin og god sans for økonomi. Det er en kæmpe fristelse, at have et kreditkort med penge til rådighed, som man bare kan hæve af.

Hvem tilbyder hurtig lån

hurtig lånDu kan simpelthen ikke undgå, at se de mange reklamer for hurtig lån som dukker op allevegne. Massevis af reklamer og kampagner bliver vist på tv, store skilte i byen, på busser, og selvfølgelig på internettet. Det er oftest her, at du støder ind i dem, hvis du er online det meste af tiden, som de fleste danskere er i dag. Låneudbyderne, som tilbyder hurtig lån til forbrugerne eller kunderne, er selvfølgelig så tæt på deres potentielle kunder som muligt, og det er på nettet. Du kan også sagtens møde de mange udbydere rundt om i butikker og forretninger landet over, hvor de ofte har lavet en aftale med den enkelte butik, om at tilbyde lån til butikkens kunder. På den måde får kunderne en hurtig mulighed for at låne penge, hvis de har et behov, for at få finansieret et køb i den pågældende butik. Det er ikke her, at du får de bedste og billigste lån, og derfor er det smart, at du har vores side med, når du handler. Ekonomi.dk er dit bedste bud på de billigste og hurtigste lån i Danmark, og hvis du har gemt vores side i dine foretrukne, så er vi også altid med dig på farten. Så står du i en butik eller forretning et sted, så kan du hurtigt ansøge om et lån, hos en af vores låneudbydere, tage en kop kaffe, og så vente på et svar. Det er nemt, hurtigt og billigst.

Her på Ekonomi.dk finder du en række af de bedste, hurtigste og billigste lån på markedet. Fordelen ved at benytte vores side er, at vi allerede har gjort en del af forarbejdet for dig. Forstået på den måde, at vi allerede har sorteret godt ud i de udbydere, der er på det danske marked. Det betyder for eksempel, at du ikke vil møde de useriøse og meget dyre hurtig lån. Vi har visse kriterier for, hvem vi optager på vores liste, og det giver dig en sikkerhed eller tryghed, som gør at du bare kan vælge en eller flere af dem, uden at du får problemer, og uden at du kommer til at betale alt for meget for dit nye lån. Det kan ofte betyde en besparelse på mange tusinde kroner i de samlede omkostninger, at du finder den helt rigtige udbyder, og det er penge som du kan bruge på så meget andet, end lige gebyrer og renter.

De udbydere vi har på vores liste, er en række banker og finansselskaber, som alle er godkendte til at operere i Danmark, og det betyder, at de skal overholde alle gældende love, regler og vilkår, som gælder for disse virksomheder. Det betyder også, at du som kunde, kan føle dig tryg og sikker, i forhold til ordentlige vilkår, og at for eksempel de priser der skiltes med, også er de rent faktiske. Det ses desværre ofte, at en del useriøse udbydere, ikke holder sig til den gennemsigtige måde at drive finansiel virksomhed på i Danmark. Det kan du være helt sikker på, når du vælger en udbyder fra vores liste.

Vores liste

Vores liste med låneudbydere er rigtig lang, og der finder du hurtig lån, som dækker de flestes behov. Når vi skriver de flestes behov, så betyder det, at du kan låne mellem 500 kroner og 350.000 kroner, og der kan du vælge imellem både faste lån, billån og kreditløsninger som du kan bruge til lige det du ønsker. Vi har håndplukket alle, og de er de bedste og billigste. Når du gennemser listen, så vil du opdage, at det er meget overskueligt, at få styr på både lånebeløb, løbetider, renter med mere. Det gør det meget nemmere for dig som forbruger eller kunde, at finde rundt i låneudbydernes tilbud. Du vil også kunne se, at de er meget forskellige, og at nogle har valgt låne intervaller som passer til en målgruppe, mens andre igen, har valgt låne intervaller, som passer til andre målgrupper.

Låneudbyderne er også meget forskellige, hvad angår koncept og vilkår, og det kan du let få adgang til, ved at klikke på feltet ‘ansøg’, og så læse alt om deres vilkår og priser. Prøv det med nogle stykker. Når du kommer ind på lånesiderne, så vil du se, at udbyderne har gjort meget ud af, at gøre det så simpelt som muligt for dig og andre låneansøgere. Du kan vælge et beløb, enten ved at skrive det, eller ved at trække en markør til det ønskede beløb, og derefter det samme med løbetiden. Når du har gjort det, så vil du hurtigt få oplyst alt om lånet, blandt andet størrelsen af dit månedlige afdrag, og renter, samlede omkostninger og ÅOP. Det giver dig lynhurtigt et godt overblik over, hvilket lån der passer bedst til dig, og du kan let sammenligne de forskellige låneudbydere med hinanden. På den måde finder du det bedste og billigste lån for dig.

På Ekonomi.dk anbefaler vi, at du som låneansøger, vælger flere udbydere ud – cirka fem, og sammenligner disse med hinanden. Derefter skal du sende en ansøgning til tre af disse, som du mener, giver dig en god chance for at få et lån godkendt. Jo flere ansøgninger du sender ad gangen, jo flere chancer har du for at blive accepteret som ny låner. Det smarte ved at gøre det på denne måde er, at du allerede nu har computeren tændt, og du er allerede i gang med at søge. Det er næsten de samme oplysninger som udbyderne kræver, at du giver dem, og hvis du alligevel har det hele klart, så kan du lige så godt gentage processen mindst tre gange.

I den sidste ende sparer du en masse tid og besvær. Hvis du kun søger en udbyder om lån, og lukker computeren ned, så skal du vente på svar fra denne. Hvis det bliver et afslag på din ansøgning, så skal du starte computeren op igen, og starte helt forfra igen. Når du sidder ved din computer eller tablet for at søge om lån, så skal du have dit NemID klart. Nogle af udbyderne klarer ansøgning og underskrift via NemID, for at beskytte dig så meget som muligt. Det er bare en ekstra sikkerhed for dig og udbyderne.

Vores liste er altså er rigtig god hjælp til dig, der ønsker at ansøge om et hurtig lån, og hvis du vil vide meget mere om lån og ansøgninger, så kan du læse flere artikler her på siden, som giver dig endnu flere tips og råd, til hvordan du nemmest og hurtigst får et lån.

Hvem kan få et hurtig lån

I Danmark kan alle over 18 år, og som er myndige, ansøge om lån hos finansieringsselskaber. Sådan er loven skruet sammen, men de forskellige låneudbydere på det danske marked, har meget forskellige vilkår, og de adskiller sig også på aldersgrænsen. Mange tilbyder lån til kunder som er 18 år, mens andre først godkender ansøgere som er enten 20 eller 23 år. Det er den enkelte udbyder som selv sætter grænsen, og det gør de, ud fra deres samlede koncept. Hver enkel låneudbyder har nemlig deres helt egen ide om, hvem der kan låne penge, og hvor meget de kan låne. Nogle udbydere tilbyder lån til de helt unge, hvor beløbet så ikke er nær så højt som hos andre, der har valgt en lidt ældre målgruppe, og med noget større lånebeløb.

Det handler for ansøgere om at matche de krav, som låneudbyderne stiller til dem, og så handler det om, at ansøgerne bliver godkendte i forhold til mange andre krav, som vi vil beskrive i næste kapitel. Hvis du er over 18 år, så vil du kunne finde låneudbydere på vores lange liste, som gerne vil låne dig penge. Jo ældre du er, jo mere kan du låne, og over længere tid, i forhold til løbetiden. Har du fast indtægt, og du lige mangler til for eksempel et indskud i en bolig – eksempelvis 20.000 kroner, så vil du meget hurtigt kunne finde udbydere, der matcher dit ønske. Du skal altså have råd til at betale pengene tilbage løbende i forhold til den låneaftale som du og långiveren laver med hinanden. Er du ung, så skal du have indtægt, og jo ældre du er, og jo mere du skal låne, jo mere skal du tjene, for at få godkendt et større lån.

Det er meget forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, om hvilken form for indtægt du skal have. Nogle er ligeglade med, hvor pengene kommer fra, mens andre kræver en fast indtægt i form af løn, pension, dagpenge med mere. Det er ikke så tydeligt i låneudbydernes materiale eller vilkår, men hvis du klikker ind på hver enkel udbyder, så er det nogle som er ret præcise i deres vilkår, og andre som ikke er. Her må du prøve dig frem, og som tidligere skrevet, her på siden, så er der bedre muligheder, hvis du for eksempel sender tre ansøgninger af sted på en gang, så øger du dine chancer betydeligt. Ud over at du har indtægt, så skal du jo også selv tage hensyn til dit eget budget, og det skal gerne vise, at du for eksempel, har råd til at betale 600 kroner i afdrag hver måned i fire år, hvis du låner 20.000 kroner.

Hvilke krav

Vi har tidligere skrevet, at låneudbyderne på vores liste er meget forskellige, hvad angår størrelsen på lånebeløb og løbetid med mere. Det som også adskiller udbyderne fra hinanden, er de krav de stiller til deres ansøgere, og her vil vi prøve, at skitsere de mest almindelige krav, så du får et godt billede af, hvad du skal matche, når du søger om lån hos en långiver. Alderskravet på 18 år, myndighedskravet, at du skal være myndig, og så de forskellige udbyderes egne tilpasninger, hvor du godt kan opleve spring fra 18 til 23 år.

Generelt så har låneudbyderne nogle ensartede krav i forhold til de oplysninger de kræver fra dig, og dem gennemgår vi i det følgende. Du skal opgive dit fulde navn, altså det der står på din dåbsattest eller på dit pas, og du skal have en fast bopælsadresse som er registreret hos folkeregistret i Danmark. Der er stort set ingen udbydere, der tilbyder lån til folk, som ikke bor i landet. Du skal også opgive dit cpr-nummer, og så vil mange vide lidt om din civile status, i forhold til statsborgerskab, og om du bor alene, eller er samboende/gift med mere. Her er det meget forskelligt fra udbyder til udbyder, hvilke detaljer de spørger om, og der findes nogle få udbydere, som ikke giver lån til forbrugere eller ansøgere, som ikke er statsborgere for eksempel. Men har du asyl eller opholdstilladelse, så er der rigtig mange låneudbydere som gerne vil låne dig penge, så længe du opfylder de øvrige betingelser, som der stilles til dig. Det er bare noget du skal tjekke på den enkelte udbyders låneside.

Låneudbyderne stiller naturligvis også krav om, at du er i stand til at betale dit lån tilbage, og derfor vil de gerne vide lidt om dine indtægtsforhold. Her adskiller udbyderne sig også ret meget fra hinanden, men det kan godt være lidt svært, at se om de accepterer den ene eller anden form for indtægt hos mange af dem. Nogle skriver direkte, at du skal have job, mens andre bare gerne vil vide om du har en fast indtægt hver måned. Har du det, enten i form af lønindtægt fra job, pension, dagpenge eller lignende, så er der kun et at gøre, nemlig at søge. Søg hos flere på en gang, så du øger dine chancer for at matche en af udbyderne eller flere af dem. Hvis du for eksempel oplever, at en udbyder ikke accepterer en ansøger uden job, og du er ledig, så springer du bare den udbyder på din liste over, og går videre til den næste. Du må ikke miste modet, men tro på, at der nok skal findes en fra vores liste, som er villig til at give dig et hurtigt og billigt lån.

Uanset hvad, så skal du forsøge at sende så mange ansøgninger som muligt, for på den måde at øge dine låne chancer. Hvis du for eksempel har sendt tre ansøgninger, og de alle har afvist eller afslået dem, så kan det være en god ide, at skifte taktik. Det betyder, at der er flere ting du kan gøre og ændre, så dine muligheder bliver betydeligt bedre. Find et ekstra job så du øger din indtjening i en periode, eller få hjælp af en medansøger, som er villig til at stå for lånet på lige vilkår med dig. I vil begge være ansvarlige for tilbagebetalingen af hele beløbet, og det giver låneudbyderen en større sikkerhed for deres lån, og det giver dig bedre chancer. Nogle gange vil ansøgere opleve, at lånets renter bliver en smule lavere, når der er to ansøgere på lånet. En medansøger kan være din partner, en ven eller familiemedlem, som gerne vil hjælpe dig med at få et lån.

Et andet noget ubeskrevet krav handler om dig selv. At låne penge kræver meget stor disciplin og stor ansvarlighed, og så skal du have et godt overblik over din økonomi, så du er helt sikker på, at du er i stand til at overholde dine forpligtelser overfor din långiver.

Hvad koster dit hurtig lån

hvad koster et hurtig lånNår du skal låne penge, så koster det penge. Låneudbyderne har en forretning som betyder, at de tjener penge på at låne ud til dig. Priserne varierer fra udbyder til udbyder, og ingen af dem har de samme priser. For at du kan få et hurtigt overblik, så kan du på vores liste, hurtigt se renten eller rentespændet hos den enkelte udbyder. Rentesatserne på listen er vejledende, og du skal ind på hver udbyders låneside, for at se de helt præcise omkostninger, da det afhænger meget af lånebeløbets størrelse, løbetiden og meget mere. Først når du indsætter dit lånebeløb og løbetid i deres låneberegnere, vil du kunne se, hvor meget lånet vil koste helt præcist.

Det tal du skal kigge på, er de samlede låneomkostninger for hele perioden. Vil du låne 20.000 kroner for eksempel, så kan du se, at det cirka koster 11.800 kroner, hvis du tager et lån over fire år. ÅOP er 28,17 procent hos en tilfældig valgt udbyder på vores liste. Du vil altså have tilbagebetalt 31.800 kroner i hele perioden, og det svarer til 59 procent af lånebeløbet over hele perioden, som er ganske fint for den type lån. Generelt skal det tal ligge mellem 30 og 70 procent, så er det ikke helt ublu priser. Der findes udbydere – ikke på vores liste, som du kan finde rundt om i for eksempel butikker, der tager mellem 100 og 300 procent, og dem skal du undgå.

Når du kender alle tallene, så har du nu mulighed for at skrive dem ned, og så undersøge nogle flere udbydere, og på den måde finde den som er billigst for dig.

Er du typen som ikke går så meget op i renter og låneomkostninger, og kun interesserer dig for, hvad du skal betale i afdrag hver måned, så kan du også se det det tal i udbydernes låneberegnere, og det er i ovenstående eksempel cirka 660 kroner pr. måned. Det er selvfølgelig vigtigt, at du ved, om du har råd til dine afdrag, men du kan spare mange tusinde kroner ved at låne dine penge hos en af de billigste udbydere på vores liste. Penge som kan bruges til forbrug, rejser eller opsparing i stedet for renter til en låneudbyder. Du finder de bedste, hurtigste og billigste hurtig lån på vores liste, og der er mange penge at spare.

Når du sidder foran en af udbydernes låneberegnere, så kan du selv justere op og ned på både lånebeløb og løbetid. Hvis du for eksempel justerer løbetiden op til fem år, så vil du kunne se, at afdragets størrelse bliver noget mindre, men til gengæld bliver låneomkostningerne en del dyrere. Omkostningerne vil blive cirka 14.680 kroner, mens afdraget vil udgøre 578 kroner, det svarer til næsten 3.000 kroner mere for et ekstra år, for at spare under 80 kroner om måneden. Du må jo selv vurdere, hvordan dit lån skal være, men jo før du betaler dit lån ud, jo mindre vil det koste dig, at låne penge.

Hvordan søger du et hurtig lån

Det er både hurtigt og meget nemt at ansøge om et lån her på vores side. Tjek vores liste med låneudbydere, og find fem som matcher med det lånebeløb som du ønsker dig. Gå derefter ind på de fem lånesider, og skriv de vigtigste tal ned, for at sammenligne vilkår og priser med de andre emner. Når du har fundet de tre bedste og billigste lån, og du kan imødekomme deres øvrige krav, så sender du dem alle en ansøgning. Dermed forbedrer du dine chancer for at få et positivt svar. Det er meget vigtigt, at du husker at udfylde alle felter i skemaet på lånesiden, og det er afgørende, at du ikke laver nogen fejl. Fejl kan betyde, at du ikke får godkendt et lån, eller at det tager meget længere tid at få godkendt lånet. Husk at være præcis og grundig, og dobbelttjek alt. De oplysninger du giver selskabet, skal være sande, og du udfylder en ansøgning med strafansvar, så gør det korrekt.

Sagsbehandling

Når du har sendt din ansøgning, så vil låneudbyderen gennemgå alle oplysninger, og krydstjekke det hele, for så endelig at lave en generel kreditvurdering af dig, så du enten kan modtage et afslag eller et tilsagn om lån. Meget af sagsbehandlingen foregår elektronisk via diverse registre og platforme, og først til sidst kommer der en kreditmedarbejder med ind i billedet, som tager en endelig vurdering, så de kan sende dig et hurtigt svar. Svaret bliver sendt med mail, og får du et afslag, så må du søge igen, og hvis du får et tilsagn om lån, så vil der i den mail du har modtaget, være et link til en låneaftale, som du skal underskrive med dit NemID. Det er meget lige til, og det går hurtigt.

Hvor lang tid går der

Fra du begynder at udfylde et ansøgningsskema til du modtager svar fra en låneudbyder går der normalt et par timer. Nogle låneudbydere er dog noget hurtigere, og kan gøre det på få minutter – cirka 15 til 30 minutter. Får du et positivt svar med en låneaftale, så kan du underskrive den med det samme, og så vil der indgå penge på din konto senest dagen efter. Men igen, er der nogle udbydere som er meget hurtige, og så har du pengene på din konto allerede samme dag, inden for et par timer.

modtag penge hurtigt med et hurtigt lån

Brugeranmeldelse

Jeg skulle bruge et hurtigt lån, da jeg skulle bruge penge hurtigt i forbindelse med en flytning. Med Ekonomi fandt jeg et lån, hvor jeg kunne få pengene meget hurtigt. Godt overblik og god vejledning.

★★★★★
Lise Madsen
Skriv en anmeldese om vores service – klik her

Vind 10.000 kr! 

Tilmeld vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 10.000 kr. Vi trækker lod én en gang om året.
Klik her og vind
close-link
Vind 10.000 kr.