fbpx

Lån trods gæld

Lån penge selv med gæld, du har pengene på meget kort tid. Se alle udbydere af lån trods gæld herunder.
Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "rkilaan"

Står du på nuværende tidspunkt i en gældssituation, og har du behov for at låne penge, så vil vi i dette skriv gennemgå nogle af de muligheder, som du har for at låne trods gæld. Det kan godt være en udfordring, hvis man i forvejen har oparbejdet gæld, og derfor håber vi, at du vil finde nedenstående information brugbar.

Kan jeg låne trods gæld?

Det korte svar på ovenstående spørgsmål er; ja. Det ér som udgangspunkt muligt at optage lån trods gæld, men der er flere forskellige faktorer, som påvirker dine muligheder. Som udgangspunkt har låneudbyderne ikke mulighed for at tjekke op på, om du skylder penge, medmindre du er havnet i RKI registret. Skulle du være havnet her, så kan vi henvise til vores underside omhandlende lån trods RKI.

En større gæld kan være med til at begrænse dig i dit daglige virke. Derfor kan det være fristende at optage et nyt lån for derved at have et rådighedsbeløb i et lille rum tid. Herfra skal det dog lyde, at man skal være yderst varsom med at optage ny gæld, hvis man allerede står i en gældsat situation. Der kan løbe mange omkostninger på de forskellige lån, og selvom et lån trods gæld umiddelbart kan virke som et klogt træk, så er det modsatte ofte tilfældet. Enkelte tilfælde kan dog gøre det nødvendigt.

Herunder vil vi komme nærmere ind på, hvordan du som forbruger optager et lån på trods af, at du skylder penge. Derudover vil vi komme ind på nogle af de forskellige faktorer, som du skal være opmærksom på, når du ønsker at optage et lån på nettet. Vi har i flere år rådgivet mange tusinde danskere indenfor alt fra lån til mobilabonnementer, og vi kender derfor til de spørgsmål, som du måtte sidde inde med.

Lad ikke gælden styre dit ønskede lånebeløb

Selvom det kan være fristende at låne penge til at betale en gammel gæld af, så skal man være ganske varsom med dette. Du må nemlig ikke lade din gamle gæld være bestemmende for, hvor stort et lånebeløb du ønsker at optage. Det kan hurtigt skabe en form for ond cirkel, som du ikke ønsker at komme ind i. Du skal derimod sætte dig nogle realistiske mål for, hvad du gerne vil opnå med det ønskede lånebeløb samt et detaljeret budget, hvor du udpensler hvordan pengene skal tilbagebetales samt henover hvor lang tid. Vil du eksempelvis låne 10000 kr, så anbefaler vi, at du i forvejen har lavet et regneark (det kunne eksempelvis være via Google Sheets), hvor du nøje og detaljeret får skrevet ind, hvor meget du har mulighed for at afdrage på lånet månedligt. På den måde kan du hele tiden holde styr på dit kviklån samt holde overblikket over, hvor meget du skal lægge til side hver måned.

Mobile lån trods RKI

Har du gæld? Sådan låner du penge.Selvom du skulle være kommet i RKI grundet din gæld, så er det faktisk stadig muligt at optage et mobillån. Mobile lån trods RKI er ikke noget, vi som udgangspunkt anbefaler, men vi skal dog gøre opmærksom på, at muligheden findes.

Skal man ud i at låne trods gæld, så hænger vi fast i vores anbefaling om, at man får dannet sig et ganske detaljeret overblik over, hvor meget man har mulighed for at tilbagebetale samt henover hvor lang tid. Mange mikrolån har eksempelvis en relativt kort tilbagebetalingstid, og det er noget, du skal være opmærksom på, inden du optager det.

Her hos Ekonomi har vi gjort det ganske let og overskueligt for dig, der ønsker at sammenligne de mange forskellige låneudbydere, der i dag befinder sig på markedet. Via vores sammenligningstabel kan du nemlig lynhurtigt finde frem til de valgmuligheder, som du har. Derudover har du øverst på siden mulighed for at filtrere selve tabellen. Det sparer dig for en masse tid, da du derved udelukkende får vist de låneudbydere, som du reelt set har interesse i, da de tilbyder præcis det, som du er ude efter.

I tabellen vil du kunne finde låneudbydere såsom BankNorwegian, Robotlån og Vivus. Som du derfor kan se, så dækker vi et yderst bredt spektrum af de udbydere, der ønsker at servicere dig.

Et gæld lån behøver ikke være svært at optage

Som vi kort har været inde på i nogle af de tidligere afsnit, så behøver et gæld lån som udgangspunkt ikke at være svært at optage. Det er de færreste låneudbydere, der ønsker at vide, hvad du skal bruge dine penge på, samt hvorfor du mangler dem. Derfor er det som udgangspunkt ikke en udfordring at låne på trods af gæld. Det kan dog komplicere sagen gevaldigt, hvis du eksempelvis står i RKI eller kreditvurderingen af dig ikke kan godkendes.

Alle låneudbydere vil gennemgå en kreditvurdering af dig. Denne kører igennem dit CPR-nummer, og det kan derfor godt være en udfordring for dig at få et gæld lån, hvis du er registreret som dårlig betaler eller skyldner. Vær derfor opmærksom på, om du enten står i RKI eller Debitor Registret, inden du foretager dig endnu en gældsætning.

RKI lån alligevel

Det er meget få virksomheder, der i Danmark tilbyder at give et RKI lån alligevel. Der findes dog nogle, og her fra vores sted skal der blot lyde en stor opfordring til at passe på, før man sætter sig i endnu større gæld. Lån trods RKI registrering er ikke noget, vi som udgangspunkt anbefaler nogle, da der højst sandsynligt har været en grund til, at man i første omgang er røget i Experians RKI Register.

Hvordan optager jeg lån trods gæld?

Sidder du med en tvivl om, hvordan du helt praktisk låner trods gæld, så tøv ikke. Vi vil herunder give dig svaret på, hvordan det gøres i praksis samt give dig det nødvendige overblik over, hvilke steps du skal igennem. Med vores mange års erfaring i branchen følger vi fremgangsmåderne tæt, så vi altid er sikre på, at kunne videregive den nyeste viden indenfor området.

  • Først og fremmest vil du skulle skrive det lånebeløb, som du ønsker at låne. Dette vil ofte kunne gøres direkte i et tekstfelt, eller du vil skulle “køre” en markør hen til det rette beløb.
  • Dernæst skal du udfylde informationer omkring dig selv. Dette vil, blandt andet, være navn, adresse, bankkonto, CPR-nummer og telefonnummer. Alle disse oplysninger skal dels bruges til at oprette dig i systemet, og dels bruges til at kunne kreditvurdere dig samt udbetale beløbet.
  • Når alle disse informationer er udfyldt, vil du skulle afsende din ansøgning. Din ansøgning er derfor komplet anonym, og der stilles ikke spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til. Derfor synes mange, at et quicklån er rarere at optage end et banklån.
  • Låneudbyderen vil nu kreditvurdere dig. Dette kan tage alt fra et par minutter til flere timer. Afhængigt af om ansøgningen afvises eller godkendes, vil du enten modtage et lånetilbud eller blot en afvisning.
  • Modtager du et lånetilbud, er det nu op til dig at acceptere det. Ønsker du at acceptere det, skal du underskrive tilbuddet ved hjælp af dit NemID. Det er derfor et krav hos langt de fleste udbydere, at du har et NemID. Du skal dog huske på, at du ikke er tvunget til at sige ja til tilbuddet. Det er blot et tilbud (som der er uforpligtende), og har du derfor i mellemtiden fortrudt, så kan du blot takke nej.
  • Skulle du vælge at godkende aftalen samt underskrive ved hjælp af NemID, så vil pengene umiddelbart efter overføres til dig. Mange steder vil du få pengene som en straksoverførsel, hvilket ganske enkelt betyder, at du modtager pengene med det samme. Det kan sammenlignes med banksystemernes MobilePay i hastighed.

Udfra ovenstående steps kan du danne dig et glimrende overblik over, hvordan du i praksis optager lån trods gæld. Denne proces er den helt gængse i branchen, og derfor vil du højst sandsynligt ikke møde nogen afvigelser, hvis du ender med at vælge en af vores samarbejdspartnere.

Lån til indfrielse af gæld

Lån penge i dag trods en smule gældDet kan ofte være fristende at optage et lån derved at komme ud af sin gamle gæld. Man bør dog være opmærksom på de konsekvenser, som der kan følge efter dette valg. Hele denne artikel omhandler naturligvis dét at låne, selvom man skylder penge – men hvad man ønsker at låne til, er reelt set det store spørgsmål. Det kan være nødvendigt, hvis der absolut ikke er nogen vej udenom, og man skal have mad på bordet. Er det dog for at få fat på den nyeste telefon med et billigt mobilabonnement, så slår vi et slag for, at man genovervejer hele situationen.

Hvordan optages et lån nemmest, når man skylder penge?

Som vi har været inde på et par gange tidligere, så handler det naturligvis om, hvor du skylder penge henne, og om du er registreret i et skyldnerregister. Har du dog tjekket, at du ikke står i RKI, så vil du som udgangspunkt nemt kunne låne pengene direkte på nettet – også selvom du skylder penge i eksempelvis et hus.

Online forbrugslån er de seneste år blevet ekstremt populære, da de er uhyre nemme at optage, og det derudover går ekstremt stærkt med at få udbetalt pengene. Derudover bliver du ikke stillet til ansvar for, om hvorvidt hensigten med lånet er klogt eller ej. Dette skal du gøre op med sig selv, det blander låneudbyderne sig som udgangspunkt ikke i.

Et krav fra låneudbyderne er dog naturligvis, at de kan kreditvurdere dig. Det er derfor, at vi i starten af dette afsnit understregede, at det handlede meget om, hvor og hvem du skylder penge til.

Sådan finder du den optimale låneudbyder

Vi har i mange år givet rådgivning indenfor forskellige brancher, hvor lånebranchen som udgangspunkt altid har været dér, hvor behovet har været størst. Derfor ved vi også et og andet, når der falder spørgsmål om, hvordan man finder den optimale låneudbyder.

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at det handler meget om præferencer og behov. Har du et behov for et lån på 200000 kr, så er det naturligvis nogle andre processer, som skal igangsættes, end hvis du blot ønsker et lån på 5000 kr.

Den optimale låneudbyder for din nabo behøver derfor ikke også at være det optimale valg for dig. Først skal du finde ud af, hvor stort et lånebeløb du har behov for. Dernæst skal du gøre op med dig selv om, hvad der er vigtigt. Er det eksempelvis lave omkostninger i forbindelse med lånet, eller er det en hurtig godkendelsesproces samt udbetalingstid? De forskellige udbydere har forskellige fordele og ulemper. Derfor har vi gjort det nemt for dig via vores tabeller at danne dig et hurtigt overblik over, hvad du kan forvente hos de enkelte udbydere.

Du skal ikke stille nogen sikkerhed

En af de store fordele ved at låne penge hurtigt på nettet er, at du ikke skal stille nogen sikkerhed. Går du derimod ned i banken med samme hensigt, vil du for det meste skulle stille en sikkerhed. Er det eksempelvis privat, vil du højst sandsynligt skulle stille en sikkerhed i form af friværdien i din blog. Er det derimod som virksomhed, så vil ejerne ofte skulle hæfte personligt.

Når du låner på nettet, så skal du (som udgangspunkt) ikke stille sikkerhed. Det er blandt andet derfor, at disse former for lån er markant dyrere end dem i banken. Derfor er der fordele og ulemper ved begge valgmuligheder. Du behøver dog ikke være nervøs for at skulle forsvare dit ønske om et kviklån, da der hverken skal stilles sikkerhed eller besvares spørgsmål.

Skulle du være nysgerrig efter at vide, hvad det vil koste dig, så benyt dig frit af vores smarte lånesammenligner. Derudover kan du med fordel kaste et blik på vores blog, hvor vi jævnligt deler ud af tips og tricks indenfor alle de forskellige områder, som vi rådgiver indenfor. Vi er eksperter indenfor alt fra bredbånd til alarmer, og vi vil derfor næsten kunne garantere dig for, at du falder over noget interessant og lærerigt. Vi gør i hvert fald vores bedste for, at der ugentligt opdateres med nyt og lærerigt indhold.