fbpx

Kviklån rentefrit

Komplet liste over udbydere af rentefrie kviklån i Danmark, hvor du kan ansøge med det samme.
Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "rentefrit"

Kviklån rentefrit — Den komplette guide

Onlinebaserede lån har tilegnet sig et usandt renommé for, at have høje renter. Faktum er dog, at det ikke er tilfældet. I dag er der endda op til flere låneudbydere, der tilbyder rentefri kviklån. Det betyder, at det er muligt at optage et lån, du ikke skal betale månedlige renter af, hvilket også gør lånet markant billigere.

Hvis du overvejer at låne penge på nettet, så skal du selvfølgelig have fokus på at gøre det billigst muligt. Der er ikke nogen grund til at betale høje rente eller gebyrer, hvis det er noget, du kan undgå. Derfor er det også oplagt, at du vælger at gå efter et rentefrit kviklån, da det kan spare dig for en større mængde penge.

Det er langt fra alle låneudbydere, der tilbyder rentefri kviklån. I løbet af de seneste par år er der dog flere og flere udbydere, der er begyndt at tilbyde sådanne typer af lån. Det skyldes at konkurrencen med årene er blevet mere intens, hvorfor de enkelte låneudbydere har følt sig nødsaget til at konkurrere på prisen.

På trods af, at det kan virke simpelt at optage et lån uden renter, så er det faktisk ikke helt så enkelt. Der er fortsat op til flere punkter, der skal inddrages i dine overvejelser, hvis du vil sikre, at du ender med det helt rette lån for dit vedkommende. Derfor skal dit lån vælges med både den største tålmodighed og omhu.

Hvad er et rentefrit kviklån?

Find et kviklån helt rentefrit i dagEt rentefrit kviklån er – som navnet antyder – et lån, der ikke skal betales renter af. Er rentefrit lån er som regel fuldstændig gratis, hvis blot du sørger for at tilbagebetale det fulde beløb inden for aftalt tid. Det er dog forskelligt fra udbyder til udbyder, hvad denne tidsramme lyder på – og dertil også fra lån til lån.

Denne tidsramme lyder som regel på enten 14 dage eller 30 dage. I enkelte tilfælde er det muligt at finde en række låneselskaber, der tilbyder en tidsramme på 60 dage. Uanset hvad, så beviser dette dog, at der er tale om lån, der har en kort tilbagebetalingsperiode og derfor heller ikke egner sig til et større beløb.

Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at et rentefrit kviklån ofte er kendetegnet ved at have udgifter, der er gemt på anden vis end i rentebetalinger. Ofte er der tale om en række omkostninger, der er blevet gemt som stiftelsesomkostninger eller gebyrer. Det er som følge af dette, at der kan tilbydes en rente på 0%.

Er det muligt at optage et rentefrit kviklån uden sikkerhed?

Mange lån på nettet er kendetegnet ved, at du ikke skal stille sikkerhed. Det betyder også, at det faktisk er muligt for dig at optage et rentefrit kviklån uden at stille sikkerhed for dette. Det er en klar fordel, da det er med til at gøre det både hurtigere og nemmere at optage et sådant lån og få pengene udbetalt.

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at et rentefrit lån kræver en kreditvurdering. Derfor er det ikke alle, der kan få lov til at låne rentefrit, uden at stille en sikkerhed for dette. I langt de fleste tilfælde er det dog ikke noget, de enkelte låneudbydere stiller synderligt høje krav til, hvorfor chancerne også er gode.

Hvis du ikke kan eller ikke ønsker at stille en sikkerhed for dit lån, så kan det sagtens lade sig gøre for dig at finde op til flere låneudbydere, der tilbyder kviklån uden såvel renter som sikkerhed. Det er en både nem og billig måde at låne penge på, hvorfor der også er mange danskere, der vælger at gøre brug af dette.

Hvad skal jeg vide, inden jeg optager et rentefrit kviklån?

Der er mange ting, du skal være klar over, inden du giver dig i kast med at låne penge på nettet. Det er også noget, der gør sig gældende, hvis du har intentioner om at skulle låne penge i form af et rentefrit kviklån. Derfor er det naturligvis også noget, du skal sørge for at gøre med den absolut største omhu.

I denne forbindelse er der naturligvis en række aspekter, der er vigtigere at holde styr på end andre. Samtidig skal du også vide, at der er en række begrænsninger, hvis du ønsker at låne penge uden at skulle betale renter. Disse betingelser og begrænsninger har du mulighed for at blive klogere på herunder:

  • Lånebeløb: Hvis du ønsker at låne penge i form af et rentefrit kviklån, så skal du selvfølgelig være opmærksom på, at det er begrænset hvor mange penge, du kan få lov til at låne. Det er dog noget, der er forskelligt fra udbyder til udbyder. For det meste varierer det dog mellem 1 kr. og 6.000 kr.
  • Løbetid: Det er dog ikke kun det beløb, du kan låne, der er forskel på hos de enkelte udbydere. Du vil nemlig også opleve, at der er stor forskel på lånets løbetid. Det kan nemlig variere fra blot et par dage og helt op til 60 dage. Sidstnævnte tilbydes kun meget få låneudbydere på markedet.
  • Rente: I og med, at der er et rentefrit lån, så skal der ikke betales renter på lånet. Du skal dog være opmærksom på, at det i de fleste tilfælde også er et lån, der er strikket sammen, så der ofte den aftalte tidsperiode vil falde renter på, hvis du ikke har formået at betale hele lånet retur.
  • Gebyrer og omkostninger: Det er svært at have med gebyrer og omkostninger at gøre, når der er tale om et kviklån uden renter. Årsagen til dette er, at det er noget, der varierer meget. Nogle steder er der mange gebyrer og udgifter, mens der hos andre udbydere er tale om et gratis lån.

Årsagen til, at det er attraktivt at låne penge via et rentefrit kviklån er, at der typisk kun skal betales ét gebyr i stedet for renter, der skal betales løbende. Det betyder også, at du kun skal betale for lånet én gang, og at alle udgifter falder på samme tid. Derfor er det også en klar fordel, hvis økonomien er presset.

Hvis du skal bruge pengene inden for kort tid, så husk dog på, at hvis du vælger et almindeligt, rentefrit kviklån, så vil dette lån være underlagt reglen om 48 timers betænkningstid. I stedet kan du med fordel vælge at tegne en online kassekredit, hvis du vil have et rentefrit lån, der kan udbetales med det samme.

Du tjekker bedst prisen på et rentefrit kviklån vha. ÅOP

Sådan finder du et kviklån rentefritHvis du gerne vil låne penge i form af et rentefrit kviklån, så skal du være klar over, at der fortsat er udgifter, der skal betales. Derfor er det også vigtigt, at du giver dig tid til at undersøge priserne på de enkelte lån. Det kan du gøre på flere måder, men det er dog nemmest for dig at gøre brug af ÅOP.

I og med, at der ikke skal betales nogle renter, så er sammensætningen af ÅOP for et sådant lån også anderledes end andre typer af lån. Hvis du vælger at gøre brug af ÅOP til at vurdere lånet, så vil de omkostninger, der er inkluderet i lånet og dermed også dets ÅOP være de følgende omkostninger:

  • Stiftelsesgebyrer
  • Administrationsgebyrer
  • Rente efter den gratis låneperiode er overskredet

Des lavere lånets ÅOP er, des billigere vil lånet også være. I Danmark er det lovpligtigt for låneselskaber at oplyse ÅOP på alle deres lån. Derfor kan du også være sikker på, at de altid giver et retvisende billede af, hvorvidt der er tale om et dyrt eller et billigt lån – og det skulle selvfølgelig gerne være det sidstnævnte.

Er rentefrit det samme som gratis?

Der er mange, der tror, at rentefrit er det samme som gratis. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er tilfældet. På trods af, at du ikke skal betale renter, så er det stadig andre udgifter, du skal betale, hvilket bl.a. er noget, der inkluderer stiftelsesomkostninger og diverse typer for administrationsgebyrer.

Hvis du har et ønske om at kunne låne penge gratis, så skal du på jagt efter én af de udbydere, der har valgt at gøre brug af gratis lån til nye kunder som en form for markedsføring. I dag kan du finde frem til et bredt spektrum af låneudbydere, der er villige til at låne mindre beløb ud, uden at det skal koste noget.

På lige fod med de rentefri lån, så er det også et lån, der er afhængig af en fast løbetid. Hvis du ikke kan betale dit lån retur inden for den aftale periode, så skal du betale både gebyrer og renter i stor stil. Hvis du kan betale lånet retur inden for den periode, der er blevet aftalt, så vil lånet dog være 100% gratis.

Det er også ensbetydende med, at du faktisk har op til flere muligheder for at låne penge på nettet, uden at det koster dig noget. I langt de fleste tilfælde er der dog tale om mindre beløb. Hvis du skal bruge et større beløb, så er du nødsaget til at skulle betale for dette.