fbpx

Kassekredit

Komplet liste over udbydere af kassekredit i Danmark, hvor du kan ansøge med det samme.
Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "lanpenge"

Kassekredit — Den komplette guide

Har du gjort dig overvejelser om at få en kassekredit, men er du i tvivl om, hvordan du bedst gør det? Om du skal oprette en kassekredit hos et pengeinstitut eller du skal vælge et onlinebaseret låneselskab? I dét tilfælde er du kommet til det rette sted, da du her bliver klogere på mulighederne ift. at få en kassekredit.

I mange tilfælde giver det bedre mening, at du vælger et onlinebaseret låneselskab. Det giver dig nemlig mulighed for at navigere udenom banken, hvor de oftest stiller høje krav, hvis du ønsker at få oprettet en kassekredit. Derfor er det også noget, der er værd at overveje, uanset om du har kendskab til det eller ej.

For at sikre at du får en billig kassekredit, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad dette indebærer. Dertil er det også essentielt, at du vælger at se nærmere på, hvilke omkostninger, der er forbundet med at have en kassekredit. Som der også er givet udtryk for ovenfor, så kan du blive meget klogere på dette lige her.

Hvad er en kassekredit?

En kassekredit har en række fordele, du ikke får i forbindelse med andre lånetyper som f.eks. kviklån, forbrugslån eller et minilån. Herunder vil du finde en grundig forklaring af, hvad en kassekredit indebærer, og hvordan den fungerer. Dertil skal det understreges, at der findes to definitioner af en kassekredit.

Kassekredit i banken

Her er der tale om en låneform, hvor der løbende er mulighed for at hæve af en udstedt kredit. Det er en kredit, der bliver stillet til rådighed af din bank, og det fungerer for de fleste (der er faktisk mange, der har en sådan kassekredit) som et ekstra rådighedsbeløb, der løber op til et maksimum aftalt med banken.

Det kan bedst sammenlignes med et bevilget overtræk som banken har sagt god for. Med andre ord, så er der altså tale om en økonomisk buffer, der giver dig mulighed for at lave et overtræk på din konto, hvis det f.eks. står stramt til i nogle måneder eller at du modtager en uforudset regning, du ikke selv kan betale.

Kassekredit på nettet

Find den bedste kassekredit løsningFinder du derimod en kassekredit på nettet, så vil der være tale om en låneform, hvor hele den søgte kredit bliver udbetalt til din konto. Det er naturligvis ensbetydende med, at det på mange punkter får det til at mindre om de andre lånetyper på nettet, men der er dog nogle markant forskelle mellem disse.

Én af de mest markant forskelle er, at du selv har mulighed for at afdrage på din kassekredit, når det er noget, du selv mener, du har plads i din økonomi til at gøre. Derfor er det også en fremragende løsning for dig, der eksempelvis har svært ved at afdrage på nogle af de traditionelle lån som eksempelvis et kviklån.

Hvordan fungerer en online kassekredit?

Det er endnu ikke alle låneselskaber, der har taget denne type af lån til sig. Det er nemlig en relativt ny form for lån, som let kan forveksles med en kassekredit i en bank. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er det samme. Derfor er det også vigtigt, at du er opmærksom på de forskelle, der bydes på.

Der er ikke mulighed for at optage store lån i form af en online kassekredit. De fleste låneselskaber sætter en grænse ved cirka 15.000 kr. Har du behov for et større beløb end dette, så er du nødsaget til at kontakte din bank. Er det et passende beløb, så har du mange muligheder for at finde en god online kassekredit.

Når du har fundet en løsning, der synes at være passende for dit vedkommende, så skal du blot sende en ansøgning afsted. Dernæst vil det blive vurderet, om du er kreditværdig. Godkendes du, så udbetales de lånte penge til din konto inden for ganske kort tid – i mange tilfælde sker det endda inden for få timer.

Det skal naturligvis også gøres klart, at du har mulighed for at bruge pengene som du ønsker, når de er blevet udbetalt. De fleste vælger at bruge det som en form for økonomisk sikkerhed, hvorfor de kun gør brug af beløbet, når der for alvor er behov for det, mens andre vælger at bruge beløbet med det samme.

Hvordan fungerer pris og renter på en online kassekredit?

En online kassekredit har en månedlig minimumsrente. Det er en rente, der består af en procentdel af lånebeløbet. Det er relativt simpelt, at finde ud af. Låner du 1.000 kr. i 12 måneder med en månedlig rente på 15%, så koster det 150 kr. månedligt i renter – hvis der vel at mærke ses bort fra afdrag og rentes rente.

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er der ikke nogen fast løbetid for en kassekredit. Det står dig derfor også frit for at betale hele din kassekredit ud på én gang, hvis du f.eks. er i stand til dette. Du kan også vælge at afdrage hver måned og på denne måde betale de lånte penge af i minder bider.

Det er ensbetydende med, at prisen derfor også afhænger derfor af, hvor stort et beløb din kassekredit består af, og hvor længe du har intentioner om at have kassekreditten. Med andre ord; des længere tid, du tager om at betale din kassekredit af, des dyrere vil den naturligvis også ende med at blive for dig.

Gratis online kassekredit – er det muligt?

På lige fod med, at det er muligt for dig at få gratis mini- og kviklån hos nogle låneselskaber, så er det faktisk også muligt at få en gratis kassekredit hos nogle af de selskaber, der udbyder online kassekreditter. Vær dog opmærksom på, at dette er betinget af, at din kassekredit betales af inden for en given periode.

Hos langt de fleste aktører stilles der krav til, at du er i stand til at betale hele din kassekredit ud inden for 30 eller 60 dage, hvis den skal være gratis. Er du ikke i stand til dette, så vil din kassekredit ikke længere være gratis. I stedet vil der blive tilføjet både renter og gebyrer, der gør det til en dyrere kassekredit.

Hvis dette er noget, du overvejer, så er det vigtigt, at du er sikker på, at du er i stand til at betale dit lån af i rette tid. I og med, at de løber en risiko ved, at du ikke skal betale af på lånet i første måned, så vil dette skulle retfærdiggøres ved, at renter og gebyrer for den efterfølgende periode er højere end andre lån.

Du har blandt andet mulighed for at finde rente- og gebyrfrie online kassekreditter de første 30 dage hos følgende låneselskaber: Ferratum Kredit, Simbo, Vivus og LendOn. Derfor er det også en god idé, at du holder dig til følgende selskaber, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at finde en gratis kassekredit.

Sammenhængen mellem ÅOP og kassekredit

Sådan låner du penge med en god kassekreditHvis du har et behov, der rækker ud over de første 30 dage, eller du på forhånd ved, at du ikke er i stand til at betale en kassekredit helt ud inden for 30 dage, så anbefales det, at du sørger for at sammenligne de muligheder, du har for at få en online kassekredit – det kan du blandt andet gøre øverst på denne side.

Det bør naturligvis understreges, at det heldigvis er noget, der ikke er så besværligt, som der er mange, der går og frygter, at det er. Det skyldes, at du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvorvidt der er tale om en dyr eller en billig online kassekredit, eftersom du altid blot kan tage et kig på kassekredittens ÅOP.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Derfor er det også et tal, der viser kassekredittens samlede årlige udgifter i forhold til det lånte beløb. Fordelen ved at holde sig op mod dette tal er, at alle udgifter medregnes, hvilket derfor også inkluderer både oprettelsesgebyrer, rente og løbende udgifter.

Inden du kigger på de enkelte kassekreditters ÅOP, så er det vigtigt at sikre, at der er tale om kassekreditter med de samme vilkår. Er det ikke tilfældet, så vil du nemlig ikke kunne sammenligne dem med hinanden. Både kreditbeløb, kredittens løbetid og den månedlige minimumsbetaling skal være ens.

Den klare fordel ved at benytte sig af ÅOP til at sammenligne de enkelte kassekreditter med hinanden er, at det giver dig mulighed for at vurdere, hvorvidt der er tale om en billig eller en dyr kassekredit i forhold til de øvrige muligheder inden for ganske kort tid. Derfor spilder du ikke unødig og dyrebar tid.

Fordele og ulemper ved online kassekredit

Som det også er tilfældet med andre typer af lån, så er der både fordele og ulemper forbundet med at oprette en online kassekredit. Derfor er det også vigtigt, at du holder disse fordele og ulemper op mod hinanden, så du kan vurdere, om det er den rette løsning for dit vedkommende at lave en kassekredit.

Fordele ved en online kassekredit

 • Hurtig udbetaling: Hvis du skal oprette en kassekredit i banken, så er der ofte mange processer, du skal igennem. Derfor tager det også lang tid, inden dine penge udbetales. Vælger du i stedet at oprette en kassekredit på nettet, så vil du kunne få dine midler udbetalt inden for kort tid.
 • Ingen sikkerhed: Der stilles ikke krav til, at du som låntager er i stand til at stille en sikkerhed, hvis du ønsker at oprette en online kassekredit. Tværtimod, så kan langt de fleste få lov til at oprette en kassekredit på nettet, de kan trække på, når det er nødvendigt for dem, uden at stille sikkerhed.
 • Fleksibel løsning: Til forskel for de mange andre typer af lån, du kan finde på nettet, så er dette en langt mere fleksibel løsning. Der er ikke faste afdrag, men i stedet kan du selv bedømme, hvornår du ønsker at indfri din gæld. Det gør det muligt for dig at skabe et bedre pusterum i din økonomi.
 • Stor konkurrence: Der er en stor konkurrence på markedet for online kassekreditter. Det er med til at sikre, at du får en god pris. Derfor er du både garanteret en stor fleksibilitet, da du kan afdrage, når du lyster, mens du ligeledes er garanteret, at der er tale om en kassekredit med en lav ÅOP.
 • Kan give tryghed: Langt de fleste kender til, at det kan være svært at holde økonomien oven vande, hvorfor der også jævnligt er mange bekymringer. Tænk hvis der kommer en uforudset regning, der ikke kan betales? Med en online kassekredit har du mulighed for at skabe en høj grad af tryghed.
 • Gratis kassekredit: Det er selvfølgelig også en betydelig fordel, at du har mulighed for at finde op til flere gratis kassekreditter på nettet. Det betyder nemlig, at du kan få et gratis pengebeløb til rådighed, hvis blot du kan betale det fulde beløb retur inden for den fastsatte tidsperiode.

Ulemper ved en online kassekredit

 • Kan virke fristende: Én af ulemperne ved en online kassekredit er, at det kan virke fristende, at have penge, du kan bruge – og det kan ligeledes også virke fristende at udvide kassekreditten. Du bør derfor også udelukkende oprette en kassekredit, hvis du for alvor har brug for dette.
 • Fast månedlig ydelse: Selvom du selv er herre over, hvornår og hvor meget, du vil afdrage på din kassekredit, så er der fortsat en fast månedlig ydelse, du skal betale. Det betyder, at du er nødt til at have penge op ad lommen hver måned, hvilket naturligvis ikke just er appellerende for alle.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at den overordnede fordel ved at oprette en kassekredit online i stedet for at vælge én af de mange andre typer af onlinelån er, at du kan undgå at skulle vente 48 timer på at få lånet udbetalt. Det er en såkaldt betænkningsperiode, der er blevet indført af den danske regering.

Det er naturligvis ensbetydende med, at en online kassekredit særligt appellerer til dig, som har brug for en hurtig udbetaling. I mange tilfælde har du faktisk mulighed for at have pengene udbetalt til din konto i løbet af ganske få timer, hvilket er en fordel, hvis du skal betale en regning eller har fundet et godt tilbud.

Hvad er den bedste løsning – lån eller kassekredit?

Der kan ikke gives et svar på, hvorvidt det giver bedst mening at optage et lån eller oprette en kassekredit. Det afhænger nemlig af dig selv som person og det behov, du har. Derfor er det også yderst vigtigt, at du har et indgående kendskab til dine økonomiske behov, inden det er noget, du begynder at begive dig ud i.

Skal du eksempelvis bruge et større beløb, så er det ikke en kassekredit, du skal vælge. I et sådant tilfælde er du bedre stillet ved at finde frem til ét af de mange lån, du kan finde på nettet. Langt de fleste kassekreditter er nemlig begrænset til 15.000 kr., hvilket er gjort for at holde risikoen for långiver i bund.

Hvis dit behov derimod befinder sig på mellem 100 kr. og 15.000 kr., så vil en online kassekredit være en rigtig god løsning for dig. Er dit behov større end dette, så bør du i stedet undersøge mulighederne for at optage et kviklån eller et forbrugslån. Det er ikke nødvendigvis billigst for dig, men det er det bedste valg.

Hvis du på forhånd ved, at du kommer til at skulle bruge penge en gang imellem, så vil en kassekredit også være den bedste løsning for dig. Dette skyldes naturligvis, at du, hver måned din kassekredit løber, har rig mulighed for at hæve af den, hvis du eksempelvis oplever, at der kommer en række uforudsete udgifter.

Brug en kassekredit som lån

Du kan også bruge en kassekredit som lån, som der også er givet udtryk for ovenfor. Det betyder nemlig, at du derved vil kunne omgå en regel, der for mange blot kan virke som spild af tid; reglen om 48 timers betænkningstid. Det er en regel, der blandt andet gør sig gældende for almindelige kvik- og forbrugslån.

Det er ensbetydende med, at du med en online kassekredit kan låne dig til penge, der vil stå på din konto inden for ganske kort tid. Ikke nok med det, så er det også en billig måde at låne på, da renten på en kassekredit er lavere end på de fleste lån, du kan finde på nettet, som eksempelvis de kendte kviklån.

Dette er dog særligt en rigtig god løsning, hvis du kun skal låne penge i en kort periode, og du ved, at du er i stand til at indfri din gæld hurtigt. Det er et formål, som flere og flere er begyndt at bruge deres online kassekredit til, da det – som sagt – er noget er en lånetype, der bærer op til flere fordele med sig.

Den absolut billigste løsning er selvfølgelig at gøre brug af de rente- og gebyrfrie kassekreditter, der udbydes af nogle af de låneselskaber, du finder online. Her kræves det dog, at du er i stand til at indfri din gæld inden for en overskuelig periode (oftest 30 el. 60 dage), da din kassekredit ellers ikke vil være gratis.

Hvad bør jeg være opmærksom på, hvis jeg leder efter en billig kassekredit?

Der er op til flere aspekter, du skal have fokus på, hvis du skal finde en billig kassekredit på nettet. Derfor er det også vitalt, at det ikke er noget, du gør dig forhåbninger om, at kunne klare på et par minutter. Det tager dig længere tid, da der er mange aspekter, der skal undersøges, inden du kan vælge en kassekredit.

Ydermere, så er der selvfølgelig en række krav, du skal leve op til, hvis du skal gøre dig forhåbninger om, at finde frem til en billig kassekredit. Des flere af de nedenstående krav, du lever op til, des nemmere bliver det også for dig at finde en kassekredit hos et online låneselskab, der kan oprettes og haves til en god pris.

Du vil blandt andet opleve, at det krav lignende de nedenstående, du finder hos låneselskaberne:

 • For det første er det et meget normalt krav, at du både har en dansk adresse, at du er dansk statsborger og ligeledes vil der også blive stillet krav til, at du har din primære bankkonto i en dansk bank – også selvom du opretter kassekreditten på nettet.
 • Dernæst skal du naturligvis også have både et gyldigt NemID samt både et aktivt telefonnummer og e-mail, hvor låneselskabet kan kontakte dig.
 • Ydermere, så er der også mange låneselskaber, der stiller krav til din alder. Nogle steder skal du blot være fyldt 18 år. Andre steder kræver de, at du f.eks. er fyldt 21 år, 23 år eller tilmed 25 år. Det er noget, der varierer meget mellem de forskellige låneselskaber.

Det er også vigtigt, at du er opmærksom på, at nogle kassekreditter først udbetaler det fulde kreditbeløb, når du har betalt det fjerde afdrag. Andre låneudbydere er dog villige til at udbetale det fulde kreditbeløb på én gang. Uanset hvad, så kan du dog være sikker på, at du får udbetalt en sum penge inden for kort tid.

Ingen regel om 48 timers betænkningstid ved kassekreditter

Som der tidligere er nævnt en række gange i denne artikel, så stiller den danske regering ikke nogle krav til, at der ydes en 48 timers betænkningstid ved en kassekredit, inden pengene bliver udbetalt. For mange at se er der tale om en regel, der er unødvendig og i mange tilfælde anses den også blot som spild af ens tid.

Det er en regel, der blev indført af den danske regering d. 1. januar 2017. Det er en regel, der dikterer, at der skal være 48 timers betænkningstid på de små lån, der har en kort løbetid på under 60 dage. I mange tilfælde har det betydet, at folk, der har skulle bruge penge i en fart har måtte vente minimum 48 timer.

Det er dog en lov, der imidlertid ikke gælder for kassekreditter på nettet. Årsagen til dette er, at de har en anden struktur og derfor også har en helt anden sammensætning af betingelser, end dem, du kender fra de små lån som f.eks. minilån eller kviklån – herunder løbetid som er konstant, med månedlige afdrag.

Siden denne lov indtrådte er efterspørgslen efter kassekreditter på nettet steget på yderst markant vis. Det er noget, der i høj grad handler om, at danskerne har et ønske om, at kunne få udbetalt deres lånte penge med det samme, eftersom de – i hvert fald i mange sammenhænge – har brug for pengene hurtigt.

Ændringen af lovgivningen har dertil også medført at en stor del af de udbydere, der før i tiden var kendt for at fokusere på mindre kviklån, i dag har valgt at supplere deres produktportefølje med kassekreditter sideløbende med deres øvrige låneprodukter, hvorfor antallet af online kassekreditter er steget kraftigt.

Samtidig er der endda nogle låneselskaber, der har valgt udelukkende at tilbyde nye kassekreditter. Det skyldes, at de ønsker at konkurrere om, at være blandt de hurtigste på markedet, når det kommer til at udbetale deres lån til låntagerne. Det er nemlig med til at sikre, at kunderne ikke oplever ventetid.

Kassekredit uden tidsbegrænsning – kan det findes?

Én af de årsager, der særligt ligger til grund for at online kassekreditter er blevet yderst populære i løbet af de seneste par år er, at det er muligt at finde en kassekredit uden tidsbegrænsning. Det betyder også, at du reelt set vil kunne låne penge i lige så lang tid, du har lyst, hvis blot du betaler de månedlige afdrag.

Der er ikke fastsat en bestemt dato, hvor du skal have betalt hele dit lån tilbage, som du kender det fra de andre typer af lån, du kan finde på nettet. Det er med til at give det en stor fleksibilitet og dertil er det også med til at gøre det langt mere overskueligt for dig at holde styr på din økonomi og dine afdrag.

Du kan dertil også gøre brug af din kredit løbende uden at skulle spare sammen til at skulle afdrage på det fulde beløb, fordi det skal være betalt inden for en bestemt periode. Derfor er der også mange, der vælger blot at afdrage med et mindre beløb hver måned, og så lader afbetalingen tage den tid, det nu tager dem.

Dog bør du være opmærksom på, at du altid har friheden til at indfri kreditten til fulde. Du er hverken bundet eller er nødt til at betale af over en bestemt periode. Det er faktisk også noget, der giver dig mulighed for at have fuld kontrol over både udgifter og løbetid, hvilket kan være en stor fordel for dig.

Der findes selvfølgelig også kassekreditter med tidsbegrænsning. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at undersøge de muligheder, du har. Er det eksempelvis vigtigt for dig, at der ikke er en tidsbegrænsning på din kassekredit, så skal du naturligvis sørge for at frasortere de muligheder, der har en tidsbegrænsning.

Større konkurrence giver bedre priser på online kassekreditter

Der skal ikke være nogen tvivl om, at den store popularitet, der er opstået omkring de online kassekreditter har betydet, at en stor del af de udbydere af lån, der allerede er aktive på markedet, har valgt at melde sig ind i kampen. Derfor er konkurrence på dette marked også blevet en del mere intens.

Det er noget, der har været med til at give dig flere muligheder for at finde frem til en online kassekredit, der også er noget for dig. Der er mange, der ser det som noget negativt, da de mener, at det er med til at gøre, at det er svært at finde en online kassekredit, men det kan dog også sikre, at du kan finde den rette.

Samtidig er den store konkurrence også med til at gøre, at det er billigere for dig at oprette en kassekredit på nettet, hvilket før i tiden var den afgørende årsag til, at mange valgte i stedet at gå i banken. I dag kan du dog finde frem til en lang række kassekreditter på nettet, der byder på relativt lave omkostninger.

Internettet har også gjort det nemmere at få en kassekredit

I takt med den teknologiske udvikling og især digitaliseringen er markedet for forbrugerkredit har betydet, at det i dag er muligt for almindelige danskere at få oprettet en kassekredit. Der er dog særligt fokus på, at du har mulighed for hurtig og billig at få en kredit uden store krav og forpligtigelser overfor kreditoren.

Muligheden for i dag at få en kassekreditløsning på nettet, helt uden om de almindelige banker, har gjort det meget nemmere for de danske forbrugere at indgå en kreditaftale på gode vilkår. Det store marked har oven i købet udvidet med nye aktører og løsninger, der betyder, at det er muligt at finde noget for enhver.

De mange nye udbydere, der er trådt ind på dette marked i løbet af de seneste par år har været med til at udvide mulighederne, men som der også er givet udtryk for ovenfor, så er det noget, der har været med til at trykke priserne i bund. På denne måde er det i dag markant billigere for dig at oprette en kassekredit.

Hvis du før i tiden har været på udkig efter en kassekredit på nettet, men har haft svært ved at finde en god løsning, så vil du – med garanti – se helt anderledes på det i dag. Du har nemlig et væld af mulighed for at finde frem til en god kassekredit, fordi markedet lige netop har oplevet en tilgang af nye udbydere.

Hvor hurtigt kan jeg få en kassekredit?

Hvis du står og mangler penge her og nu, så er det ofte også en hastesag. I mange tilfælde er der mange, der vælger at låne penge på nettet, så de kan få råd til det, de har brug for pengene til. Efter reglen om en 48 timers betænkningstid er blevet indført, så er det dog svært at få pengene udbetalt i løbet af kort tid.

Det er derfor, at der er mange, der vælger at oprette en kassekredit på nettet i stedet for at låne penge i form af et kviklån eller et minilån. Du kan dog være sikker på, at det er en hurtig løsning for dig, der gør, at du kan have pengene stående på din konto i løbet af kort tid – men hvor hurtigt går det egentlig er?

Når du skal låne penge på nettet, uanset om du skal optage et forbrugslån eller du skal oprette en kassekredit, så er det efterhånden blevet standard, at du kan forvente, at få et svar i samme sekund, du har sendt din ansøgning afsted. I enkelte tilfælde kan der dog gå op til et par timer inden du får svar.

De låneselskaber, der tilbyder online kassekreditter er ganske bevidste om, at det er vigtigt for en stor del af deres kunder, at de kan få deres lån udbetalt hurtigt. Derfor er det også ét af de punkter, der i dag bliver konkurreret mest på blandt udbyderne. Som udgangspunkt kan du derfor forvente det følgende:

 1. Svar med det samme: Du kan forvente, at du få svar på din ansøgning med det samme eller seneste inden for et par timer efter, du har sendt din ansøgning. Det vil også sige, at du ikke skal frygte for, at der er tale om en lang ventetid. Tværtimod, så kan du få et svar med det samme.
 2. Udbetaling samme dag: Der skal ikke være nogen tvivl om, at du hos langt de fleste udbydere kan forvente, at du kan få oprettet din kassekredit og dermed også udbetalt dine penge samme dag, som du sender din ansøgning. I nogle tilfælde udbetales pengene dog først dagen efter.

Kassekredit til unge – er det muligt?

Der er folk i alle aldre, der har lyst til at låne penge på nettet. Det er dog ikke alle, der har lige nemt ved at gøre dette. Det er særligt noget, der gør sig gældende for unge, da det langt fra er alle låneselskaber, der er villige til at låne penge ud til unge, fordi det naturligvis er noget, der er en større risiko forbundet med.

Én af de gode nyheder, der er forbundet med, at der er mange nye aktører, der har slået dørene op for muligheden for at oprette en online kassekredit er, at der er mange, der også vælger at tilbyde en kredit til unge. Det har haft den betydning, at det er markant nemmere for unge forbrugere at få en kassekredit.

I dag er der faktisk op til flere udbydere, der tilbyder kassekreditter til unge helt ned til 19 år, hvilket bl.a. er noget, der gør sig gældende for Kronelån og Simbo. Det er begge aktører, der er relativt kendte og er samtidig også et populært valg blandt de unge, der har et ønske om at oprette sig en online kassekredit.

Det er endnu ikke synderligt udbredt at kunne finde en kassekredit til 18-årige. Det er muligt at finde disse, men det kræver dog, at du har en god økonomi, hvilket ikke er noget, der gør sig gældende for alle 18-årige. Samtidig kommer der også løbende nye muligheder til, da der er tale om et særdeles stort marked.

Hvis du er fyldt 21 år, så har du stort set adgang til hele markedets udvalg af kassekreditter og øvrige lån. Derfor er det også nemmere i denne alder at vælge og vrage mellem et stort antal udbydere og muligheder, der er med til at gøre konkurrencen om dig som kunde mere intens, hvilket kun er en fordel.

Der er meget få udbydere, der har valgt at have en grænse ved enten 23 år eller 25 år. Det er dog typisk kun, hvis der er tale om høje beløb, hvilket sjældent er tilfældet for kassekreditter. Det betyder også, at du som ung har relativt gode muligheder for at finde en kassekredit blandt de mange låneselskaber.

Hvis du er ung, så er det dog vigtigt, at du er sikker på, at det er det rette valg for dig. Du kan hurtigt ende med at stifte unødig gæld som ung, hvis du ikke er helt sikker på, at du er i stand til at betale dit lån retur, hvorfor det naturligvis er særdeles vigtigt, at du sørger for at overveje situationen meget nøje.

Sammenligne tilbud og find den bedste kassekredit

Der er mange udbydere på markedet, der tilbyder kassekreditter. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at undersøge markedet, inden du vælger en kassekredit. Det er også derfor, du skal indhente et udvalg af tilbud, som du kan sammenligne med hinanden og dernæst udvælge det bedste tilbud ud fra.

Derfor skal du naturligvis også starte med at finde en række udbydere, der virker tiltalende, som du kan indhente tilbud fra. Det tager sjældent mere end et par minutter at indhente et tilbud. Derfor skal du ikke frygte, at det tager dig lang tid – og derfor er der heller ikke nogen grund til at lade være med at gøre det.

Når du har modtaget en række tilbud (gerne et sted mellem tre og fem), så er næste skridt at sammenligne dem med hinanden. Der er mange faktorer, du bør sammenligne på, hvilket dog særligt er noget, der gør sig gældende for økonomien. Det er særligt vigtigt, at du holder øje med ÅOP’en.

Når du har sammenlignet de tilbud, du har modtaget, så skal du selvfølgelig vælge det bedste af dem. Det er ikke alle, der er enige om, hvad der særligt skal være i fokus, da nogle mener, at det vigtigste er økonomien, mens andre fx sætter større pris på afdragsfrihed eller en kassekredit uden tidsbegrænsning.

Derfor er det også vigtigt, at du har fokus på at finde frem til en løsning, der appellerer til dig. Du skal sørge for at finde ud af, hvad du vægter højest, og dernæst skal du sørge for at finde en løsning, der er noget for dig. Heldigvis er markedet i dag så stort, at alle og enhver kan finde frem til noget for dem.