fbpx
THIS IS
SPARTA

Ulykkesforsikring

Bliv dækket bedst muligt, når ulykken er ude. Få 3 tilbud på den bedste dækning til absolut laveste pris.

Få tilbud Gratis og uforpligtende!

Sammenlign ulykkesforsikringer gratis og se hvor meget du kan spare!

 • Spar mange tusinde kroner
 • Hurtigt, nemt og 100% uforpligtende

1. Udfyld formular

2. Vælg forsikringsselskaber

3. Sammenlign tilbuddene

Ulykkesforsikring — Den komplette guide

Billig ulykkesforsikring – Find den her hos Ekonomi.dk!

Når du skal have en ulykkesforsikring er det ikke nødvendigvis prisen du udelukkende skal gå efter. Der er også mange andre vigtige elementer. Fx hvad forsikringen præcis dækker under ulykke, selvrisiko og meget andet. Dog er det klart vigtigt at en ulykkesforsikring er billig og mange af de større selskaber har en for dyrt pris på netop dette produkt. Derfor anbefaler vi altid en prissammenligning/et pristjek.

En billig ulykkesforsikring er på ingen måde lovpligtig i Danmark, i modsætning til fx en ansvarsforsikring til bil. Dog er en Ulykkesforsikring stadig utroligt populær da den ikke udelukkende dækker dig, men samtlige i din husstand, hvilket betyder at fx dine børn også er dækket af en billig ulykkesforsikring.

Husk altid at tjekke flere selskaber for en pris på en god ulykkesforsikring. Der vil altid være ét selskab som har det bedste produkt til netop dig, derfor er det essentielt at du gennemgår markedet – her tilbyder TjenesteTorvet.dk dig en hjælpende hånd.

Ulykkesforsikring til familie

Skal du bruge en ulykkesforsikring som dækker hele familien? Så fortvivl ej. De fleste forsikrings selskaber som udbyder en god og dæknings fuld ulykkesforsikring, inkluderer hele familien som er boende i husstanden.

Det betyder altså at du ikke nødvendigvis behøver at tegne en forsikring til hvert enkelt medlem af familien, men udelukkende én ulykkesforsikring.

Din ulykkesforsikring til familien kan fås hos de fleste større og mindre selskaber og forsikrings agenturer i Danmark. Hos TjenesteTorvet.dk henviser vi stort set kun til forsikrings partnere som faktisk levere denne type Ulykkesforsikring.

En ulykkesforsikring er en tryghed at have for dig som privatperson, og du kan få brug for den i rigtig mange forskellige situationer – både på dit arbejde og i din fritid. Helt overordnet set har du som privatperson mulighed for at tegne to typer af dækning, når din ulykkesforsikring skal tegnes – nemlig heltidsdækning eller fritidsdækning, og det er naturligvis vigtigt, at du lader dit valg falde på den helt rette løsning, således du er sikker på at have netop den dækning, som du har behov for.

Hvad dækker en ulykkesforsikring med heltidsdækning?

Ulykkesforsikring

Når du som privatperson har tegnet dig en ulykkesforsikring med heltidsdækning, vil du, som navnet også antyder, være dækket i døgnets 24 timer.

Med andre ord vil en med en heltidsdækning kunne være stensikker på at være dækket – uanset om du er på arbejde eller ej. Sådan forholder det sig dog ikke, hvis blot du vælger at tegne dig en ulykkesforsikring med fritidsdækning.

Hvad dækker en ulykkesforsikring med fritidsdækning?

Kort og præcist er du dækket af en ulykkesforsikring med fritidsdækning i din fritid. Du vil altså ikke være dækket af forsikringen i den periode, hvor du er på arbejde.

For at du har mulighed for at tegne en ulykkesforsikring med fritidsdækning, er det et krav, at du er lønmodtager og arbejder i minimum 25 timer om ugen.

Såfremt du er studerende, selvstændig eller ledig, kan du ikke tegne denne forsikring med fritidsdækning men skal i stedet for tegne din forsikring med heltidsdækning.

Det er altid klogt at overveje nøje, om man skal lade sit valg falde på en forsikring med helårs- eller fritidsdækning, så man er sikker på at få valgt den bedste løsning fra start af.

Mulighed for tilvalg – der er rig mulighed for at tilvælge ekstra forsikringer!

Få en billig ulykkesforsikring hos Ekonomi.dkI forbindelse med at man skal have tegnet sig en ulykkesforsikring, har man som privatperson mulighed for at benytte sig af en række forskellige tilvalg, som ligger udover de normale dækninger, som er en del af denne forsikring.

Nogle af de tilvalg som du blandt andet har mulighed for at vælge er:

 • Dødsfaldsdækning
 • Dækning som fører af MC
 • Dobbelt kompensation
 • Dækning ved farlig sport

Der er med andre ord mulighed for at tilkøbe en række forskellige dækninger, som ligger udover de obligatoriske dækninger, der til enhver tid indgår som en del af en normal ulykkesforsikring.

Det er vigtigt at have en ulykkesforsikring – læs herunder hvorfor!

Det er enormt vigtigt at have tegnet sig en ulykkesforsikring, for hvis man ikke har sørget for at tegne sig en sådan forsikring, og man kommer ud for en ulykke, vil man stå i en rigtig ubehagelig situation, hvor man ikke har ret til den erstatning, men ellers ville have haft.

Det kan i mange tilfælde være rigtig mange penge, som man går glip af, og eftersom det den dag i dag er muligt at tegne en ulykkesforsikring for et meget beskedent beløb, kan pengene til denne type af forsikring utvivlsomt være givet rigtig godt ud.

Hvor meget koster det at tegne en ulykkesforsikring?

Såfremt du ønsker gerne vil have tegnet dig en ulykkesforsikring, er det naturligvis væsentligt, at du får skræddersyet en god løsning, som passer til netop dine behov – og som passer til dit budget.

Typisk vil det forholde sig sådan, at priserne på en ulykkesforsikring kan svinge rigtig meget alt afhængig af hvilken løsning, du ønsker.

Blandt andet kan der være stor forskel på forsikringspriserne blandt andet ud fra dit valg af dækninger, men der er dog bestemt også andre ting, der kan have meget at sige i forhold til prisen.

En anden ting som i høj grad også vil have meget at sige for prisen er utvivlsomt din beskæftigelse og ikke mindst hvor høj en dækningssum, du ønsker at have, når du tegner din forsikring. Logisk nok vil det som regel være billigere at tegne en ulykkesforsikring jo lavere dækningssum, du ønsker.

Et forsikringsselskab vil nemlig i de fleste tilfælde gå ind og kigge på en række forskellige faktorer, der kan spille en afgørende betydning for den sluttelige pris, man skal betale for sin forsikring, og der er mange faktorer, der spiller ind. Blandt andet er følgende ting af afgørende betydning for prisen:

 • Hvor gammel er du?
 • Hvad beskæftiger du dig med til daglig?
 • Hvor i landet er du bosat?
 • Er du mand eller kvinde?
 • Hvor høj en forsikringssum ønsker du at have?

Gode priser på forsikringer gennem TjensteTorvet.DK

De fleste danskere kan sagtens finde ting, der er sjovere at bruge penge på end forsikringer, og derfor er der også mange, der ser sig om efter et sted, hvor de har mulighed for at få en forsikring til den bedst mulige pris.

Igennem TjenesteTorvet.dk har du som privatperson rig mulighed for at tegne dig en attraktiv forsikring, som indeholder netop de dækninger, du har behov for – og endda til en særdeles attraktiv pris.

Beregn din forsikringspris online i dag – let og hurtigt

Hvis du ønsker at få et hurtigt overblik over priserne på en forsikring, som passer til netop dine ønsker og behov, kan du med fordel beregne prisen på din forsikring allerede nu. På TjenesteTorvet.dk kan du nemlig let og hurtigt benytte dig af en beregner, som gør, at du får det fulde overblik over, hvor meget eller lidt du skal betale for en ulykkesforsikring med netop de dækninger, du har behov for.

Det er let, hurtigt og ganske gratis at beregne prisen på din forsikring, og der er rig mulighed for at spare mange penge på netop denne måde.

Beregn prisen på en ulykkesforsikring netop nu på TjenesteTorvet.dk og find en fordelagtig pris på en ulykkesforsikring i dag.