fbpx
THIS IS
SPARTA

Forsikringer

Vi sammenligner alle typer forsikringer, så du får bedst dækning til færrest muligt penge. Se tilbudene herunder.

Få tilbud Gratis og uforpligtende!

Sammenlign forsikringer gratis og se hvor meget du kan spare!

  • Spar mange tusinde kroner
  • Hurtigt, nemt og 100% uforpligtende

1. Udfyld formular

2. Vælg forsikringsselskaber

3. Sammenlign tilbuddene

Forsikringer — Den komplette guide

Hold dig opdateret

Forsikringer har det med at stige og falde i pris løbende, det er derfor super vigtigt at man som forbruger foretager et simpelt forsikrings og pris-tjek, for at finde frem til om man har den rigtige pris. Hos TjenesteTorvet.dk gør de alt til at du har mulighederne for at gøre netop dette som bruger af deres side.

Er du dækket?

Når man vælger sin forsikring er det essentielt at man er godt dækket på de områder som er vigtige for en selv og familien. Har du fx tjekket om din bilforsikring har friskade og dermed dækker indbo? Har du tjekket om du har en Glas forsikring i din indboforsikring? Vi opfordrer alle vores brugere til at gå policer grundigt igennem, før skifte.

Online forsikring – er det et smart valg?

I løbet af 2014/2015 er mulighederne for at købe forsikringer og betale dem online, steget enormt. Med nye spændende selskaber er det faktisk muligt at få en god stabil forsikring, til en langt bedre pris, grundet besparelser hos selskaberne som vælger at håndtere kunder, policer, betalinger osv. online. Hos Ekonomi.dk bakker vi op om dette.

online forsikring

I tivlv om skifte?

Er du i tvivl om de tilbud du har modtaget? eller er du generelt i tvivl om det kan betale sig at skifte forsikring, i netop dit tilfælde? Så er du mere end velkommen til at sende os en mail på info@ekonomi.dk og vi vil hjælpe dig bedste muligt med at få overblik over hvilket tilbud du bør gå videre med.

Der findes et væld af forskellige typer af forsikringer i Danmark

Forsikringer kan man uden tvivl finde rigtig mange forskellige af her i landet, og der er desuden også en del forskellige forsikringsselskaber, som du kan vælge imellem. Når det kommer til valg af forsikringer samt forsikringsselskab, så gælder det om at kigge sig rigtig godt for og naturligvis vælge den løsning, som kan leve op til netop de ønsker og behov, som man har i forhold til sit forsikringsselskab og sine forsikringer.

Du kan i Danmark købe mange forskellige forsikringer

Der er i Danmark et hav af forskellige forsikringsselskaber, som kan tilfælde dig rigtig mange forskellige former for forsikringer. Der er mange forskellige slags at vælge imellem, og det kan til tider godt være en vanskeligt opgave at finde ud af de mange forskellige former for forsikringer, som du kan vælge imellem. Inden du slår dig 100% fast på et bestemt forsikringsselskab, som du godt kunne tænke dig at benytte dig af, så er det altid en god idé, at du sørger for at sikre dig, at du får noget for dine penge hos det pågældende forsikringsselskab, og at de i øvrigt dækker netop de ting, som du har behov for.

skift din forsikring

Hvad skal jeg huske på inden køb af forsikringer?

Når du skal erhverve dig en eller flere forsikringer, så er der et par ting, som altid er gode at huske på. En ting som er vigtig at huske på er, at det ikke altid forholder sig sådan, at alle forsikringer dækker i alle situationer. Det skal du forstå på den måde, at hvis du tegner en kaskoforsikring til din bil hos et forsikringsselskab, så er det ikke sikkert, at du får lige meget ud af din forsikring, som du gør hos et andet forsikringsselskab.

Når du køber dig til en bestemt forsikring, så kan det nemlig godt være forskellige betingelser og forskelligt indhold, der er i de forskellige forsikringer, man køber. Ved at tage udgangspunkt i eksemplet med en kaskoforsikring på en bil, så vil en af de ting der vil være i forskel mellem forsikringsselskaberne være, at man nogle steder eksempelvis vil få vejhjælp, mens man andre steder ikke vil have mulighed for at få vejhjælp. Dette er blot et lille eksempel på en af de forskelle, som man kan opleve blandt forsikringsselskaber, når man skal ud at tegne en eller flere forsikringer.

Ved køb af forsikringer får du økonomisk tryghed og sikkerhed

Det er vigtigt at huske på, at når du går ud og køber dig en forsikring, så køber du dig til økonomisk sikkerhed og tryghed. Derfor kan køb af forsikringer sagtens være en rigtig god investering, og det er samtidig også vigtigt at huske på, at man aldrig ved hvornår, man kan få brug for sin forsikring, da uheld og ulykker er noget, som opstår meget pludseligt, og det er ikke noget, man kan forudse. Derfor kan det være en rigtig god idé at forsikre sig, og det gælder i princippet indenfor de fleste ting.
En af de ting som er særligt vigtig at få en forsikring mod er brand. Hvis der skulle ske at opstå en brand i dit hjem af den ene eller den anden årsag så er det et kæmpe problem, hvis du ikke har sørget for at tegne dig en god forsikring, som kan gå ind at dække i forbindelse med brand. Derudover er det også en rigtig god idé at være forsikret i tilfælde af indbrud og en lang række andre ting. Sørg for at danne dig et oveblik over de mange forskellige forsikringer der findes, og prøv derfor at udvælge netop de forsikringer, som du mener, at du har behov for.

Hvad bør jeg være opmærksom på ved køb af forsikringer?

Inden man køber sig til en bestemt forsikring hos et forsikringsselskab, så kan det uden tvivl anbefales, at man undersøger markedet, da der godt kan forekomme prisudsving hos de forskellige forsikringsselskaber. Dernæst skal du samtidig også huske på en anden og meget væsentlig ting, når det kommer til erhvervelse af forsikringer. Læs mere om forsikringstyper på denne side.

Forsikringer er med til at give dig økonomisk tryghed

Der er slet ingen tvivl om, at det at købe sig til forsikringer er en af de ting, som kan give dig økonomisk tryghed og sikkerhed. Det gør, at du ikke lige pludselige får en kæmpe regning, hvis der er sket et uheld eller en ulykke, og det kan være rigtig rart, så man kan slippe for ubehagelige økonomiske bekymringer. Hvis du godt kunne tænke dig at få økonomisk tryghed, så kan det helt klart anbefales, at du sørger for at erhverve dig nogle gode forsikringer hos et troværdigt og professionelt forsikringsselskab, som kan give dig nogle gode løsninger, der dækker netop de behov og ikke mindst de krav, som du har til dit forsikringsselskab.

økonomisk tryghed med en forsikring

Der er forskellige priser på forsikringer

Der kan være meget forskellige priser på forsikringer, og det er væsentligt at huske på, at man skal vælge et ordentligt forsikringsselskab, hvor man får noget for sine penge, og hvor man samtidig også har en god og ikke mindst bred dækning. Priserne på forsikringer kan være meget forskellige af flere forskellige årsager. Det er klart, at man eksempelvis har mulighed for at forsikre en knallert billigere end en bil, og det selvfølgelig også klart, at det er dyrere at forsikre et stort og dyrt hus, end det er at forsikre et mindre hus.
Priserne på at få forsikret ens ting vil som oftest variere alt efter den værdi, som de enkelte ting har. Dog er der også en anden og ikke mindst meget væsentligt faktor for, hvor høj eller lav en pris du skal af med for din forsikring – nemlig din alder. Alder har rigtig meget at sige for ens forsikringer – særligt hvis der er tale om forsikring af diverse former for motorkøretøjer. En ung bilist som ønsker at tegne en forsikring på en bil vil typisk skulle af med et højere beløb for sin forsikring end en ældre person, som er lidt oppe i årene og derfor har mere kørselserfaring. Derfor kan alder også have en stor indflydelse på den pris, som du skal betale.

Priserne på forsikringer i Danmark er generelt meget forskellige

Man kan lige så godt indfinde sig med, at der vil være en generel tendens til meget svingende priser på forsikringer her i landet. Der er nemlig et væld af forskellige parametre, som man gå ind og påvirke den pris, som du skal af med til det forsikringsselskab du har. Hvis man eksempelvis ønsker at forsikre nogle af sine genstande, så bør man huske på, at der meget ofte beregnes en forsikringspris ud fra værdien af den/de genstande, som du ønsker at forsikre.
Dog er det i enkelte tilfælde også andet end blot værdien af det der skal forsikres, som kan spille en rolle i forhold til prisen. Et andet parameter som kan have en stor og ikke mindst meget væsentligt indflydelse på prisen er nemlig også i visse tilfælde den alder man har. Er man eksempelvis ung og har man lige fået sit kørekort, så kan man godt regne med, at man skal betale en forholdsvis stor sum penge til sin forsikring – i hvert fald hvis man skal sammenligne med den pris man skulle af med, hvis man var lidt oppe i årene, og man havde en del kørselserfaring i kraft af ens alder. Du kan altså derfor forvente, at der er flere ting, som kan gå ind og afgøre den endelige pris, som du skal af med til dit forsikringsselskab.