fbpx
THIS IS
SPARTA

Billig bredbånd

Stort set alle danskere har behov for en billig bredbånds forbindelse. Her kan du se og sortere i alle billige løsninger der er indenfor bredbånd. Find billigt bredbånd her

Billig bredbånd — Den komplette guide

Billig bredbånd – lad os rådgive dig på bedst mulig vis!

I dag er det muligt, at oprette et relativt billigt bredbåndsabonnement. Der er en stor konkurrence på markedet, der medfører en billigere pris. Man bliver hele tiden tilbudt et billigt abonnement, men hvilket abonnement passer bedst til lige præcis dig? Der er noget grundlæggende viden, man skal have styr på, for ikke at blive snydt. Mange firmaer reklamere med, at de første par måneder er gratis, og det er den hurtigste forbindelse til prisen, men det handler om at tænke sig om, før man siger ja. Hvis man er på udkig efter det billigste bredbånd, er det vigtigt, at kende sit behov. Hvis man bestiller et abonnement, med en unødvendig høj hastighed, er der jo ikke sparet nogen penge.

Billig bredbånd

Hastighed i MBit?

Når man bestiller et bredbånd, har man aftalt en hastighed med bredbåndsudbyderen. Det er muligt at få hastigheder imellem 2 og 100Mbit. 100Mbit er egnet til de færreste, men hvis man er interesseret i at se film på nettet, er 2Mbit heller ikke nok. Hvis du ikke bruger internettet ret meget, og bare skal bruge e-boks eller netbank, kan man godt klare sig med 2Mbit. Bredbåndsabonnementer med 2Mbit kan fås til 169 kroner månedligt, hvorimod man skal betale 400 kroner for et abonnement med 100 Mbit.
Til den gennemsnitlige forbruger, er 10 Mbit en god sammenhæng mellem pris og hastighed. Der er abonnementer med 10Mbit hastighed, til 189 kroner månedligt. De 20 kroner ekstra bryder ikke budgettet, men til gengæld, får du en udmærket hastighed. Din lokalisering kan have indflydelse på, hvilken hastighed det er muligt, at få. Så forhør dig hos selskabet.

Hvordan bestiller jeg?

Det er meget simpelt, at bestille bredbånd på nettet. Der findes en række hjemmesider, som sammenligner forskellige bredbånd. På disse hjemmesider bliver udbydere vurderet, og sammenlignet i priser. Hvis du er ude efter, det absolut billigste bredbånd, det meget overskueligt. Når man tager kontakt til bredbåndsudbyderen, går det meget let derfra. Firmaerne bruger lidt forskellige metoder, men som regel sender de dig et modem. Det der den boks, som internettet går igennem, og går det muligt for dig, at komme på nettet. Når man opretter et abonnement hos en udbyder, binder man sig ofte i 6 måneder. Årsagen til det er, at udbyderen helst ikke vil have for store omkostninger, på at sende modemes. Det er heller ikke nødvendigt at skifte, da der som regel ikke er nogen problemer med bredbånd. Hvis der er problemer med opsætningen af modemmet, er der altid en kundeservice man kan ringe til.
I forhold til det eventuelle gamle abonnement, arbejder firmaerne sammen. Det vil altså sige, at man betaler to abonnementer på samme tid. For at være på den sikre side, er det alligevel en god idé; enten at spørge sin kommende udbyder, eller sige op hos sin gamle.

Vælg billigt bredbånd og spar penge!

Du har mange forskellige valgmuligheder når du skal vælge et bredbånd. Et billigt bredbånd kan være en rigtig god løsning, hvis du får dine behov dækket af en relativ lav hastighed. Hvis du derimod skal bruge et lynhurtig internet, du kan stole på, kan din regning godt løbe op. Der er mange forskellige forbrugere, og derfor er der mange forskellige løsninger. Udbyderne prøver at skræddersy hvert abonnement, så de kan nå ud til så mange kunder som muligt.
Der kommer hele tiden nye løsninger, og prisen bliver presset i bund. Du kan nemt finde et billigt bredbånd der matcher dine krav. Hvis du vil have et lynhurtig og stabilt internet, kan du eventuelt finde ud af om der er mulighed for fibernet i dit område. Fibernet er en ny måde at forbinde din bolig med internettet. Hvis du ikke skal have gravet en masse ledninger ned, kan fibernet være ret billigt. Desværre er markedet for fibernet ikke særligt stort, der findes faktisk kun 3 udbydere i det danske rige.

Hvad kan man vælge?

Når du kigger lidt på markedet, vil du hurtig finde ud af, at der er andre måder at få internet på, for eksempel igennem din telefonledning. Bredbånd har mange forskellige skikkelser. Inden for de seneste år, har vi set en stor udvikling på området og det forventes at udviklingen ikke stopper lige foreløbig. Der har især været fremgang på det mobile område. Mobilt bredbånd er for dem der ikke befinder sig det samme sted to gange på en dag. Det er til rejsende, studerende og folk der af en eller anden grund ikke kan få internet med kabler hvor de bor. Løsningen kan være smart for folk i sommerhus, eller kolonihave. Ulempen ved et mobilt bredbånd er, at du ikke altid får den lovede hastighed, og at prisen oftest er lidt højere. Du skal dog være opmærksomhed, da der på disse bredbånd, oftest er et slags loft for hvor meget data du må bruge. Dette loft kan du selvfølgelig også regulere.
Når du skal vælge firma, kan det være besværligt. For hvad er forskellen på de forskellige firmaer engenlig? De forskellige firmaer bruger stort set de samme master, men deres service kan være vidt forskelligt. Det er altid svært at vide hvilke firmaer der har en god kundeservice. Normalt hænger prisen sammen med servicen. Hvis du ved at du kommer til at kime deres kundeservice ned, kan det muligvis betale sig at købe en lidt dyrere abonnement.