fbpx
THIS IS
SPARTA

Bredbånd

Sammenlign priserne på bredbånd og find det bedste internet til dine behov. Ekonomi.dk sørger for du let kan sammenligne markedet for bredbånd.

Bredbånd og Ekonomi.dk

Er du på jagt efter den bedste løsning indenfor bredbånd? Såfremt du ønsker at få fundet dig den bedste bredbåndsløsning, vil du med stor fordel kunne vælge at anvende Ekonomi.dk

Her på siden vil du have mulighed for at sammenligne priserne hos forskellige udbydere af bredbånd, og det kan der være mange fordele ved. En stor fordel ved at gøre brug af denne hjemmeside til at finde dit nye bredbåndsabonnement er, at du kan sammenligne forskellige udbyderes priser og dermed finde frem til det tilbud, der vil være det bedste og mest fordelagtige for dig at gøre brug af.

Der kan være vidt forskellige priser på bredbånd

Der findes vidt forskellige løsninger indenfor bredbånd, og der kan bestemt være vidt forskellige priser at finde rundt omkring hos de forskellige udbydere i landet. Du skal derfor sørge for at se dig rigtig godt for, så du kan få dig den bedst mulige løsning – og til den bedst mulige pris. Vi har her på siden gjort det muligt for dig at sammenligne forskellige priser på mobilt bredbånd, så du kan finde ud af hvilket sted, du kan få mest muligt for dine penge.

forskellige priser på bredbånd

Hvad er bredbånd?

Bredbånd er først og fremmest et begreb som aldrig rigtigt er blevet specificeret. Men det de fleste mener når de taler om bredbånd inden for data, telefoni og tv er en forbindelse via enten ADSL eller kabel-tv. I nyere tid er Fibernet, som er baseret på en ethernet forbindelse, også blevet meget udbredt og giver mulighed for en langt højere hastighed især ved upload.

Udtrykket der bruges indenfor internet hastighed kalder man for Mbit, og løsningerne indenfor bredbånd vil meget typisk være med hastigheder fra 10 Mbit og op til 100 Mbit alt efter, hvor hurtig en internet hastighed man ønsker at erhverve sig.

Det er vigtigt at bredbånd købes i den rette hastighed

Sådan noget som bredbånd skal man altid sørge for at købe i den helt rette hastighed. Når du skal finde dig et abonnement hos en udbyder, så vil du typisk få mulighed for at vælge imellem en række forskellige abonnementer, der går fra 10 megabit mobilt bredbånd og op til cirka 50 megabit bredbånd. Der er flere forskellige ting, der kan være medvirkende til at afgøre hvor meget hastighed, du vil have brug for.

Uanset om du står og skal have fundet bredbånd med en hastighed på 10 megabit, eller du skal have fundet en løsning indenfor bredbånd på 50 megabit, vil det altid være en stor fordel for dig at gøre brug af Ekonomi.dk, da du her på siden kan finde frem til det mest fordelagtige tilbud.

Find mobilt bredbånd til den bedste pris

Flere og flere danskere vil gerne gøre brug af mobilt bredbånd, da dette er en meget praktisk og smart måde at komme på nettet på. Hvis du også godt kunne tænke dig at anvende mobilt bredbånd, vil der være rigtig gode muligheder for at dette kan lade sig gøre – og tilmed til en ganske fornuftig pris. Hos Ekonomi.dk har vi samlet nogle af de forskellige løsninger, som du kan finde indenfor mobilt bredbånd.

mobilt bredbånd hos ekonomi

Det er gratis at anvende Ekonomi.dk

At gøre brug af Ekonomi.dk vil for dig som forbruger være ganske gratis. Siden er reklamefinansieret, hvilket betyder, at vi modtager en mindre procent i kommission, når du køber en bredbåndspakke igennem Ekonomi.dk. Dette er dog ikke noget, der koster dig noget.

Du vil derfor intet have at tabe ved at gøre brug af Ekonomi.dk til at finde dit kommende abonnement – tværtimod. Ved at benytte dig af siden vil du få mulighed for at danne dig et overskueligt overblik over, hvordan prisniveauet er på bredbåndsløsninger hos nogle af landets mange forskellige udbydere, så du derved kan udvælge dig netop den løsning, som er mener vil være den mest fordelagtige for netop dig.

Bredbånd

Langt de fleste er forbrugere af et bredbåndsabonnement, men det er langt fra alle, der har en stor viden om bredbånd. Hvis man har en lidt viden, er det muligt at få et abonnement, til en bedre pris. Der er en stor konkurrence på bredbåndmarkedet, og det har presset pris ned. Det vil altså sige, at de fleste nuværende abonnementer er forældende rent prismæssigt. Der findes sider på nettet, hvor der bliver sammenlignet forskellige bredbåndsabonnementer. Hvis man ved lidt om hvilken hastighed, der er nødvendig for sit eget behov, er det let at skifte abonnement. Mange oplever, at de har modtaget tilbud, enten gennem telefon eller på gaden, men det kan være svært at tage stillig til, hvis man ikke er bevidst om sit eget abonnement. TDC tilbyder en hastighedstest på nettet gratis, det betyder at du kan finde din egen hastighed. Her skal man blot være opmærksom på, at der kan være uoverensstemmelser mellem din hastighed og dit abonnement. Selvom du har et abonnement med 20 MBit download hastighed, kan det være, at den reelt set ligger på 17 MBit. Det forekommer også omvendt.

Hvilke abonnement har jeg?

Det er langt fra alle, der er bevidste om deres abonnement. Det har sådan set heller ikke så stor relevans, hvis ens internet fungere optimalt, og man ikke betaler for meget. Men hvis man derimod oplever langsomt internet, kan du helt sikkert optimere det, ved at skifte abonnement. Der kan dog opstå problemer, hvis man bor langt væk fra nogen byer. Det afhænger af, om der er langt kabler ned, som er eget til internetforbindelser. Husstande med en stor afstand til mindre-mellemstore byer, er der ofte kun lagt telefonledninger ned til. Det vil sige, at det ikke er muligt, at få en hurtig bredbåndsforbindelse. Her kan der dog være andre muligheder. For at finde frem til sit abonnement, kan man evt. kigge på de månedlige udgifter. Bredbåndsforbindelser kan koste alt mellem 160 – 500 kroner månedligt. Der er ingen grund til at betale for meget, så et godt råd vil være at finde ud af, om det er muligt at få et billigere abonnement.

Bredbåndsudbydere tilbyder ofte en opstartsrabat, det vil sige, at der ikke er særlig store omkostninger, for abonnement skiftet. Når man opretter et abonnement, binder man sig som regel i 6 måneder. Det er for at udbydere undgår de omkostninger de har, ved at oprette kunden.

Hvilken hastighed passer mig bedst?

I dag kan der fås internet med 100 MBit til privat brug. Men det er langt fra nødvendigt for alle. Der er rigtigt mange muligheder, for hvilken hastigheder i abonnementer, og ligeledes er der mange forskellige behov. Hvis du ikke har et behov for lynhurtig internet, er det unødvendigt, at vælge et lynhurtigt abonnement. Hvis du bare surfer lidt, og sender e-mails, kan du sagtens klare dig med 5-10 MBit. Hvis du ønsker film og streaming i høj kvalitet, skal du nok op i 10-20 MBit. Disse abonnementer kan fås for relative små beløb. Hvis du er i tvivl, kan du ringe til en udbyder, om ikke andet, vil de tilbyde dig et abonnement, som måske er billigere.

internethastighed

Har du flere spørgsmål eller undren omkring bredbånd, så kan du læse vores ofte stillede spørgsmål her.

Bredbånd

I dag findes der mange forskellige udbydere af bredbåndsforbindelser. Det kan være svært at vælge den rigtige, hvis man ikke har en hvis baggrundsviden inden for området. Der er forskellige hastigheder på internettet og forskellige prisklasser. Når man vælger abonnement, handler det om at finde det, som passer bedst til sit eget behov. Udover at pris er vigtig, er det hovedsagligt hastigheden på det bredbånd man har valgt, der betyder noget.

Hastigheder

Hastigheden for internet bliver målt i MBit. Man måler hastigheden af den mængde data, der bliver hentet i sekundet. Det er forskelligt, hvad man bruger internettet til. Nogen sender e-mails og surfer lidt, andre ser mange videoer og film. Når man vælger sit abonnement, skal man tænke over hvilken hastighed, man har brug for. Hvis dine videoer ”hakker”, eller det tager lang tid at komme ind på en side, er det fordi du har en langsom internetforbindelse. I dag kan man få relativt hurtige forbindelser, til et overkommeligt månedligt beløb. Man skal dog også være opmærksom på, at det ikke er muligt for alle, at få en super hurtig forbindelse. Det kommer an på hvor man bor. Når man kommer uden for byen, er kablerne forældede. Så når man vælger bredbånd, for du at vide om det er muligt for dig.

Lav hastighed

Hvis du ikke har et stort behov, for at din internetforbindelse skal være hurtig, kan du spare nogen penge på at vælge et billigt abonnement. Det skal siges, at det virker fint med en lav hastighed, så længe der ikke er behov for videoer og film i høj kvalitet, eller større downloads. En lav hastighed bliver anset, som en forbindelse under 10 Mbit. Et bredbåndsabonnement med 10 MBit hastighed, kan fås til under 200 kroner.

Mellem hastighed

Hvis du bruger internettet meget, og f.eks. gerne vil se film på nettet, er det en god ide at få en hastighed på 10 Mbit, eller der over. Download hastigheden er altafgørende når man surfer på nettet, da det er den som bestemmer hvor meget data man henter i sekundet. Hvis du vil hente et program til din computer, afgør download hastigheden, hvor lang tid det tager at downloade programmet.

Hurtig hastighed

Et bredbåndsabonnement med en hastighed over 50 MBit, er som regel unødvendig for den normale internetbruger. Men hvis du har et stort behov, for at dine downloades skal være lynhurtige, eller du spiller et meget krævende online spil, kan det være godt med en hurtig internetforbindelse. Normalt vil det ikke være nødvendigt at have sådan en forbindelse, og det koster også noget mere. Priser på forbindelser med over 50 MBit, fås fra omkring 300 kroner om måneden.

Upload og download?

Med et abonnement har man både en upload hastighed, og en download hastighed. Det er ret simpelt at forstå, i og med download er hastigheden på den mængde data du henter, og upload er den mængde data du sender. Download hastigheden er helt klart den vigtigste, da en normal internetbruger henter meget mere data end han uploader. Når man bestiller et abonnement, bliver hastigheden ofte skrevet på denne måde: 10/5 Mbit. Det vil altså sige, at der er 10 Mbit download hastighed og 5 Mbit upload hastighed. Når man vælger et bredbåndsabonnement, skal upload hastigheden ikke være fingeren på vægtskålen, men det er selvfølgelig en fordel, hvis det er til den samme pris.

Bredbånd

Hvis du ønsker internetadgang, skal du have fundet dig den helt perfekte bredbåndsløsning. Som forbruger er der rigtig mange forskellige muligheder at vælge imellem i forhold til valg af bredbånd, og der er på det danske marked en del forskellige udbydere at vælge imellem. Det er derfor også vigtigt, at man sørger for at se sig godt for, og det er ligeledes vigtigt, at man sørger for at få dannet sig et overblik over, hvordan prisniveauet er på køb af ny bredbåndsløsning. Hvis du skal have fundet dig et godt sted at købe bredbånd, skal du både sørge for at se på hastigheden samt prisen på den pågældende løsning.

Køb bredbånd med den rette hastighed

Når der skal gøres et køb af en ny bredbåndsløsning, så vil der slet ikke være nogen tvivl om, at man som forbruger altid skal sørge for at se sig godt for – både i forhold til prisen men bestemt også i forhold til hastigheden på den løsning, man vælger.

Ved køb af bredbånd er det i særlig grad vigtigt, at du sørger for nøje at overveje dit hastighedsbehov, for det er langt fra alle mennesker, der har behov for den samme internethastighed.

Udtrykket der bruges indenfor internethastighed kalder man for Mbit, og løsningerne indenfor bredbånd vil meget typisk være med hastigheder fra 10 Mbit og op til 100 Mbit alt efter, hvor hurtig en internethastighed man ønsker at erhverve sig.

Det er klart, at dit valg af internethastighed vil have rigtig meget at sige i forhold til den pris, som du skal betale.

Hvis du ønsker at finde dig en løsning, hvor du får en høj internethastighed samtidig med, at du som forbruger får en fordelagtig pris, vil der være god mulighed for at finde det, som du søger her hos Ekonomi.dk.køb af bredbånd

Find det bedste tilbud på bredbånd her

Vil du gerne finde det absolut bedste tilbud på billigt bredbånd, vil der være rigtig fine muligheder for at finde en god løsning her på siden. Hos Ekonomi.dk kan du sammenligne priserne på bredbånd hos nogle af landets forskellige udbydere og udvælge dig netop den løsning, som du mener vil være den mest fordelagtige for dig at gøre brug af.