fbpx

Tilbud på internet hos Fullrate

Tilbud på internet hos Fullrate

Priserne på internet ændrer sig hele tiden, da der er mange udbydere og massiv konkurrence på markedet. Hvis du tænker tilbage, vil du sikkert også være enig i, at det aldrig har været billigere og nemmere at købe internet. Udbyderen ved, at du skifter dem ud, hvis ikke du er tilfreds. Mange har været nødt til at droppe bindingsperioden for overhovedet at få kunder.

Få ekstra med i pakken

Fullrate er ét af de selskaber, der forsøger at følge med og jævnligt giver gode tilbud på deres internetpakker. I efteråret 2015 har de eksempelvis gratis oprettelse på flere af deres pakker. Det betyder en besparelse på 300 kr. På den billigste pakke til 199 kr. om måneden for en downloadhastighed på 10 mbit, er det ydermere en del af tilbuddet, at du får den første måned til 0 kr. Pakken med 25 mbit koster almindeligvis 225 kr., men fås i øjeblikket med en rabat, så prisen for de to første måneder kun er 99 kr.

Det er tiltag som disse, internetudbyderne tilbyder nye kunder. Tilbuddene her gælder kun i en begrænset periode, men det er sjældent, at Fullrate ikke har én eller anden form for tilbud på deres pakker, så det er forsøget værd at kigge forbi.

Fullrate har også valgt at smide ekstra i pakkerne i form af gratis fastnet telefoni og gratis router. Der er altså en del penge at spare her, hvis du har mulighed Fullrate bredbånd på din adresse. Det kan tjekkes på deres hjemmeside, når du foretager en bestilling.

Vær opmærksom på hastigheden

Både hos Fullrate og hos alle andre bredbåndsudbydere, skal du være opmærksom på, at de ikke lover dig, at du får den hastighed, du køber. Selvom du køber 20 mbit, kan det godt være, at du kun modtager 15. Som udgangspunkt er det de færreste, der reelt får den købte hastighed, da du allerede bruger hastighed på vej til din router. På Fullrates hjemmeside kan du hastighedsteste dit internet for at se, hvad du reelt får. Selvfølgelig skal du ikke finde dig i at betale for en 25 mbit pakke, hvis du kun modtager 20 mbit. I så fald kunne du nøjes med en billigere pakke og få det præcis samme produkt.

Lidt mere om Fullrate

Fullrate blev etableret i 2005 og er siden blevet solgt til TDC. De vælger bevidst at blive opfattet som et lavprisselskab og lægger meget vægt på deres priser. I 2013 fusionerede Fullrate med M1, som var et af de andre lavprisselskaber inden for bredbånd og telefoni. I dag har selskabet omkring 300.000 kunder. De er det eneste lavprisselskab, der tilbyder samtlige teleydelser. Mange af de nyere lavprisselskaber som Oister og CBB fokuserer udelukkende på de mobile ydelser som mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

Fullrate har fået 6,5 ud af 10 stjerner hos trustpilot.

Joakim Kruse
Joakim Kruse
kruse@iseek.dk

Joakim er medstifter af Ekonomi og blogger her på siden om alt, der vedrører og kan forbedre din privatøkonomi.

No Comments

Post A Comment