fbpx

Tips til at forbedre din kreditværdighed

kreditværdighed

Tips til at forbedre din kreditværdighed

Hvis du skal låne penge, så er der i høj grad ét aspekt, der har stor relevans. Det spiller ofte en meget afgørende rolle for, om du rent faktisk får lov til at låne penge. Hvis du gerne vil øge dine chancer for at blive godkendt til et lån, så bør der ikke lægges skjul på, at du skal fokusere på at forbedre din kreditværdighed. Det får du herunder en række tips til.

Indfri eksisterende gæld

Det bedste, du kan gøre er, at indfri din gæld. Det er ét af de punkter, der kigges mest på, når du skal låne penge. Det er aktuelt, uanset om du vælger at låne penge på nettet eller din egen bank. De kigger ikke blot, om du har en gæld, men også hvor stor en gæld, der er tale om. Des mere, du kan minimere den, des bedre bliver din kreditværdighed også.

Hvis du i forvejen har lån, du ikke har betalt retur, så er det noget, der kan være med til at minimere din chance for at blive godkendt. Det er i høj grad noget, der gør sig gældende, hvis der er tale om lån, der ikke er betalt retur til tiden. Det viser nemlig din långiver, at du ikke er god til at betale til tiden, og det styrker ikke ligefrem din kreditværdighed.

Betal dine regninger til tiden

Hvis du har en dårlig betalingshistorik, der beviser, at du har været eller er dårlig til at betale dine regninger, så er det også en god idé, at det er noget, du har fokus på at forbedre. Det påvirker nemlig din kreditværdighed – og det er ikke på positiv vis, at den påvirkes. Det er nemlig en indikation, at du også kan have en tendens til ikke at betale dit lån retur.

Du bør derfor sørge for, at du får betalt alle dine regninger til tiden. Det er særligt vigtigt, at det er noget, du får gjort noget ved, hvis du har flere rykkere liggende. Hvis ikke, du får dem betalt, så kan du risikere, at du bliver registreret som dårlig betaler i RKI. Sker det, så kan du være helt sikker på, at du ikke får lov til at låne – i hvert fald ikke til en god pris.

Øg dine chancer med en medansøger

Hvis du godt ved, du ikke har den bedste kreditværdighed, så kan det være en god idé, at du vælger at ansøge om det givne lån med en medansøger. Det er nemlig med til at øge dine chancer for at blive godkendt. Årsagen til dette er, at der er to personer, der hæfter for lånet, og det vil betyde, at der også er to personer til at betale de månedlige afdrag.

I dag er det tilfældet at ansøge med en medansøger hos langt de fleste långivere, men det er dog ikke alle, der tillader det. Det er f.eks. ikke alle traditionelle banker, der er glade for medansøgere. Hos de fleste udbydere på nettet er det dog muligt at optage et lån med en medansøger.

Avatar
info@ekonomi.dk
info@ekonomi.dk
No Comments

Post A Comment