fbpx

Sådan får du dit første kviklån gratis

kviklaan gratis

Sådan får du dit første kviklån gratis

Er du på udkig efter et kviklån? I så fald kan du lige så godt vælge et, der er gratis. Der er mange, der synes, det lyder for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. Du kan finde op til flere aktører på det danske marked, der vil lade dig låne penge gratis. Fælles for disse er, at de gør et forsøg på at få en bedre position på et konkurrencepræget marked.

Du skal dog være klar over, at det kun er dit første lån hos den givne udbyder, du kan få gratis. Du kan ikke blive ved med at optage lån, der ikke koster dig nogle penge. Er det første gang, du skal optage et kviklån eller har du endnu ikke lånt hos alle udbydere, der tilbyder dette, så er der ikke nogen grund til at lade chancen gå spildt, når nu det er gratis.

Det tager ikke lang tid at søge om et sådant lån. Det er også én af de klare fordele. Du kan nemt klare selve ansøgningen på blot et par minutter. I og med, at der er tale om et beskedent beløb, når du skal optage et gratis lån, så vil du også kunne have pengene samme dag – eller senest inden for 24 timer. Derfor er hele låneprocessen gennemført lynhurtigt.

Små lånebeløb og kort løbetid

Hvis du gerne vil optage et gratis kviklån, så er det vigtigt, du er opmærksom på, at der er tale om små lånebeløb og en kort løbetid. I de fleste tilfælde er der tale om lån, der har et beløb på op til 6.000 kr. I enkelte tilfælde er det muligt at få et gratis lån med et højere beløb. Vær dog opmærksom på, at du i de fleste tilfælde får en meget kort løbetid på det.

De fleste steder er det et krav, at du kan betale hele dit lån retur inden for 30 eller 60 dage. Hvis du skal låne 2.000 kr. til d. 1. i næste måned, så er det ikke noget problem. Låner du 20.000 kr., som du skal betale retur inden for 30 dage, så er det en anden sag. Sørg derfor for, at undersøge dette nøje, inden du giver dig i kast med at optage et gratis kviklån.

Hvor kan jeg få et gratis kviklån?

Det er ikke ligefrem fordi markedet bugner mede udbydere, der tilbyder gratis kviklån. Omvendt, så er du dog heller ikke kun begrænset til én udbyder. I skrivende stund er der fire udbydere, der tilbyder denne form for lån til deres nye kunder. Det er de fire låneudbydere, der er beskrevet herunder, hvor du har mulighed for at optage et gratis kviklån.

  • DK: Lån op til 6.000 kr. rentefrit i 30 dage.
  • LendOn: Lån op til 15.000 kr. gratis i 30 dage.
  • NUPP: Lån op til 6.000 kr. rentefrit i 60 dage.
  • Ferratum: Lån på til 20.000 kr. gratis i 30 dage.

Husk dog på, at betaler du ikke det fulde beløb retur indenfor den aftalte tidsramme, så er lånet ikke længere gratis!

Avatar
info@ekonomi.dk
info@ekonomi.dk
No Comments

Post A Comment