fbpx

4 bedste apps til din privatøkonomi

Sådan får du en bedre privatøkonomi med disse apps

I denne digitale tidsalder har det aldrig været nemmere at holde styr på sin privat økonomi. Men hvorfor er der så flere og flere, der har svært ved at overskue den? Kreditkort, netbank og NemID burde da gøre det så nemt at holde styr på tingene, at det nærmest burde være umuligt at miste overblikket.

Måske er det netop fordi, at der er så meget som bliver automatiseret og ordnet online at man ikke længere har den samme hands-on følelse, at mange almindelige borgere kan have svært ved at følge med. Men man kan heldigvis sagtens blæse og have mel i munden når det kommer til privatøkonomi og teknologi.

Der findes nemlig en masse lækre apps, der gør privatøkonomi til en leg, og vi har samlet nogle af de bedste apps til formålet. Så læs med herunder, hvis du også gerne vil bruge apps til at få overblik over økonomien.

Spiir

Dette er en smart lille app, der giver dig en masse muligheder for at holde styr på din økonomi nemt og hurtigt. Man kan parre den med sin bankkonto og derefter vil den automatisk holde styr på alle indtægter og udgifter. Det er smart og det er utroligt nemt.

Men det der for alvor gør Spiir til noget særligt er muligheden for at indstille forskellige notifikationer, der fortæller hvor meget man bruger eller når der går penge ind på kontoen. Man kan også blive advaret, når man er ved at bruge for mange penge. Dette og meget mere gør Spiir til den ideelle app, hvis man er slem til ikke at tjekke sin konto.

Spiir er appen til dig, der gerne vil have et overskueligt budget, men som har svært ved at sammensætte det. Med Spiir får man en lille assistent, der holder styr på tingene og hjælper en på vej.

MobilePay

Hvem af os kender ikke MobilePay efterhånden. Det er en fantastisk app, hvor man nemt og uden besvær kan overføre penge mellem familie og venner. Slut med at få stukket en halvtredser i hånden, som så bliver brugt på noget dumt. I stedet kan man altid få små beløb ud af verden i en fart.

Men det er ikke det hele, for MobilePay kan også benyttes i flere og flere butikker landet over. Dette gør, at man ikke skal bekymre sig om man har husket sin tegnebog, for nu kan man bare bruge sin mobil. Man forbinder simpelthen MobilePay til et kreditkort, som man så benytter direkte.

Det er nemt og hurtigt, og det er bestemt ikke uden grund, at MobilePay er blevet danskerne foretrukne betalingsapp.

Mobilbank

Får bedre styr på dine penge med disse appsNæsten alle banker i Danmark i dag har en app, som man kan benytte til at anvende sin netbank. Det betyder, at man ikke længere skal logge ind via en computer, som man ikke altid har ved hånden. Men appen kan man styre sine bankkonti og andre services som banken tilbyder direkte fra mobilen.

Det er især praktisk når man hurtigt skal flytte nogle penge mellem forskellige konti, eller hvis man skal betale en regning på farten. Så gør det nemt for dig selv og download din banks mobilapp allerede i dag. Det har aldrig været nemmere at have sine konti lige ved hånden.

Tilbudsugen

Hvis du har svært ved at få pengene til at række når du handler ind, så kan vi kun anbefale at du benytter Tilbudsugen. Dette er en app, der samler alle de forskellige tilbudsaviser fra de mange supermarkeder og gør det muligt at søge efter specifikke varer.

Det vil sige, at man kan finde specifikke tilbud på varer som du måske står og skal bruge, så du slipper for at køre rundt til alle de forskellige butikker. Det sparer dig for en masse penge og er desuden supernemt.

Ydermere kan man med Tilbudsugen appen lave en indkøbsliste, der viser dig hvor du kan få de forskellige gode tilbud og dermed slipper man for at rende rundt med en snusket indkøbsseddel. Tilbudsugen er en god måde at spare penge på, og dermed en virkelig god app til din privatøkonomi.

Søren Skriver
Søren Skriver

Søren Skriver har mange års erfaring med virksomhedsdrift og privatøkonomi. Her på siden blogger han om sine bedste råd. Søren er bl.a. medstifter af Ekonomi.dk.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Vind 10.000 kr! 

Tilmeld vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 10.000 kr. Vi trækker lod én en gang om året.
Klik her og vind
close-link
Vind 10.000 kr.