fbpx

Verisure

verisure alarm

Har du oplevet indbrud i din privatbolig, eller døjer du lidt for ofte med forsøg på tyveri eller uønsket indtrængen på din arbejdsplads? Det er du bestemt ikke ene om. Indbrud i privatboligen og på arbejdspladsen udgør i dag en stor samfundsproblematik, der har store omkostninger for privatlivet såvel som erhvervslivet. Faktisk slår danskerne rekord med hensyn til flest indbrud private hjem pr. indbygger, hvilket er en kedelig statistik.

Derfor er det også altafgørende, at du får sikret dit hjem eller din arbejdsplads optimalt på den rette måde. I denne sammenhæng kan det være fornuftigt at investere i et sikkert og tilpasset alarmsystem, der kan holde indbrudstyvene for døren. Og netop dette kan Verisure tilbyde dig.

I denne artikel har vi samlet alt, hvad der er værd at vide om Verisure og Verisure alarmer. Vi besvarer alle de spørgsmål, du måtte have, og klæder dig optimalt på med den fornødne viden, så du kan vælge den helt rette alarmløsning, der matcher dine behov.

Verisure alarm – den mest udbredte alarmløsning i Skandinavien

Verisure A/S er Nordens største og Europas førende alarmselskab, og deres alarmer er spredt over hele verden, hvilket samlet set gør deres alarmsystem til det mest udbredte og installerede på det europæiske marked.

Verisure er fagligt specialiserede i alt, hvad der handler om alarmsikring af indendørs- såvel som udendørsarealer, uanset om der er tale om privatboligen eller diverse arbejdspladser. Deres services inkluderer et væld af ydelser og produkter, der beskæftiger sig med alt lige fra effektiv indbrudssikring og døgnovervågning til gratis vagtudrykning og professionel installation. Derudover tilbyder Verisure et kæmpe sortiment af alarmpakker og -abonnementer samt forskellige tjenester til smart opkobling i hjemmet og i erhvervslivet – via direkte opkobling til deres egen kontolcentral.

Alarm Verisure – en del af noget større

Verisure er en stor organisation, der ikke kun begrænser sig til Verisure Danmark. Verisure Danmark blev grundlagt tilbage i 1988 som en del af virksomheden Securitas, der fortsat eksisterer som ”Securitas Direct” i Sverige.

Den svenske tilknytning betyder, at alle Verisures services, produkter og systemer bliver udviklet på deres selvstændigt ejede Innovative Center i Sverige, som ofte refereres til som ”Verisure Malmö” grundet centerets lokation.

Med andre ord: Verisure Danmark er bogstaveligt talt en del af noget større.

Hvis du falder over beskrivelsen ”Falck Alarm by Verisure”, skal du ikke undre dig. Det skyldes, at Verisure 2016 indgik et samarbejde med Falck Alarm, hvilket betyder, at du som kunde hos Falck Alarm også får glæde af Verisures innovative produkter.

Du kan blive meget klogere på, hvad Verisure er for en størrelse lige her.

”Verisure Mine Sider” – få det fulde overblik på din PC eller mobil

Når man først har investeret i og fået installeret den ønskede Verisure alarm i privatboligen eller i virksomheden, tilbyder Verisure alle deres kunder et smart og funktionelt system til at holde styr på alt det praktisk og administrative i forhold til den pågældende alarmløsning.

Dette system kaldes ”Verisure Mine Sider” og dækker over en digital administrerings-platform, der er knyttet direkte til din egen privatprofil via deres hjemmeside eller Verisure App.

Som bekendt har kært barn mange navne, og hvis du søger på den via Google, vil du derfor ikke udelukkende møde de danske titler ”Verisure Min Side” og ”Mine Sider Verisure”, men du vil med stor sandsynlighed også støde på svenske udgaver som for eksempel ”Verisure Mina Sidor Logga In” eller engelske versioner såsom ”Mypages Verisure”. De mange navne skal du dog ikke lade dig forvirre af, da de grundlæggende dækker over samme tjeneste.

Mit Verisure – nem og hurtig administration samlet ét sted

Verisure Mine Sider betjenes 100% online ganske ubesværet og sikkert, hvor du ved hjælp af dit personlige Verisure login kan tilgå en lang række praktiske informationer og funktioner, som giver dig overblik over din alarmløsning.

Det hele kan betjenes og aflæses direkte på mobilen via din Verisure App, uanset hvor du måtte befinde dig. Du kan downloade app’en ganske gratis i App Store eller Google Play. Det er desuden nemt og hurtigt at oprette dig som bruger, og du skal udelukkende bruge din e-mailadresse samt et selvvalgt password til dit Verisure login.

Med Verisure App kan du blandt andet:

 •     Holde styr på alarm, belysning og elektrisk udstyr
 •     Aflæse og kontrollere indeklimaet, det vil sige de indendørs temperaturforhold og luftfugtigheden
 •     Slå alarmen til og fra uafhængig af din geografiske placering
 •     Få notifikationer, hvis brandalarmen skulle gå eller ved strømafbrydelse
 •     Modtage direkte besked, når dine børn kommer hjem.

Kort sagt: Du får overblik, statusmeldinger og nem betjening – samlet på ét sted.

Verisure alarm brugsanvisning – få syn for sagen på deres YouTube-kanal

Det kan være vanskeligt som ”almindelig” og ikke særlig teknisk kyndig forbruger at skulle installere og konfigurere alarmsystemer i hjemmet. Derfor kommer der altid en professionel installatør ud og monterer din Verisure alarm for dig. På den måde har både du og Verisure garanti for, at alt fungerer korrekt.

Skulle du få brug for f.eks. at skifte batterier i nogle af dine komponenter og foretrækker at gøre det selv i stedet for at skulle have besøg af en tekniker, kan finde en masse god hjælp og vejledning på Verisures hjemmeside, men lige så vigtigt via deres YouTube-kanal.

På YouTube-kanalen finder du en lang række Verisure alarm brugsanvisninger i form af videoer, hvor fagligt kompetente medarbejdere guider dig igennem forskellige emner.

På den måde kan du få brugbar ”hands on”-viden og gode ”how to”-guides, der klæder dig godt på til at kunne klare tingene selv.

Verisure alarm priser – find det bedste Verisure tilbud online

Verisure tilbyder deres kunder et væld af forskellige abonnementer, prakkeløsninger og enkeltstående produkter til relativt konkurrencedygtige priser. Deres sortiment afspejler altså en løsning til alle behov og alle typer pengepunge.

På deres hjemmeside kan du blandt andet finde Verisure tilbud i form af tre pakkeløsninger:

 •     Grundpakken: ”Verisure Home”
 •     Udvidet Sikring: ”Verisure Home Plus”
 • Mest avancerede: ”Verisure Home Total”.

Disse tre pakkeløsninger adskiller sig fra hinanden i kraft af deres specifikke sammensætning og antal af komponenter.

Med en Verisure alarm med abonnement har du rig mulighed for at sammensætte dine produkter nøjagtig efter dine behov. Verisure tilbyder nemlig ikke som sådan standardiserede alarmpakker, men derimod tilpassede alarmsystemer, der er skræddersyet til den pågældende boligs sikringsbehov og kundens ønsker.

Du kan orientere dig i Verisures tilbud og alarmløsninger på Verisure dk eller ved at ringe og skrive til dem. Du kan altid hurtigt indtaste dit telefonnummer på Verisure dk, hvorefter du vil blive opringet med et 100% uforpligtende tilbud på et alarmsystem – efter dine behov.

Verisure priser – se den komplette Verisure prisliste online

Hvilken pris din Verisure alarm skal koste, afhænger af en lang række faktorer. Den eksakte Verisure pris varierer nemlig fra alarmløsning til alarmløsning afhængig af følgende forhold:

 • Din boligs størrelse
 • Din boligs indretning
 • Din boligs udendørsareal (for eksempel om hvor lettilgængelig eller afskærmet boligen er osv.)
 • Boligområdets indbrudsrate
 • Dine sikringsbehov og det ønskede sikkerhedsniveau
 • Selve abonnementets indhold og dækning.

Alle disse faktorer spiller ind i forhold til, hvordan den endelige Verisure pris ser ud fra kunde til kunde.

Ønsker du at få et overblik over den samlede Verisure prisliste for de forskellige produkter, abonnementer og pakkeløsninger, kan du op deres Verisure dk orientere dig i dine muligheder for sammensætning af alarmløsninger.

Verisure kundeservice

Uanset om du er kunde hos Verisure erhverv eller privat, vil du altid kunne modtage Verisure kundeservice – når som helst.

Du kan kontakte Verisure kundeservice på telefon 70 24 73 65 i tidsrummet fra kl. 8.00 til 16.00 i alle hverdage. Alternativt kan du sende en mail til kc@verisure.com.

Der sidder altid kompetente medarbejdere klar ved telefonen til at besvare et hvilket som helst spørgsmål, du måtte have, og du kan modtage kyndig vejledning og rådgivning i forhold til valg af alarmsystem såvel som mere formelle, praktiske ting såsom Verisure opsigelse, alarminstallation, administrering af App’en og meget andet.

Verisure kontakt – alle de nødvendige informationer

Nedenfor har vi samlet alle de nødvendige kontaktoplysninger på Verisure Danmark, som du skal bruge, hvis du ønsker at blive kunde eller har spørgsmål til deres services, abonnementer og produkter:

Verisure Glostrup – adresse:

Hovedvejen 2

2600 Glostrup

Verisure CVR:

CVR-nummer: 25019202

Telefon:

Slag: 80 20 50 50

Kundeservice: 70 24 73 65

Hvad siger kunderne? Tjek Verisure TrustPilot

Det er ikke en nem opgave at finde og vælge den alarmløsning, der passer perfekt til netop dine behov og din situation. Derfor kan det være anbefalelsesværdigt at gøre sig lidt grundig research på området og ikke mindst Verisure, inden du træffer den endelige beslutning.

Her kan du med fordel gå ind og tjekke Verisure TrustPilot, hvor du kan få andre tidligere eller eksisterende kunders erfaringer, oplevelser og holdninger – både i forhold til Verisure som virksomhed og enkeltstående produkter, abonnementer og services. Dette er en unik mulighed for at få førstehåndsberetninger fra folk, der måske står i samme situation og med samme behov som dig. På den måde kan du opnå den bedst tænkelige viden, så du kan træffe en velovervejet beslutning og få netop dét alarmsystem, der tjener dig bedst.

Du kan også følge Verisure på deres Facebook-side, hvor du kan holde dig opdateret på de nyeste produkter og nyheder.

Søren Skriver
Søren Skriver

Søren Skriver har mange års erfaring med virksomhedsdrift og privatøkonomi. Her på siden blogger han om sine bedste råd. Søren er bl.a. medstifter af Ekonomi.dk.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar