fbpx

Lånebeløb

Lånebeløb – Lån mellem 500 kroner og 400.000 kroner

Mindre lånebeløb 500 kr. – 10.000 kr.

Store lånebeløb 20.000 kr. – 400.000 kr.

Hos Ekonomi.dk henviser vi til næsten alle låneudbydere i Danmark. Det betyder også at du som forbruger, kan ansøge om stort set det lånebeløb, som du finder interessant. Du kan låne helt op til 400.000 kroner hos fx Bank Norwegian, Lendme eller Santander Consumer Bank.

Der findes mange forskellige ting, som du kan stå og skal bruge penge til, det kan fx være sammenlægning af lån, en rejse eller møbler. Mange danskere låner også i fx December måned, hvor pengene kan være lidt trangt og der er behov for lidt midlertidigt luft i privatøkonomien. Det eneste du skal huske på, er at du ikke bør låne mere, end du har mulighed for at tilbagebetale månedligt, over en given periode.

Alt du skal gøre er at klikke på dit ønskede lånebeløb, så viser vi dig, netop de udbydere som er relevante for dit ønskede lån – her kan du også sortere mellem den laveste pris og de mest populære udbydere.

Hvad er kravene?

Når du skal låne fx 10.000 kroner, har de fleste udbydere en række krav til dig, som låne tager. Disse krav kan fx være følgende:

  • Du må ikke være registreret i RKI(RIBERS)
  • Du skal være enten over 18 år, eller over 21 år for at ansøge
  • Du skal have en fast månedlig indtægt (således du kan tilbagebetale)

Dette er de 3 mest hyppigste krav, til dig som låne ansøger. Du skal derfor sikre dig at undersøge de krav, som udbyderne stiller til de enkelte personer, som ønsker at ansøge om et specifikt lånebeløb.

Der kan i visse tilfælde også være andre og mere detaljerede krav, men det vil du nemt kunne se under den pågældende låne udbyder.

Koster det mig noget at ansøge?

Nej, det er 100% gratis at ansøge om alle lån, som du ser på Ekonomi.dk. Det koster dig først Gebyrer og renter, samt evt. opstartsgebyr, når du endeligt optager lånet.

Du forpligtiger dig altså ikke ved at ansøge om et lån på Ekonomi.dk. Først når du er godkendt og aktivt vælger at optage lånet, så er du forpligtiget.

Skal jeg ansøge 1 sted, eller flere?

Det er en rigtig god idé at ansøge om lån flere steder, således du øger dine chancer for at blive godkendt til at lån, samt du kommer til at få flere tilbud og kan vælge det lån, som har den laveste rente/gebyrer og dermed er billigst. Når du har valgt dit ønskede lånebeløb, bør du finde 3-4 udbydere som matcher dit ønskede lånebeløb og herefter sende en ansøgning til disse udbydere. Det tager kun ca. 5 min pr. udbyder, og det betaler sig i sidste ende.