fbpx

Lån penge som 18 årig

Lån penge når du bliver myndig
Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "lanpenge"

Lån penge når du bliver myndig

Der sker en masse forskellige ting når man fylder 18. Man vil hurtigt opdage at man som 18årig får en hel række nye rettigheder, men naturligvis også pligter, som man skal være opmærksom på.

Det er dog nok de sjove ting, som de fleste går og ser frem til, når den store dag nærmer sig. Pludselig ligger verden åben for en, og der er ikke noget som kan stoppe en. Man kan få et kørekort og må køre alene i bil, man kan pludselig komme ind på forskellige diskoteker og værtshuse hvor der serveres alkohol, man kan købe tobak og man kan optage lån.

Det er lånene som vil skal kigge nærmere på her for det er en af de ting, som alt for mange unge mennesker, har lidt svært ved at styre og derfor er det vigtigt, at de bliver klædt ordentligt på til de mange nye muligheder som livet byder på.

Vær forsigtigt når du optager lån

Det er naturligvis fristende bare at optage lån, fordi man kan og fordi det er sjovt at have masser af penge, men før du åbner Google og skriver: “forbrugslån 18 år”, “lån penge 18 år” eller “kviklån 18 år”, så slå koldt vand i blodet. Det er nemlig ikke noget, som man bør gøre uden at have sat sig grundigt ind i reglerne og de mange forskellige faldgruber.

Penge man låner skal nemlig betales tilbage, og det er desværre et punkt som rigtigt mange unge mennesker glemmer. Det er ikke som når man låner 200kr af sin mor og betaler tilbage, når man har lyst. Dette er et juridisk bindende lån, som skal betales tilbage i henhold til de regler og betingelser, som lånudbyderen stiller op.

Desuden ser man ofte at unge mennesker, der låner penge ikke har noget job, så derfor kunne en mere passende Googlesøgning hedde: “lån 18 ingen indkomst” og det er bestemt ikke nogen god ide. Det er af yderst vigtighed at man kan betale pengene tilbage, ellers kan det få store konsekvenser langt ud i fremtiden.

Sådan får du en sund attitude til lån

Vi siger ikke, at man ikke bør låne penge som 18årig, for det kan man sagtens. Vi siger blot, at man skal sætte sig ned og læse om betingelser for lån og hvilke konsekvenser de kan have, hvis man ikke gør det ordentligt.

Hvis du sørger for at have en sund økonomi, før du optager lån, så er der ingen fare ved det. Det betyder, at du bør have en fast indtægt enten i from at SU eller et job, så du ved at du kan betalte dit lån tilbage til tiden. Ellers kan du meget hurtigt risikere, at de høje renter begynder at løbe løbsk.

Især på kviklån oplever man, at der er meget høje renter. Grunden til dette er, at lånudbyderen jo gerne vil tjene nogle penge og fordi, at låner løber i så kort tid, så sættes der meget højre renter på samt et oprettelsesgebyr. Det er jo kun fair, men det er noget man bør være opmærksom på.

Ekonomi.dk giver dig overblik

Hos Ekonomi.dk vil vi gerne hjælpe dig med, at få de bedste forudsætninger, når ud skal ud og optage dit første lån. Derfor kan du med fordel benytte vores hjemmeside og gerne læse vores blog, hvor der er masser af interessant artikler om det at låne penge og gode vaner når det kommer til lån.

Skulle du glemme adressen, så gå på google og søg på: “lån 18 år”, “smslån 18 år” eller “hurtig lån 18 år”, så burde Ekonomi.dk gerne dukke op. Her finder du den bedste oversigt over alt lige fra forsikringer og a-kasser til kviklån. Det er dog nok lånene, der er mest relevante for en på 18, så derfor kan man med fordel gennemse den liste.

Det er de største og bedste lånudbydere i landet, der findes på vores liste. Benytter du dem så får du de bedste mulige betingelser og en ret god garanti for, at det er en ordentligt side, der er til at stole på.

Hav hovedet med dig

I bund og grund, så handler det om at udvise en god mængde sund fornuft når man fylder 18. Det gælder både når det kommer til alkohol, tobak og bilkørsel, men det gælder i høj grad også, når det kommer til økonomi. Sæt dig grundigt ind i tingene og lån ikke før du er sikker på, at du kan betale pengene tilbage igen.