fbpx
THIS IS
SPARTA

Tyverisikring

Sammenlign tyverisikring hos de forskellige danske udbydere her. Få let overblik over hvilken udbyder, der passer til dig - til den laveste pris.

Tyverisikring — Den komplette guide

I de seneste år har danskerne virkelig gjort meget ud af at sikre deres boliger med mange former for alarmsystemer og for eksempel nabohjælp-ordninger, for at undgå at deres bolig bliver udsat for indbrud eller tyveri. Tyverisikring er et meget hot emne, og flere og flere vælger at sikre deres bolig med en alarm. Der findes en masse alarmsystemer på markedet, men desværre er der en hel del af dem, som er helt ubrugelige, og derfor lader en masse forbrugere eller kunder skuffede tilbage. De har investeret – måske lidt for lidt, i et system som hele tiden melder om alarm, uden at der er det, og som hele tiden skal have skiftet batterier, og det bliver ret irriterende i længden, og så er der mange som slukker for systemet igen.

Når du skal finde den helt rigtige form for tyverisikring, så er det bedste sted på internettet her på siden. Her på Ekonomi.dk har vi samlet de absolut bedste udbydere af alarmsystemer, som har de bedste former for tyverisikring som du som forbruger kan være sikker på virker, og helt uden irriterende fejlalarmer og dårlige tekniske løsninger, som ikke holder en måned ud.

De systemer som findes på markedet i dag, kan fås for et par hundrede kroner i indkøb, men så har du heller ikke sikkerhed for, at det virker ret længe. Du skal som minimum bruge 400 til 600 kroner på en gør-det-selv alarm, for at være sikker på, at kvaliteten er nogenlunde, og så er det endda måske for billigt. Her på markedet hænger pris og kvalitet rigtigt godt sammen. Hvis du vælger en tyverisikring gennem et alarmselskab her på siden, så får du meget mere for pengene, end hvis du vælger en alt for billig gør-det-selv løsning. Ikke at en gør-det-selv løsning ikke er godt nok, her skal du bare vælge det bedste af det bedste udstyr, så du er sikker på en meget høj driftsikkerhed, som du helt automatisk får, hvis du bestiller et anlæg hos et alarmselskab.

God idé at vælge løsning hos et selskab

Vælger du en løsning hos et alarmselskab, så er de hele tiden ansvarlige for at dit anlæg virker optimalt, og hvis der er fejl, så retter de dem. Det sker jo ikke, hvis du køber dit anlæg hos en forhandler, og selv skal stå for opsætning, kodning og drift af systemet. Derfor er det altid vigtigt, at du overvejer nøje, hvad det er du vil med et alarmsystem, og om det opfylder de behov som du har. De fleste forbrugere vil bare have et system som et nemt og simpelt, og som virker den dag, hvor tyve forsøger at komme ind i din bolig. En tyverisikring med et alarmsystem vil ikke altid betyde at tyvene bliver væk, men hvis alarmen går, så er dine værdier meget mindre vigtige i forhold til at komme helskindet væk fra din bolig, uden at blive opdaget eller genkendt. Det vil altså helt sikkert forhindre tyvene i at få så meget med som de havde tænkt sig fra start af, da alarmen fortæller dem, at de ikke har ret lang tid til at gøre noget, før der kommer folk udefra til din bolig.

tyverisikring

Det boom der er på markedet i dag betyder også, at du kan købe alarmsystemer eller abonnementer som er virkelig attraktive, og som de fleste har råd til. Du kan for eksempel få en abonnementsordning hos flere af vores udbydere på listen, for bare 200 kroner om måneden, og det kan ikke gøres ret meget billigere. Du skal selvfølgelig betale for selve anlægget eller alarmsystemet, men det kan du få for cirka 1.000 kroner, og så er du fuldt beskyttet af en alarm i dit hjem. 200 kroner om måneden er hvad du betaler for to pizzaer, og sammenlignet med det, så er det meget billigt. Prisen skal også ses i lyset af alle de ting som tyvene kan rende med, hvis du ikke har en alarm, og måske er nogle af tingene af så høj en værdi for dig, at det ikke står mål med nogen som helst formue på kloden. Det kan være billeder eller arvestykker som går mange år tilbage i familien. En tyverisikring er altså noget utroligt vigtigt for danskerne, og når man ved, at der sker omkring 7.500 indbrud i private hjem hvert år, så kan det blive ens egen tur næste gang. Tyvene er nemlig ligeglade med hvem der bor hvor, hvis bare de kan få fat i hurtigt omsættelige ting, som giver et godt afkast. Penge som du i princippet måske sagtens kan undvære, da forsikringen dækker tabet, men ofte handler det om meget andet end penge. Det er også følelsen af, at nogen ubudne gæster har været i dit hjem og endevendt alting, og det er der mange som får store psykiske problemer med. Er du også tændt på ideen om at sikre dit hjem bedst muligt, så er det her på siden, at du finder de bedste løsninger, og det også her, at du finder de bedste tilbud, så du kan spare lidt penge på tyverisikring af dit hjem.

Der er mange som gerne vil sikre sig i deres hjem, både i forhold til indbrud og tyveri, men og når det gælder alarmer i forbindelse med brand eller gasudslip, som begge kan føre til livstruende situationer, og i forbindelse med for eksempel overvågning og overfald. Selvom salget er eksploderet i de senere år, så vil mange i de kommende år sikre sig endnu mere, og det gør de eller du bedst, ved at finde din nye alarm samarbejdspartner her på siden. Vi har en række meget kompetente udbydere, enten alarmselskaber eller forhandlere af anlæg til tyverisikring, som du kan vælge mellem, og det er smart at gøre det her, fordi du kan sammenligne de forskellige udbyderes tilbud, og hvad deres alarmsystemer kan rent praktisk. Der er nemlig stor forskel på hvad alarmerne kan, og hvad de ikke kan. vil du for eksempel have et kamera tilkoblet dit alarmsystem, så er det ikke alle udbydere som tilbyder dette. Det er det helt nye, at du kan få live optagelser fra din bolig, så du kan overvåge den via det mobile netværk, og hvi kameraet er tilsluttet en alarmcentral som er tilsluttet et wifi anlæg i hjemmet. Det er smart og nemt at betjene, da alting foregår online og styres ved hjælp af en app, som du installerer enten på en smartphone eller på en tablet. Her vil du kunne tænde for et kamera, og dreje det i alle retninger, og så se, hvad der foregår i dit eget hjem. Er der en alarm på din central i hjemmet, så vil kameraet automatisk optage hvad der foregår der, og gemme disse optagelser til senere brug, for eksempel til politiet med mere.

Rigtig mange vælger at forsikre sig mod indbrud

Det er alle typer borgere som vælger at investere i et alarmsystem, så de kan føle sig mere trygge i hverdagen. Tyverisikring er et formål, og overvågning et andet. Pointen er, at flere og flere tager sagerne i deres egne hænder, og prøver på bedste vis, at gøre noget ved tingene, og dermed sikre deres egen bolig så godt som muligt. Er du også interesseret i at få et alarmsystem til dit hjem eller din bolig, så kan du få nogle gode råd her på siden, hvor vi vil prøve at beskrive emnet så godt som muligt, så du måske får et bedre udgangspunkt, inden du køber et anlæg til din bolig. Er det udelukkende til tyverisikring, så skal du vælge en meget simpel alarmtype, hvor der i princippet ikke er andet end en central, detektorer, sensorer og en alarm. Antallet af detektorer skal svare til det antal døre og vinduer du har i hjemmet, så alle åbninger er sikret, og så skal du overveje, måske at investere i en eller to rum sensorer, der mærker den mindste bevægelse i dit hjem. Disse kan for eksempel placeres i en entre, hvor folk er nød til at passere for at komme fra et rum til et andet, og det andet kamera i det rum hvor de dyreste effekter står fremme. På den måde har du en meget simpel og enkel tyverialarm, og den type finder du hos alle udbyderne på vores side. Priserne er dog lidt forskellige, og det afhænger også af antal detektorer og sensorer. Priserne på selve anlæggene svinger mellem 1.000 kroner og 3.500 kroner, men så skal du lægge prisen for det månedlige abonnement oveni.

Det koster for eksempel 200 kroner om måneden hos nogle af vores udbydere her på siden, for at få overvåget dit hjem af et alarmfirma. Det er ikke mange penge, men for Tyverisikring hos Ekonominogle er det en formue, og her kan det måske være en gør-det-selv løsning som er bedst. Ved at købe alarmanlægget selv, og selv installere det og kode det, så kan der være mange penge at spare, men det har også en del ulemper, som mange ikke lige tænker over. Du skal for eksempel selv reagere på en alarm, eller få en nabo eller ven til at tage til din adresse, hvis der går en alarm i dit bolig. Det er ikke lige aller der har lyst til, eventuelt at blive konfronteret med to farlig tyve på en mørk nat, og det har du måske heller ikke selv. Det er en af de mange årsager til, at mange vælger at betale sig fra det, og få et vagtselskab til at klare den del af opgaven. Det er lidt dyrere, men så undgår man ubehagelige oplevelser.

Tyvene som du sikrer din bolig imod er ikke altid farlige, men de er pressede og stressede, så helt i balance er de aldrig. De vil have effekter som de kan sælge, og det går de efter næste gang de skal på togt. Alt hvad der har værdi er godt nok, så de kan sælge det videre ret hurtigt efter at de har lavet indbruddet. De er ofte organiseret i bander, som hærger landet i tide og utide, og man kan aldrig være helt sikker på, hvor de er den ene dag i forhold til den anden, da de er ret mobile. Selv politiet har svært ved at finde et egentligt mønster for tyvenes adfærd, og hvis det finder et mønster, så venter de som regel med at slå til, for at kunne afdække hele bandens bevægelser, så de kan fange så mange forbrydere som muligt. Tyvene går særligt efter værdier som hurtigt kan omsættes som for eksempel smykker, dyr elektronik – computere, tablets, smartphones, lydanlæg, fladskærme med mere, og designermøbler og selvfølgelig kontanter. Det kan hurtigt hentes ud i en holdende bil, og så videre til en hæler samme dag, og så har tyvene penge på lommen. Det er en nem “forretning” for dem, for det tager ikke fem minutter at gå en bolig i gennem. Hvis du har en alarm, som tyverisikring, så vil den jo blive aktiveret når tyvene kommer ind i din bolig, og når sirenen bliver aktiveret, så tænker tyvene ikke længere så meget over, hvad de kan tage med, men mere over hvor hurtigt og hvordan de kommer derfra ubemærket. alarmen vil nemlig tiltrække sig opmærksomhed, og det ved tyvene godt. Derfor vil de bare ud og væk i en fart.

Har du en alarm som tyverisikring, så vil det også virke forebyggende på tyvene. Hvis de kan se, at din bolig er sikret med alarm, så vil de hellere begå et indbrud hos naboen som ingen alarm har. Det er helt naturligt, men der er stor forskel på, om folk med alarm vælger at skilte med det, eller de vælger at lade det komme som en overraskelse for tyvene. Begge dele har en god effekt, og du skal lade dig råde af det alarmselskab som du vælger at købe dit alarmsystem hos. De har stor erfaring på området, og har eksperter som kender området. Du kan også læse meget mere om alarmer her på Ekonomi.dk, hvis du vil, for vi har skrevet flere artikler om emnet her på siden. Det skulle gerne give dig et bedre udgangspunkt, inden du bestemmer dig for, hvilket system du mest er til. Er du lidt i tvivl, så kan du surfe igennem vores liste her på siden, og finde eller vælge de alarmer ud, som du mener du kan bruge. De skal kunne dække dit behov, og du skal føle dig mere tryg ved den enkelte løsning du vælger. Derefter kan du vælge den løsning som passer bedst til dit budget, når det gælder økonomi. Vi har mange forskellige løsninger på siden, og i mange forskellige prisklasser. Der er alarmsystemer for enhver pengepung, så de fleste burde kunne finde noget, som matcher med budgettet. Vælger du en gør-det-selv løsning, så kan du slippe endnu billigere, men så skal du også selv stå for at møde op på adressen til indbruddet eller alarmen, og det er ikke altid lige ufarligt.

Priserne på alarmer svinger meget

Priserne på vores alarmer svinger meget, men hvis du finder et system til omkring 1.000 kroner, så kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Kvalitet er lig med stor holdbarhed, lang levetid, driftsikkerhed, og at der ikke forekommer alt for mange fejlalarmer fra systemet. De meget billige alarmsystemer som desværre findes på markedet, er kendetegnet ved alt for mange fejl, korte batteritider, og at de ikke holder i mange år. Du sparer altså ikke penge ved at købe et billigt anlæg, men kan ende med at det samlet bliver meget dyrere. Vælger du en udbyder her på siden, så kan du regne med super kvalitet, og deres kundeservice er uovertruffen i mange henseender. Vælger du en løsning, hvor du køber et alarmanlæg til tyverisikring hos en af udbyderne som tilbyder et abonnement, så vil du typisk kunne får det til 200 kroner pr. måned og opefter, alt efter hvilke ydelser du tilkøber. Vil du for eksempel have, at alarmselskabet kører til adressen ved en alarm, så koster det ekstra. Der findes abonnementer inklusiv alt, men så ligger priserne på omkring 300 til 400 kroner pr. måned. Alarmselskaberne har ved en abonnementsordning også ansvaret for at alarmsystemet virker hele tiden, og det holder de øje med på deres central. De sender en gang imellem en elektronisk forespørgelse til din central hjemme i boligen, og så får de svar tilbage, om alt er ok. Det er nemt, hurtigt og smart for alle parter.

Priserne på alarmsystemerne afhænger selvfølgelig også af omfanget af anlægget og hvor meget udstyr du har brug for. til en mindre bolig, kan du slippe lidt billigere end til en stor bolig, da du ikke behøver lige så mange detektorer og sensorer som i et stort hjem. Vil du også have nogle af de ekstra funktioner som er mulige med nogle af systemerne, så koster det også lidt ekstra. Det afhænger helt af, hvad du er mest tryg ved, og det er kun dig, der ved hvad det indebærer. Vi har i hvert fald listet en række udbydere op her på siden, hvor du helt sikkert vil finde noget som passer perfekt til din situation og dine ønsker. Når du har fundet et par udbydere som tilbyder det som du ønsker, så skal du sammenligne deres tilbud med hinanden. Den enkelte udbyder kan sagtens have flere pakkeløsninger i deres sortiment, og så skal du vælge den som passer bedst i dit kram. til sidst når du har fundet det rigtige udstyr, så kan du sammenligne priser, og på den måde finde den billigste og bedste løsning for dig.

Tyverisikring med et alarmsystem virker ved at en central eller et panel er opsat i dit hjem modtager signaler fra trådløse detektorer eller sensorer der er opsat rundt om i hjemmet. Detektorerne er opsat ved vinduer og døre, og de såkaldte rum sensorer er opsat inde i boligen på strategiske steder, hvor det er nødvendigt at passere, hvis man vil fra et rum til et andet. Detektorerne er typisk magnetiske, og sensorerne reagerer på bevægelse i rummet. Nogle alarmanlæg har også tilknyttet et kamera som enter tager billeder eller filmoptagelser – eller begge, så dem som modtager alarmen kan følge med i, hvad der sker på adressen, hvor der er et indbrud. Det koster ikke så meget ekstra med et kamera, og det kan også bruges til overvågning af dit hjem. Du kan for eksempel sidde på jobbet og lige tjekke om børnene er kommet hjem om eftermiddagen, eller om din hund eller kat har det godt. Er du på weekendtur, kan du altid gå online, og lige tjekke om alt er ok. I de fleste tilfælde er et kamera nok, men mange vælger flere kameraer, så de også kan holde øje med boligen uden for hjemmet. Det kan være på en gårdsplads, i haven eller i en garage eller redskabsskur.

Når en sensor eller detektor aktiveres, så sender den et signal til centralen eller panelet i dit hjem, og så aktiveres alarmen og en sirene vil lyde. Den er som regel så høj, at naboerne vil kunne høre den. Bor de langt væk, så vil tyvene i hvert fald kunne høre den, og det vil stresse dem rigtigt meget, så de ikke har lyst til at blive i din bolig ret længe. Centralen eller panelet i dit hjem vil sende en besked til en alarmcentral, hvis du har valgt den form for løsning, og der vil der blive reageret alt efter hvad du har betalt for, via dit abonnement. De vil for eksempel sende en vagtbil til adressen for at tjekke hvad der udløste alarmen. Har du en gør-det-selv løsning, så har du sikkert kodet panelet eller centralen til at sende en sms eller ringe op til et par numre, til folk som bor tæt på dig, så de kan tjekke hvad der er los på adressen, og hvad der har været årsag til alarmen.

Det er selvfølgelig en del dyrere at have et alarmselskab knyttet til sit alarmanlæg, men det giver de fleste en større tryghedsfølelse med denne løsning. Der er ikke mange som har lyst til at blive konfronteret med en flok tyve. Nogle alarmselskaber har også løsninger, hvor de bare kontakter politiet, og så vil der sikkert ikke blive reageret så hurtigt på alarmen, men der vil blive taget hånd om situationen. Uanset hvilken løsning du vælger, så skal du i første omgang tænke på tyverisikring og på at det er sikkert for alle parter, og dernæst om hvor meget du har råd til at bruge på sikringen af din bolig. Kan du undvære 300 kroner om måneden, så kan du vælge både at have et firm tilknyttet, og selv at blive adviseret eller alarmeret, så du kan ringe til nogen, som du har en aftale med, som kan køre ud til din adresse, og tjekke forholdene der.

Som tidligere skrevet, så kan du tilvælge en masse smarte løsninger til dit alarmanlæg som du kan koble direkte på systemet. det gælder for eksempel gasalarm, røg- og brandalarm med mere. De fleste moderne alarmsystemer har også indbygget en form for tilkalde-knap eller overfaldsalarm i en lille fjernbetjening, så man altid kan trykke på den, og så få kontakt til en alarmcentral eller til en ven eller pårørende. I panelet eller centralen som er placeret i din bolig, sidder der en en enhed som sørger for en interkom funktion, der betyder, at hvis du aktiverer overfaldsalarmen eller tilkalde-knappen, så vil der automatisk blive oprettet en linje med tovejskommunikation, så alt hvad der foregår i boligen kan høres, og du kan tale med en i den anden ende. Denne løsning er standard i mange af vores udbyderes anlæg, og hos andre kan den tilkøbes. Derfor skal du kigge udbyderne sider igennem, hvis du ønsker denne funktion. Det kan jo være, at du for eksempel har en ældre pårørende som du gerne vil sikre lidt bedre, og så kan du lede efter denne funktion hos udbyderne på vores liste. Det giver en ekstra stor tryghed at vide, at en ældre pårørende kan tilkalde hjælp på denne måde. Selvfølgelig vil ekstra funktioner ofte være forbundet med lidt flere udgifter, men når man tænker på, hvad man får ud af det, så er for eksempel 50 kroner om måneden ikke ret meget mere.

Tyverisikring er mere end blot en alarm

Tyverisikring er mere end blot alarmsystemer, men handler også om adfærd, og mange tyvebander holder øje med boliger før de vælger at bryde ind. Derfor skal du læse de anvisninger som dit nye alarmselskab skriver til dig. Her er der masser af gode råd til, hvordan du forebygger og sikrer dig og din bolig yderligere, så det næsten er helt sikkert, at tyvene vælger din bolig fra, som deres næste mål. du har sikkert hørt det med at få tømt postkassen under ferierejser, at købe et tænd- og sluk ur til at styre lidt lys i din bolig, og lave en aftale med en nabo om at flytte lidt rundt på en skraldespand. Der findes rigtig mange nyttige ting som du kan gøre, og hvis I har en nabohjælp-ordning i dit område, så skal du da udnytte muligheden, for der kan også hurtigt knyttes nye bekendtskaber eller venskaber i den forbindelse. Jo flere netværker du har, des bedre står du stillet, hvis der bliver begået indbrud i din bolig, uanset hvad.

Tyverialarmer er forebyggende foranstaltninger, og tyve vil hellere bryde ind et sted, hvor der ikke er alarm. Der findes dog eksempler på skruppelløse tyve, der er ligeglade med hvad de møde, og de vil også bryde ind et sted hvor der er alarm. Derfor skal du altid tænke over, hvad du har liggende fremme på borde og stole i dit hjem. Hvis nogen kigger ind gennem vinduet en dag, og opdager, at du har alle mulige lækre smartphones liggende på bordene, så vil det tiltrække selv den dummeste tyv, og så vil alarmen ikke kunne forhindre et indbrud. Tænk på, at du inviterer til fest, når dit hjem er fyldt med dyre ting, som andre gerne vil have fat i, men som hellere vil købe det for en tredjedel af hvad du har givet for det. Desværre er verden sådan indrettet, at nogen ikke kender forskel på, hvad der er rigtigt at gøre, og det må andre som du bøde for.

Når du har fundet den helt rigtige løsning her på siden, så klikker du bare på den pågældende udbyder, og tilmelder dig den type abonnement som du ønsker. du bliver derefter kontaktet af firmaet, hvor I kan lave en aftale om installation af dit nye alarmanlæg. Tyverisikringen er som regel standard, og hvis du vil have ekstra ydelser, så skal du vælge det fra start af, for der er mange penge at spare, hvis teknikeren kun skal køre en gang for at lave en hel løsning. Det vil sige, at du kan tilkøbe ekstra detektorer og sensorer, så alt bliver dækket ind, og hvis du vil have et ekstra udendørs kamera, så skal du også lade det installere med det samme. Det er måske en timeløn og transport på 1.000 kroner du sparer ved dette, og så er alt perfekt med din nye tyverisikring i dit hjem. Vælger du selv at gøre tingene med en gør-det-selv løsning, så skal du nok alliere dig med en ven som kan hjælpe dig, og helst en med lidt teknisk snilde. Ikke fordi det er kompliceret, men så har du en ekstra hånd til at hjælpe dig med at holde ting og sager. Måske er det samme person som du vil involvere i alarmproceduren, så det er vedkommende som modtager en sms eller et opkald, hvis der bliver udløst en alarm i dit hjem. Så kender vedkommende også systemet, og ved hvordan det virker.

Her på Ekonomi.dk vil vi gerne sørge for, at du ved så meget om alarmer som muligt før du investerer i en god og holdbar tyverisikring af din bolig. Derfor kan du læse mange flere artikler her på siden med alle de bedste udbydere af alarmsystemer i landet, så du får nemmere ved at vælge det helt rigtige system. Er du stadig en smule i tvivl, så kan du ringe til en udbyder for at få mere at vide. Det er som regel lidt billigere at bestille sit anlæg online, så måske kan du spare lidt penge der også.

Vi kan varmt anbefale alle udbyderne her på siden, da de har vist sig at være mere end seriøse omkring deres produkter og deres kunder. De ønsker den bedste relation til deres kunder, fordi tryghed er deres mærkevare. De vil leve op til alle dine forventninger, og sammen med dig skabe den mest perfekte løsning. For dem handler det ikke bare om at sælge alarmer, men at skabe mere tryghed for dig og mange andre, så hverdagen bliver lidt sjovere og med færre bekymringer.