fbpx
THIS IS
SPARTA

Privatalarm

Spar mange penge på din privatalarm. Vi sammenligner og gør markedet for privatalarmer overskueligt.

Privatalarm — Den komplette guide

Det har i mange år været helt normalt, at virksomheder har beskyttet eller sikret sig mod indbrud og tyveri, for at undgå, at deres virksomheds produkter og inventar eller produktionsapparat ikke blev fjernet, da det ville kunne medføre store tab for virksomheden, og i værste fald ødelægge produktiviteten i en længere periode. Man ser det i dag, når virksomheder sikrer for eksempel byggepladser med alarmsystemer og vagtordninger, for at undgå at byggematerialer eller maskiner ikke bliver stjålet. I de senere år er salget at tyverialarmer eller alarmsystemer også steget på det private marked, og helt almindelige forbrugere investerer i en privatalarm. Det sker fordi at der igennem flere år har været en stigning i antallet af indbrud eller tyverier fra private hjem, hos borgere som naturligvis også har mange værdier i hjemmet. Det kan for eksempel være en stor mængde elektronik, som computere kameraer, musikanlæg, smartphones, tablets, design møbler, smykker og naturligvis kontanter, som tyvene går efter, da disse effekter har stor værdi for dem, da de er hurtigt omsættelige på det sorte marked. Det er en helt naturlig ting, at borgerne forsøger at beskytte sig mest muligt, og på den måde forebygge indbrud.

Privatalarmer til boligen er også blevet meget mere tilgængelige for borgere, både hvad angår teknik og ikke mindst priser. Det behøver ikke være særligt kompliceret at få installeret en privatalarm i dag, og det kan fås til en meget rimelig pris, og dermed en hurtig og meget nem løsning. Mange forsikringsselskaber giver også rabat på forsikringspræmien, hvis boligen er udstyret med en privatalarm, og det motiverer også mange til at købe en alarm til hjemmet. Ud over privatalarmer, så bliver der hele tiden kørt kampagner, blandt andet på tv, om hvordan man sikrer sig bedst muligt mod tyveri eller indbrud. Det er for eksempel nabohjælp-ordninger, operation mærkning, og at købe de helt rigtige vinduer, døre og låsesystemer til boligen. Det sidste kan godt være en meget dyr løsning, og så kan det være meget billigere at investere i en privatalarm, som er hurtig og nem at installere, og som virker helt perfekt, hvis det skulle ske, at tyvene kom forbi en bolig. Her på Ekonomi.dk har vi en liste med en række alarmselskaber eller forhandlere, som tilbyder dig som borger, en masse muligheder for at sikre dig mod indbrud og tyveri, og alle løsninger, som du finder her, kan vi varmt anbefale. De er alle meget driftsikre, og de fås til en meget overkommelig pris, som kan godtgøre projektet, at sikre dit hjem mod tyveri, og dermed sikre en masse værdier, både af økonomiske karakter, men også mod tyveri at ting som har stor affektionsværdi for dig og din familie. Hvis du skal have en privatalarm i dit hjem, så skal du starte din søgen her på siden, hvor vi har samlet landets bedste alarmselskaber og forhandlere. Her er det også meget nemmere at sammenligne de forskellige løsninger med hinanden, så du kan sikre dig, at du får den bedste mulige løsning til dit hjem.

Mange får installeret privatalarmer i dag

Hvem er der så, der får installeret privatalarmer i Danmark? Faktisk er det alle mulige typer mennesker eller borgere som har fået lyst til at sikre sig bedst muligt, og efter at den teknologiske udvikling har gjort, at det er blevet muligt for endnu flere, så er salget af privatalarmer steget voldsomt de seneste år. Alarmselskaberne og forhandlerne er også blevet meget bedre til at lære forbrugernes behov at kende, og de ved, hvilke behov og krav der er til markedet. Tyverisikring skal kunne give dig eller din familie tryghed og sikkerhed i hjemmet, sådan at tyve ikke har lyst til at bryde ind i din bolig, fordi chancen for at blive opdaget er alt for stor. Det er jo det som en alarm gør – alarmerer hvis der forsøges på at komme ind i din bolig for at tømme den for værdier. Borgerne har også mange flere værdier i boligen som ikke kan undværes. Tænk at en familie på fire personer, som alle har computer tablets og smartphones, disse effekter kan hurtigt løbe op i en værdi på cirka 20.000 kroner, og det svarer til 5.000 til 6.000 kroner ned i lommen på en tyv. Det kan han hurtigt omsætte værdierne til, for der findes desværre mange som gerne vil aftage stjålne varer.

privatalarm

Det er ikke kun værdien i kroner som er afgørende for danske borgere, men det handler også om alle de data eller filer som gemmes på de elektroniske enheder. Her er det for eksempel familiebilleder, film, regnskaber, og meget andet, som er uerstattelige, hvis de bliver stjålet. Derfor er det også en god ide, at sikre sig, at der bliver taget sikkerhedskopier fra alle elektroniske enheder, til for eksempel en server et eller andet sted i skyen, så hvis uheldet skulle være ude, og familien udsættes for tyveri, at alt kan genoprettes igen. Det er mere end ærgerligt at familiens billeder fra et helt liv bare forsvinder under et indbrud.

Privatalarmer bliver altså solgt til alle typer borgere, og til alle former for boliger. Det kan være fritidshuse, almindelige parcelhuse, landbrug, lejligheder og for eksempel campingvogne, som bliver sikret med privatalarmer, som er lynhurtige at installere, og som ikke behøver at kost ret mange penge. Udbyderne her på siden har løsninger som du som borger selv kan opsætte og installere, men mange af dem har også teknikere som kommer ud til dig og sætter alt op, så du ikke selv behøver at gøre det. Det tager ikke en tekniker mere end en time og installere et anlæg i din bolig, og så er du og din alarmcentral koblet op til et alarmselskab som modtager en alarm fra din central, hvis der er forsøg på indbrud i din bolig. Det er smart og meget nemt, og det er løsninger som virker hver gang. Er din privatalarm koblet til et alarmfirma, så vil de sørge for at der bliver reageret på alarmen, sådan som det er aftalt i den kontrakt du tegner med dem.

Disse abonnementer kan være meget forskellige, og du kan her på siden vælge og vrage mellem løsninger, og finde den løsning som passer bedste til dig og din familie. Der findes løsninger til små boliger og mindre behov, og så de helt store løsninger, hvor der kan kobles mange detektorer og sensorer til alarmcentralen i din bolig. Brug god tid til at finde lige den alarmtype du mener, at du kan bruge i dit hjem, og så er det meget nemt at bestille den via vores side. Klik på udbyderen og udfyld et skema, og så bliver du kontaktet for yderligere detaljer omkring opsætningen af din nye privatalarm.

For at sikre sig mod indbrud og tyveri, er det vigtigt at vide, hvem tyvene er, og hvordan de arbejder. Det er oftest organiserede kriminelle som udfører disse indbrud og tyverier i private hjem. Det er sjældent at det er simple og enkeltstående sager som politiet arbejder med, tværtimod. Det er deciderede tyvebander som arbejder meget organiseret og målrettet, og som går efter særlige effekter i din bolig. Det er hurtigt omsættelige varer, og ting som ikke fylder ret meget, og som ikke tager lang tid at fjerne fra dit hus eller fra din bolig. Dyr elektronik er i høj kurs. du tænker måske, at markedet må da være mættet her i landet, når det for eksempel gælder smartphones, men tyvene kan hurtigt omsætte disse varer i udlandet, og de fylder store kassevogne hver dag med dyr elektronik fra Danmark, og få dage efter, så er det hele solgt i Rumænien eller i Letland. Tyvene er blevet meget mere mobile, og deres organisering gør, at de hurtigt omsætter varerne, både her i landet og i udlandet. Før at tyvene begår indbrud, så gennemsøger de et særligt område, og peger mål ud, som skal være deres næste “arbejdsplads”. Det er meget sandsynligt, at de vælger boliger eller hjem fra, hvis de kan se at boligen er udstyret med en privatalarm, og at de derfor går efter lidt nemmere mål, hvor der ikke er alarm. Derfor er det vigtigt for dig som forbruger eller kunde, at du for eksempel har skiltet med, at her er der installeret en privatalarm. Det kan gøre, at de vælger et andet hus eller et andet hjem.

Privatalarmer kan altså også virke som et forebyggende middel mod indbrud, og så er målet jo nået. Sker der et indbrud i din bolig, mens du ikke er hjemme, og du har sluttet din alarm til, og den er aktiveret, så vil detektorer og sensorer udløse alarmen, og en sirene vil gå i gang. Det kan skræmme selv de meste garvede tyve væk, for det stresser dem, og det betyder, at de ikke har lige så lang tid til at gennemrode dit hjem. Udbyttet af sådan en aktion, hvor alarmen bliver aktiveret, bliver derfor meget mindre. Som en tidligere indbrudstyv forklarede det i et tv program, så gør det at en alarm går i gang, at tankerne ikke længere går på, hvad man kan få med ud af huset eller boligen, men på at komme hurtigt og ubemærket væk derfra. På den måde virker en privatalarm stressende og afbrydende for tyvene, og så får de ikke ret meget ud af et besøg. Om du vælger at skilte med din privatalarm eller ikke er dit valg, for det kan også være en “ubehagelig” overraskelse for tyvene, hvis du ikke har skiltet med din alarm, og så den bliver aktiveret, når tyvene forsøger at komme ind i din bolig. Det er vist lidt en smagssag. De fleste alarmer som du finder her på Ekonomi.dk har en sirene koblet til centralen i et alarmsystem, og den lyder så højt, at selv naboer vil kunne høre den, når den går i gang.

Der bliver i Danmark begået cirka 7.500 indbrud hos private hvert år, og tallet er stagnerende, og det betyder, at det lige så godt kan blive din bolig næste gang. Det er naturligvis set før, at tyvene tager den samme bolig flere gange, men det er sjældent. Har din bolig eller dit hjem ikke været udsat for indbrud endnu, så er chancen for at den bliver det ret stor. Det er også ligegyldigt hvor du bor, for indbrud bliver begået alle vegne. Det er boligblokke, parcelhuse, fritidsboliger, campingvogne, kolonihaver og mange flere, som hver dag bliver lænset for betydelige værdier. Alt hvad der kan omsættes til hurtige penge bliver fjernet. Du synes måske det lyder mærkeligt, at tyvene gider at have besvær med at stjæle en brændeovn fra dit fritidshus, men det er hurtige og gode penge for dem, og det tager ikke to personer mere end to minutter at løfte den ud i en kassevogn og så køre derfra med minimum 800 kroner i vognen. Er der så andre omsættelige varer i fritidshuset, så er det bare endnu bedre for tyvene.

Gå hverken på kompromis med pris eller kvalitet – lad os hjælpe dig!

Når du skal investere i en privatalarm, så skal du overveje hvilken type du har brug for. Jo mindre bolig du har, jo mindre system behøver du. Du skal bare ikke gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt, at du vælger et alarmsystem som er driftsikkert og som er til at stole på. Et alt for billigt system vil give dig flere bekymringer end et system som er gennemtjekket, og som ikke laver for mange fejlalarmer. Det gør de billige alarmer, og så bliver du møg irriteret over det. Køb en privatalarm hos et af selskaberne her på siden, og du er sikker på, at du får et system som virker, og som passer til dit behov. De mange selskaber her på siden, har så mange valgmuligheder, at du hurtigt og nemt kan finde en løsning som passer perfekt til din bolig, og som vil kunne forhindre indbrud i din bolig mange år frem. Du kan vælge mellem mange løsninger og i mange prisklasser, og det behøver ikke at være den dyreste løsning, for at dit hjem bliver indbrudssikkert. Indbrud sker i hele landet, i by og på landet, i tæt bebygget områder og i fjerne og nærmest ubeboede egne. Det er ikke til at sige, hvor det næste indbrud bliver begået, men har du en privatalarm hos dig, så vil tyvene helt sikkert vælge din bolig fra, for det kan give alt for meget besvær, og chancen for at blive opdaget er langt større, end hvis ikke der er en alarm installeret.

Det du gør her på siden er, at du kigger listen af alarmselskaber eller forhandlere igennem, og så finder du en eller to udbydere som du mener kan dække dit behov for en privatalarm. Det som skal være dit udgangspunkt kan for eksempel være størrelsen af din bolig, eller om det skal være en gør-det-selv løsning eller en abonnementsløsning, hvor du laver en aftale med et alarmselskab om at opsætte systemet, og også styre overvågningen af din bolig, og reagere på en eventuel alarm i boligen. Der er altså mange muligheder, og du kigger bare vores liste igennem, og så kan du sammenligne et par af dine udvalgte selskaber eller firmaer, og vælge den ene ud, som du har mest tiltro til. Det handler nemlig meget om tillid, når man tegner en aftale med et alarmselskab, eller hvis man skal købe et anlæg som man selv skal sætte op og installere.

Det du skal gøre når du skal vælge en privatalarm er, at søge den helt rigtige type til din bolig her på siden. Det handler om, at du skal være tryg ved den løsning du vælger, og at du ikke føler, at det er for kompliceret eller uoverskueligt. De alarmtyper som vores udbydere tilbyder kunderne er meget forskellige, og nogle typer er meget enkle i opbygning og at betjene, mens andre er lidt mere komplicerede, og har mange avancerede muligheder, som du måske ikke lige behøver. Udvalget er så stort, så de fleste forbrugere eller kunder som besøger vores side, altid vil kunne finde en løsning som passer til dem. Det nemmeste er at gå ud fra din boligs størrelse, så du er sikker på, at alle døre og vinduer bliver sikret med en sensor eller detektor, så tyve ikke kan få adgang til din bolig, uden at alarmen bliver aktiveret. Dernæst skal du vælge alarmeringsform, hvilket vil sige, hvordan du ønsker, at der skal reageres, hvis alarmen bliver udløst i dit hjem. De fleste vælger en aftale med et alarmselskab, hvor det er selskabet som modtager alarmen, og foretager alarmering til politi, og eller, sender en patrulje ud, hvor en vagtmand vil tjekke din bolig for indbrud, om der stadig er tyve der, og sikre, at der ikke sker yderligere skade. Vælger du en gør-det-selv løsning, så skal du have kodet din privatalarm til at give dig eller andre besked om, at alarmen er blevet aktiveret.

En gør-det-selv løsning kan for mange være en ok løsning, for på den måde kan man spare en hel del penge, ved at slippe for at betale et månedligt abonnement. Det betyder så også, at den eller de personer som alarmeres, ikke har noget imod at bese din bolig ved en eventuel alarm. Det er der mange som gerne vil undgå, for det er jo ikke helt ufarligt, da tyvene stadig kan være i din bolig, når for eksempel en nabo eller ven kommer til stedet efter kort tid. Det er virkelig en afvejning som du nøje skal foretage dig, og så vælge enten en løsning med et alarmfirma eller en nabo- eller venne-løsning. Vælger du en gør-det-selv løsning, så skal du også selv installere og kode dit alarmsystem, og det kræver lidt teknisk snilde, og derfor vælge de fleste en løsning som er noget nemmere, nemlig at bestille en tekniker fra et alarmselskab, som klare det hele hurtigt og ubesværet, og denne vil også sikre, at alt virker inden dit hjem bliver forladt. Der er penge at spare ved at gøre det selv, men omvendt, så er en aftale med et alarmselskab nemt og bekvemt, og alt er overladt til selskabet, og det er de fleste borgere mest trygge ved, når alt kommer til alt. Når du har fundet et par udbydere her på siden som du synes godt om, så kan du sammenligne deres løsninger og priser, og så vælge den som passer bedste til dit budget. Typisk vil du kunne slippe med at betale cirka 1,200 kroner om året for en alarm- og tryghedsløsning, og det kan de fleste budgetter overkomme. Det er ikke mere end et par take away pizzaer hver måned, og så har du både forebygget mod indbrud, og hvis der sker indbrud, så har du sikret dig, at der bliver reageret overfor det, og uden at du behøver at gøre noget selv.

Det er altid en god ide, at have lavet en liste over det indbo man har, så man kan fortælle forsikringsselskabet, hvad der er blevet stjålet, hvis uheldet er ude. Alt for mange ved ikke hvad de har liggende, og så er det umuligt at få det erstattet. Lav en indboliste, så du gør det nemt for dig selv, og så taber du også langt færre penge.

Privatalarmer udvikler sig med hastige skridt!

De privatalarmer som findes på markedet i dag er noget mere avancerede end for bare fem år siden, og er derfor og meget mere egnede til private boliger. Tidligere installeredeBillig privatalarm private alarmsystemer som var egnede til virksomheder, og det behøver man altså ikke i dag. En privatalarm kan i sin enkelthed bare være en enhed med en sensor, en fjernbetjening og et kamera, og så er det alt. Selvfølgelig er denne enhed ikke lige så god og dækkende som et alarmsystem med flere sensorer og detektorer, men i en mindre bolig, så kan det i princippet være nok. De fleste privatalarmer består af en central eller et betjeningspanel, som har trådløs forbindelse til et antal detektorer, som sidder på vinduer og døre, og til rum sensorer, der registrerer bevægelser i et rum. Enkelte systemer har også et kamera tilknyttet, så der bliver optaget film eller billeder, enten på et hukommelseskort eller direkte til en skærm. Disse kameraer er helt nyt og ret smart, for det giver kunden eller forbrugeren mulighed for at overvåge sit hjem i ny og næ. alt udstyr er i dag trådløst og oftest baseret på en trådløs forbindelse til internettet, og så et mobilnetværk via et sim kort, som sidder i alarmenheden. Mobilforbindelsen er den som sender alarmen til en ekstern alarmcentral, som så kan reagere på en alarm. Det foregår ved, at man koder betjeningspanelet til at sende en sms eller ringe et specifikt telefonnummer op ved en alarm i boligen. Det er nemt, smart og hurtigt.

Uanset hvilken type privatalarm du vælger her fra siden, så får du alarmsystemer af meget høj kvalitet. Kvaliteten består i driftsikkerhed, hvor for eksempel back up batteri holder i mere end en uge, og at der ikke sker fejlmeldinger hele tiden. Det er gennemtestede systemer som mange andre kunder har været mere end tilfredse med. Selvom teknologien er avanceret, så er de utrolig nemme at betjene, så du hurtigt kan aktivere og deaktivere dit alarmsystem. Det foregår oftest med fjernbetjening eller de nye nøgler, smartkeys, som du bare holder op foran en sensor, og så er alt frakoblet, når du går ind af døren. Det er smart, og nemt at betjene. Kvaliteten har også noget med rækkevidde at gøre. Jo større en bolig du har, jo flere sensorer eller detektorer skal du bruge. Her er det vigtigt, at de trådløse signaler kan nå hen til centralen eller betjeningspanelet, så alarmen virker optimalt. Er der ingen trådløs dækning fordi afstanden er for stor, så kan det jo være ligemeget. Derfor er det ikke så smart, at købe et alt for billigt anlæg, for det kommer aldrig til at virke optimalt, og hvis rækkevidden er for lille, så øger man bare hyppigheden af fejlalarmer, og det er møg irriterende i længden.

Bestiller du en privatalarm hos et alarmselskab, så sender de en ekspert ud og installerer det hele. Det betyder også at vedkommende hurtigt kan se den optimale placering for din central eller dit betjeningspanel. Skal du selv gøre dette, hvis du køber en gør-det-selv løsning, så er det ikke helt let at finde den optimale placering, da det kræver en vis erfaring. Det er dog lidt lettere, hvis du har en mindre bolig, da afstanden mellem central og sensorer dermed ikke er så stor, og så er det ikke så svært at sikre sig, at der er forbindelse til centralen. er det en meget stor bolig du har, så kan vi kun anbefale, at en tekniker kommer ud og kigger på opgaven. Det skal jo helst virke perfekt, når du nu investerer i en sikker privatalarm til din bolig.

Din næste privatalarm finder du her hos Ekonomi.dk!

De alarmsystemer som du finder hos vores udbydere på listen har mange muligheder og de er ret avancerede i forhold til teknologi og funktioner, og det betyder, at de kan mange forskellige ting, udover at fungere som alarmer. Du kan for eksempel koble ekstra udstyr til mange af systemerne, for eksempel røg- og brandalarm, kameraer, gasalarm og en alarm for vand ved oversvømmelser med mere. Det betyder, at du som kunder får mange flere funktioner i dit system, og du kan for eksempel bruge et tilkoblet kamera til at overvåge din bolig, ved at gå online på en smartphone, og så se direkte billeder hjemme fra boligen. så kan du for eksempel holde øje med om børnene er kommet hjem fra skole, eller om din hund eller kat har det godt. Overvågningskameraet har også den smarte funktion, at der er interkom i enheden, hvilket betyder, at man kan høre lyde fra hjemmet, og at man kan tale med andre i den anden ende. Der er mange som benytter denne mulighed hos ældre pårørende, så de kan holde øje med om alt er ok. Det kan i sidste ende også redde liv, hvis en ældre pårørende falder i eget hjem, og vedkommende kan trykke på en medfølgende overfalds- eller tilkaldealarm. Det er smart og det giver stor tryghed hos mange familier rundt om i landet.

Når du har bestilt og modtaget en af alarmløsningerne her på siden, så kan det være smart at fortælle naboer og venner at man har fået sin egen privatalarm. Så er de klar over, at en alarm kan blive aktiveret, når du ikke er hjemme, og at for eksempel naboer, ved en alarm kan reagere og holde øje med hvad der sker ved din bolig. Venner og bekendte skal jo heller ikke udsættes for, at det er dem som aktiverer alarmen, hvis de kommer på besøg. At kombinere en alarmløsning med for eksempel nabohjælp gør din sikring endnu bedre og mere effektiv mod indbrud og tyveri. Skal du ud og rejse i længere tid, så findes der en masser gode råd og tips til, hvordan du sikrer dig yderligere, og dem finder du blandt andet hos mange af vores udbydere af alarmsystemer. De har mange smarte løsninger udover selve systemet, som gør at tyvene vil holde sig langt væk fra din bolig, og der er jo hele formålet med at sikre sin bolig med en privatalarm.

Her på Ekonomi.dk vil vi gerne kunne vise de bedste og billigste privatalarmer for forbrugerne, sådan at du som borger får den bedste løsning til dit hjem. Der er mange muligheder, og alle vores udbydere på vores liste har forskellige typer af alarmer og løsninger, som kan være med til at gøre din hverdag lidt mere tryg. Det gælder i forhold til indbrud og tyveri, men også med for eksempel overfaldsalarmer. Det er dig selv som vurderer, hvilken form for sikring du vil være mest tryg ved, vi ved bare, at her på siden, så finder du de bedste og billigste privatalarmer på det danske marked, og de er i en så høj kvalitet, at du er sikret i mange år frem. Vil du vide meget mere om alarmer og systemer, så kan du læse flere af vores artikler her på siden, og så håber vi, at du er bedre rustet til at træffe det helt rigtige valg, når du skal investere i et et nyt alarmsystem til din bolig eller dit hjem.