fbpx
THIS IS
SPARTA

Lønsikring

Se alle udbydere af lønsikring. Vi samler alle udbydere, så du kun skal kigge ét sted.


Lønsikring — Den komplette guide

Hvad er lønsikring? Spørger du nok dig selv om. Der er ikke mange der ved, hvad det er og hvad det går ud på, men det er faktisk helt enkelt og lige til. Hvis du er lønmodtager eller arbejdstager, og er ansat et sted hvor du får løn, så har du mulighed for, at sikre dig en løn, hvis du bliver opsagt eller afskediget. Du køber en forsikring, som gør, at du er sikret en løn, hvis du ikke længere har job og indtægt.

Der er flere måder at sikre sig en løn, hvis du bliver ledig og uden job. Den ene mulighed hedder a-kasse, hvor du er medlem, og betaler et månedligt kontingent. Når du har været medlem i et år, så har du optjent retten til at få udbetalt dagpenge. Du melder dig ind i en a-kasse enten som fultidsforsikret, hvis du har fuldtidsarbejde, eller som deltidsforsikret, hvis du har deltidsarbejde. Du kan også melde dig i en a-kasse, hvis du er studerende, og gerne vil have ret til dagpenge efter endt studium, og der gælder særlige regler, som du kan læse om, hvis du klikker på et af vores link til en a-kasse. At være medlem af en a-kasse betyder at du har ret til en form for forsikring, når du har været medlem i et år. Det er en form for lønsikring.

oprethold en vis levestandard med lønsikringLønsikring som ekstra forsikring

Den anden mulighed for lønsikring hedder lønsikring, og det er en form for ekstra forsikring som du betaler til hver måned, og så får du mulighed for at få suppleret dine dagpenge med et beløb op til 80 til 90 procent af den løn du har nu i dit job. Et eksempel kunne være, at du tjener 30.000 kroner om måneden nu i et fuldtidsjob, og bliver du ledig, får du 17.000 af a-kassen i dagpenge, og så ville du med en ekstra lønsikring kunne få yderligere 7.000 kroner, op til de 24.000 kroner, som er 80 procent af din nuværende løn. Det er simpelt og ret nemt at regne ud, at det er mange penge ekstra i en periode, hvor en stor omvæltning lige er sket. Er du blevet ledig, så skal du ikke undvære nær så mange penge, hvis du både er medlem af en a-kasse og har en ekstra lønsikringsordning.

Der er altså flere muligheder for at sikre sig mod ledighed, sådan at du er sikret en indkomst, hvis du skulle blive opsagt i din nuværende stilling. Der kan være mange grunde til at du bliver opsagt, men hvis det for eksempel er fordi, at der ikke er mere arbejde, der hvor du er, så kan du, hvis du er ekstra lønsikret, få udbetalt en del mere end bare dine dagpenge. Det er faktisk en helt fantastisk mulighed, og den anbefaler vi her på Ekonomi.dk at de fleste vælger. Det kommer selvfølgelig an på dit lønniveau i øvrigt, men det kan svare sig for rigtig mange mennesker.

Derfor er det en god idé med lønsikring

Hvorfor skal du sikre dig imod ledighed og sikre dig en indkomst, hvis du bliver ledig, er der mange gode grunde til, og her kommer et par stykker. Du går på arbejde hver dag og du tjener en løn som du skal bruge til at leve. Du har sikkert udgifter til husleje, mad, telefon og meget mere. Det er forskelligt hvilke udgifter folk har, men de fleste har mange udgifter hver måned, og disse regninger skal betales, ellers ser det meget sort ud. At blive afskediget fra et godt job er slemt nok i forvejen, men når så virkeligheden melder sig, og du kigger på din konto til den første, så kan du sikkert konstatere, at tingene ikke er hvad de har været. Hvis ikke du har været medlem af en a-kasse, så vil din konto sige nul kroner, men hvis du har været fuldtidsforsikret i en a-kasse i minimum et år, så siger den omkring 17.000 kroner minus skat med mere. Der er altså ret meget mindre at gøre godt med, hvis du bliver ledig.

Om du ikke bare kan gå på kommunen og få kontanthjælp der, og kan jeg så ikke spare penge til a-kassen hver måned? Jo, det er en mulighed. Men hvis du vælger den mulighed, så skal du ikke regne med at pengene vælter ind på kontoen, tværtimod. Her bliver der ikke givet ved døren, og særligt nu med de nye indskrænkninger, så får du ikke dækket noget som helst. Du bliver ikke taget særligt godt imod på kommunen, og du får ikke mange penge. Du kan ikke overleve og betale regninger med de midler du får der, og så bliver du sat i aktivering eller lignende lige med det samme. Det er, hvis du spørger dem der har prøvet det, umenneskeligt og ikke fair, og man har ikke en gang råd til at dø for de penge. Til alle jer som endnu ikke har meldt sig ind i en a-kasse, gør det nu. Det er en måde at sikre din løn og dit liv med en vis kvalitet, og du bliver ikke set ned på, af medarbejderne hos a-kassen, og du bliver behandlet ordentligt. Det gør du ikke på kommunen.

lønsikring

Oprethold en vis levestandard med lønsikring

Du skal altså kunne opretholde en vis levestandard når du bliver ledig, og det kan lade sig gøre med dagpenge fra a-kassen. Hvis du selv sidder og regner lidt på det, og tænker at du blev ledig i morgen, så prøv at se, hvad du ikke længere får råd til som ledig. Måske er det sådan, at du og din familie ikke har råd til at blive boende der hvor I er nu, og måske skal bilen sælges, og måske… Der er så mange måske ‘er, at det er for usikkert det hele. Derfor er det ekstra smart, at betale lidt mere i kontingent hver måned, og så få en ekstra lønsikring, som betyder, at du kan få suppleret dine dagpenge, op til 80 procent af din nuværende løn. Det betyder, at du og din familie måske ikke behøver at lide lige så meget, som hvis det var uden lønsikring.

Lønsikring er altså et must, set i vores perspektiv, og om du gør det på den ene eller anden måde er op til dig. du har nogle valg her i livet, og nogle af dem, er så vigtige, at det de kan have indflydelse på rigtig mange ting. Økonomi er en kæmpe del at livet, og det er så vigtigt, at det kommer tæt på en førsteplads. Du vil sikkert sige, hvad så med kærligheden? Og det har du mere end ret i. Den er det vigtigste, sammen med måske helbredet. Men hvis vi skal være helt ærlige, så er der noget som siger de fleste mennesker med lidt erfaring, at hvis ikke der er penge i kassen, så kan det gå ud over både kærlighed og helbred. Derfor er det vigtigt, at du tager de rigtige beslutninger, når det gælder om at sikre din økonomi bedste muligt. I reklamerne ville de sige, at det kun koster fire pizzaer om måneden, at sikre dig rigtigt godt økonomisk, og det er der en del sandhed i. Spar på alt muligt andet, men ikke din økonomiske redningskrans.

Ekonomi.dk hjælper dig med at finde lønsikring

Her på Ekonomi.dk er vi de første til at anbefale både at du bliver medlem af en a-kasse, og at du til vælger en lønsikringsordning. Vi ved af erfaring, at mange fortryder, at de ikke har gjort sig det fornuftige valg. Det er når folk bliver ledige, og møder virkeligheden, at det går op for dem, at sølle 300 til 500 kroner om måneden, som også kan trækkes fra i skat, kunne spare dem for så meget besvær i livet, og kunne have holdt sammen på en opløst familie, og som kunne have forbedret deres muligheder for hurtigt at få et nyt job igen. Det koster nemlig penge at søge job, og tage til samtale hos en mulig arbejdsgiver. Det kan det blive svært at få råd til på kontanthjælp, eller rettere, det er der ikke råd til. Her skal hver en femøre vendes, og den har du ikke en gang.

Det som du skal gøre er, at klikke ind på en af vores link med mulighed for lønsikring, og så tilmelde dig hurtigst muligt. Du udfylder et skema med alle dine oplysninger, og så får du mulighed for at vælge, hvilken forsikringsform du ønsker. Der er som regel flere muligheder i forhold til hvor mange penge du ønsker ekstra hver måned, ud over dine dagpenge, og så kan du også vælge, i hvor lang tid at dine penge skal dække. Du kan for eksempel vælge at du skal have udbetalt et ekstra beløb i 12 måneder eller mere, og det styrer du selv. Du skal dog være opmærksom på, at jo længere tid du vælger, og jo mere du ønsker udbetalt ekstra, jo mere koster din lønsikring dig hver måned. De fleste har en ordning som siger 12 måneden og mellem 5.000 og 10.000 kroner ekstra om måneden. Du vælger selv den der passer bedst til dit behov. Når du har udfyldt alt, så skal du tjekke dine oplysninger, og hvis alt er ok, så klikker du på send eller tilmeld. Du vil kort tid efter modtage en mail med bekræftelse på, at de har modtaget din tilmelding.

Få tilmeldt dig hurtigst muligt for at optjene ret til lønsikring

Når du har tilmeldt dig lønsikring, så går der 6 til 12 måneder, hvor du ikke har ret til lønsikring. Det kommer an på den du har valgt. Derefter har du ret til lønsikring og ekstra penge til din konto hver måned i den tid du har valgt. Det er nemt, hurtigt og smart, og du vil aldrig fortryde dit valg. Du skal være opmærksom på at nogle af de lønsikringsordninger der findes på markedet har det de kalder en karensperiode, og den svinger fra 0 til tre måneder. De fleste ville nok vælge en karenstid på 0, hvis det er en mulighed, for jo længere tid man skal undvære sine penge, jo dårligere er det selvfølgelig.

er du meget i tvivl om hvad du skal vælge eller gøre, så anbefaler vi dig, at du som minimum melder dig ind i en a-kasse. På den måde sikrer du jo dig en indtægt til at starte med, hvis du skulle blive ledig. Vi fraråder alle at satse på hjælp fra kommunerne her i landet, for det er det samme som at sige til folk, at de skal ligge sig ned og dø. Det er hårdt og barskt, at sige det på den måde, men det er virkeligheden. Det velfærdssamfund de alle taler om, det gælder kun for dem med penge, og dem har du ingen af, når du bliver ledig uden medlemskab i en a-kasse. Kommunerne har virkelig indskrænket al hjælp til ledige, og du vil ydermere blive udsat for nogle oplevelser, som du selv tror, er løgn. Du vil blive sendt i aktivering og praktiker med mere, som ikke har nogen sammenhæng med din ledighed at gøre, men som bare er et alibi fra kommunernes side om, at der bliver gjort noget. Du kommer til at knokle fra otte morgen til fire eftermiddag for 6.000 kroner om måneden. Altså et fuldtidsjob til slavepenge. Kan du så se at få dig meldt ind.

Sørg for at sikre dig og din familie med en ordentlig lønsikring

Du er den eneste i verden som ser billedet af dit liv på den måde som du gør, og du er den eneste der skal træffe de rigtige valg for dig og måske for din familie. Hvis der er familie involveret, så burde du ikke være i tvivl om noget som helst, for her er der andre ting som kommer i første række, og det kræver økonomi og mange penge. Det er set før, at særligt mænd som mister arbejdet, og ryger på kontanthjælp, at de ikke en gang har råd til at se eller have deres børn i samværssituationer, og så er det en helt anden historie der begynder. Du ville aldrig kunne leve med sådan en situation.

Gør dig selv og mange andre i din nærhed den tjeneste, at sikre dig selv og dem du har allermest kær. Det vil du aldrig fortryde. Du vil fortryde det om to år, hvis du står og hverken har til det ene eller andet, og alting er ved at gå i opløsning. En a-kasse og en ekstra lønsikring er det eneste rigtige at gøre, og du kan klikke videre her på siden, og få det gjort med det samme.